Beren Saat Kendi Gününde Kendi Saatinde Ekranlara Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya mesajlarımı hepsini silmiş tabi zoruna gitmiştir bereni vadinin ezmesi normaldir

Takas konumuz Vadi'ye hiç bir zaman gelmedi, hele Beren'in eski dizileri umurumuzda bile olmadı. Biz sadece "İntikam" dizisinin tutup tutmayacağını, akıbetini tartışıyoruz...

Ya mesajlarımı hepsini silmiş tabi zoruna gitmiştir bereni vadinin ezmesi normaldir

Sadece senin degil, Revan'in da mesajlarini sildim, kendimin mesajlarini da sildim.

Bu forumda artik böyle seyler görmek istemiyoruz. Her iki diziye de basarilar diliyorum, umarim iyi reytingler alirlar sonuçta emekler harcanarak yapiliyor bu diziler.

Ne görevi güldürme ya mesajımı silme en sevmediğim şey ne siliyon

beren ilk bölümüyle 15 reyting alır ve zirveye yerleşir .. çekemeyen arkadaşların paniği mesajlarına yansımış elleri ayakları dolanmış birbirine :)

sakin olun arkadaşlar beren için bu bir ilk değilki zaten 4 yıldır zirvedeydi alışmış olmanız lazım ikinciliğe :))

beren ilk bölümüyle 15 reyting alır ve zirveye yerleşir .. çekemeyen arkadaşların paniği mesajlarına yansımış elleri ayakları dolanmış birbirine :)

sakin olun arkadaşlar beren için bu bir ilk değilki zaten 4 yıldır zirvedeydi alışmış olmanız lazım ikinciliğe :))

Destere ortalık sakinleşmişken ortalığı tekrar alevlendirme girişimlerin takdire şayan. :D

sessizliği sevmiyorum ev ortamında bile birine bulaşmadan sakince oturmayı 10 dakikadan fazla becerememişimdir :))

destere seni sorgu odasında görmeyi çok isteriz, çok renkli birisin. :) Şu sıralar favorimsin ve en çok güldüğüm kişisin... :)

Ama konuyu Vadi-Beren yarışına getirmeyelim...

Acaba müzikler kime ait olacak. Toygar Isikli Ay Yapim'la çalisir. Belki Nail Yurtsever ve Cem Tuncer olur veya Alp Yenier..

Evet, Adini Feriha Koydum ve ÖBGZ dizilerin müziklerini onlar üstleniyor :)

Muhtesem Yüzyil dizisinin müziklerini yapan kisiler olsa da güzel olur :)

ONlar başka iş yapmıyor, muhtemelen MY bitmeden yapmayacaklar...

Ben Nail ile Cem'e hayranım, onlar olursa diziye küçük bir şans veririm...

Dizinin müziklerini OBGZ'yi yapan yapabilir.OBGZ sountrack albümü cıktı diye biliyorum.OBGZ'nin bazı müziklerini beğeniyorum.Ama dizinin orjinal müziklerinide kullansa olur cabalamaya gerek yok illa ki.

Dizinin müziklerini OBGZ'yi yapan yapabilir.OBGZ sountrack albümü cıktı diye biliyorum.OBGZ'nin bazı müziklerini beğeniyorum.Ama dizinin orjinal müziklerinide kullansa olur cabalamaya gerek yok illa ki.

öbgz nin müziği zaten dışardan ithal yani biz yapmamışızki ..

ÖBGZ'de bir eser dışında hepsi or,jinal. Tabi esas müzikler dışında tek bölümlük dışarıdan alınan şarkılar çalınıyor...

Dizide mert fırat var diye hemen ümitsiz yorumlar yapmayın önemli olan diğer erkek başroller mert fırat in babasını oynayacak adam ve berenin çocukluğundan beri aşık olduğu kişi ayrıca mert fırat in annesi de çok önemli gözlerinden entrika fışkırmalı