22 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Titanların Savaşı (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
acun zaten yst ile düşecekti. showda da olsaydı yine düşecekti. çünkü yst sıktı artık.
o ses-survivor çok çok daha iyi gideceklerdir.

oses ve survivorda pek iyi gitmez. kactane nihat doğan bulabilir. show baktı gerçek reytinglere bu parayı hak etmiyor koydu kapıya :))))

Star bu yıl kaşıncı kanal olursa olsun belki de en az kar eden kanal olacak. Acuna verdiği paranın 100 katı az verip daha fazla kazananlar var: Ben Bilmem Eşim Bilir, En Büyük Show
Parayı basıp 20 reyting farkta atabilirsin göz boyamak için rakiplerin. Ama o verdiğin parayla kar etmeyeceksen zamanla batarsın. Buzdağını görünmeyen kısmı kanalların ne kadar kar ettikleri

Acun bölmesinden ilave yeni bölümün 36 dakikasını başlıyor kısmına katıyor. İlk başlarda düşük reyting aldığı için yapılmış hamle bu. İşin asıl üçkağıtçılığı bu noktada

- - - Ekleme - - -

Şu noktayı anlamıyorum ben. Bölmek yalnız listede göz boyayıp yukarı sıralarda görünmek için mi, yoksa parasal bir katkısı var mı?

parasal katkısı var . eğer listenin basınsaysan reklamdan alacağında reytıngınınden aldığın paranın üstüne extra para veriliyor

Star bu yıl kaşıncı kanal olursa olsun belki de en az kar eden kanal olacak. Acuna verdiği paranın 100 katı az verip daha fazla kazananlar var: Ben Bilmem Eşim Bilir, En Büyük Show

Bencede BBEB daha iyi sıkmıyor en azından reytingleride biraz düşük acundan star zararda

oses ve survivorda pek iyi gitmez. kactane nihat doğan bulabilir. show baktı gerçek reytinglere bu parayı hak etmiyor koydu kapıya :))))

show mu koydu kapıya :D yapma ya acuna kaç kaç bölümlük borçları var adamların :D adam baktı bunlar para vermiyor çekti kapıyı çıktı :D
o ses çok çok iyi gidecektir.
survivor ise ünlülerine göre değişir.bence o da bu yıl bitmeli.sıkıcı olmaya başladı
acunun bir de yeni projesi vardı. bence o da ystden iyi gider.
not:geçen sezon nihat doğan yoktu mustafa topaloğlu vardı. yani anlayacağın türkiyede boş gezenin boş tayfası olan o kadar ünlü var ki :D

Bencede BBEB daha iyi sıkmıyor en azından reytingleride biraz düşük acundan star zararda

Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilirle fazlasıyla kar ediyor. Yaz için hazırlanmış bir projeydi. Yazın Kanal D`ye 30 günün 27sini birincilik getirdi. Kanal D bile bu başarıyı beklemiyordu. Şimdi bu zorlu günde Acunla arasında sadece 1.29 reyting fark var. Maaliyyetleri arasında ise 100 kat

Star Acuna 9 koyup 10 alıyorsa, Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilire 2 koyup 8 alıyor. Misal olarak rakamla gösterdim

ucurum umarim gelecek haftalarda daha da yukselir
dünkü bölümü izlemedim ama bu hikaye bu senaryoyla zor gözüküyor ucurumun yükselmesi. ha bu arada dizinin sonunda proje tasarım ve senaryo kerem deren yazıyordu . dizinin başında bölüm senaryosu diye baslik varmıydı
atv dizi bollugundan ucurumu ve alemin kralını kaldırabilir gibi duruyor . atv uçurumu 20 de baslatmaz çocuklar etkılenmesin diye.

dünkü bölümü izlemedim ama bu hikaye bu senaryoyla zor gözüküyor ucurumun yükselmesi. ha bu arada dizinin sonunda proje tasarım ve senaryo kerem deren yazıyordu . dizinin başında bölüm senaryosu diye baslik varmıydı
atv dizi bollugundan ucurumu ve alemin kralını kaldırabilir gibi duruyor . atv uçurumu 20 de baslatmaz çocuklar etkılenmesin diye.

Bence tekrardan Sali PT-2'de yayinlanir.. Son Yaz'in hemen ardindan..

Oleyyy köpek balıkları 2 reytingin altında bitti.Bugün akşamüstü biraz uyuyacağım ki akşama 1e1k yı izleyeyim :D 1e1k çok rahat abde ilk 5e girecek bence :D

Bu arada şu bir gerçek.

Transfer eden kanal her ne kadar dışardan başarılı gözükse de aslında acizdir. Para kazanmak için dışardan transfer eder. Bazen zarar eder, bazen az kazanır, bazen de çok kazanır. Ama ne kadar çok kazanırsa kazansın projelerini kendi üreten kanaldan daha fazla kazanamaz !!!

dünü değerlendiryeim herkes değerlendirmiş benimde içimden geldi ..

bir çok ıvır zıvır proğram ilk ona girmiş lale ab grubunda yüksek almış tns muhteşem işler yapıyor böyle devam

bu kadar değerleme yeter

bugün krem var kaçırmayın arkadaşlar:))

show mu koydu kapıya :D yapma ya acuna kaç kaç bölümlük borçları var adamların :D adam baktı bunlar para vermiyor çekti kapıyı çıktı :D
o ses çok çok iyi gidecektir.
survivor ise ünlülerine göre değişir.bence o da bu yıl bitmeli.sıkıcı olmaya başladı
acunun bir de yeni projesi vardı. bence o da ystden iyi gider.
not:geçen sezon nihat doğan yoktu mustafa topaloğlu vardı. yani anlayacağın türkiyede boş gezenin boş tayfası olan o kadar ünlü var ki :D

geçen yıldan borcu vardı showun acuna . show hep parayı geriden verir. üstüne acunun eşiyle ilgili haberleri yok yat aldı yok uçak aldı haberleri halkın ve showun gözünde acunu düşürdü. yaw karamehmetin bile uyduruk otoya biniyor acun caka satıyor. araya da dındarım akp ye oy verıyorum diye propaganda da yapıyor. acun artık bitti. show asla acuna meydanı boş birakmaz sürekli acunu baltalayacaktır

Acun sıkıcı haliyle bile zirveyi bırakmamış. :D Paraları toplamış yine. :d

Bu arada şu bir gerçek.

Transfer eden kanal her ne kadar dışardan başarılı gözükse de aslında acizdir. Para kazanmak için dışardan transfer eder. Bazen zarar eder, bazen az kazanır, bazen de çok kazanır. Ama ne kadar çok kazanırsa kazansın projelerini kendi üreten kanaldan daha fazla kazanamaz !!!
RevaN lütfen yapma.Ne acizliğinden bahsediyorsun.Star bu yaz en çok şey üretendi.Yeni şeyler yapmak istedi.Kanal D gibi tutan projesini haftanın 5 günü yayınlamadılar!