22 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Titanların Savaşı (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
@takas Tamam. Zaten Vadi Flash Tv`de olsa sen allem edersin kallem edersin Flash Tv`yi birinci gösteririsin. Yahu Son Yaz ÖBGZK`yi geçmesi için AB`de Vadiden daha fazla izlenilir bir dizi olması lazım buna inanıyor musun? Yoksa sırf atv`de diye zirvede mi olacak diyorsun?

- - - Ekleme - - -

Revan sen maç varken 10 u geçen vadiyi vedanın harbiden geçebileceğini mi sanıyon :d

Perşembe ne kanal d si revan sallama

Siz beni anlamadınız galiba. Ben orada Starla kıyaslıyordum. Stara göre Kanal D önde dedim. Diğer kanallarla değil
Ama yazdıklarımı baktım da diğer kanallarla da karşılaştırmak mümkün yazdıklarımı. Ama Perşembesi bir az çelişkili kalacak

@RevaN kar ettirmeye bakarsak Öbgz-Muhteşem Yüzyıl Huzur Sokağı kadar kar etmiyor.
Kötü Yol pt-1 den ayrılmalı Salı pt-2ye Kanıt.Perşembe pt-2ye Kötü Yol konulmalı.
Behzat Ç. 6. oldu Abde bence çok çok iyi reytingler.
Acun-Bbeb karşılaştırmasına bakarsak.Ben ikisinden de sıkıldım.Bbeb ne kadar yeni projesi olsa da Kanal D çok eskitti programı.
Dila Hanım 5 reytinglere dayandı.Bence tuttu.
Arka Sokaklardan fazla ümitli olma.Fatih-Karadayı-Acun var.
Yalan Dünya reytinglerini korur.
Not:Kanal D artık 5 reytinglere şükretmeye başladı.Eskiden 10 reytingin altına düşmezlerdi :D

Sbt şikeci dediniz,Şefkat tepe Tns de batacak dediniz.Şefkat Tepenin ab reytingi Tns de sbtden daha fazla.madem sbt Stvye kıyak geçiyordu da tns ne yapmış.Şefkat tepe izleniyor işte bundan bu sonuç çıkar.

@RevaN kar ettirmeye bakarsak Öbgz-Muhteşem Yüzyıl Huzur Sokağı kadar kar etmiyor.
Kötü Yol pt-1 den ayrılmalı Salı pt-2ye Kanıt.Perşembe pt-2ye Kötü Yol konulmalı.
Behzat Ç. 6. oldu Abde bence çok çok iyi reytingler.
Acun-Bbeb karşılaştırmasına bakarsak.Ben ikisinden de sıkıldım.Bbeb ne kadar yeni projesi olsa da Kanal D çok eskitti programı.
Dila Hanım 5 reytinglere dayandı.Bence tuttu.
Arka Sokaklardan fazla ümitli olma.Fatih-Karadayı-Acun var.
Yalan Dünya reytinglerini korur.
Not:Kanal D artık 5 reytinglere şükretmeye başladı.Eskiden 10 reytingin altına düşmezlerdi :D
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Muhteşem Yüzyıl kadar kar etmiyor mu??? Starın Muhteşeme verdiği paradan haberin yok herhalde. Muhteşem Yüzyıl transfer. Öyle Bir Geçer Zaman ki D Production. Kanal D`nin kendi yapımı. Şu an ÖBGZK 5 alsa bile Muhteşemden daha fazla kar ettiriyordur kanalını
BBEB eskiseydi zaten yeni sezona kalmazdı. Herkes yeni sezonda Acun gelince ilk 20ye giremez diyordu, zirve mücadelesi veriyor

Ben geldim Şefkat tepe tnsde sbtye göre totalde 1.5 reyting kaybetmiş ama share farkı çok az abde ise tnsde sbtyi share olarak 2ye katlamış reyting olarakda 0.6 artmış

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: right"][/TD]
[TD]HAYATIMIN ROLU
[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD="align: right"]20:56:03
[/TD]
[TD]4,64[/TD]
[TD]12,66 [TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]DILA HANIM
[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:55:23[/TD]
[TD]22:47:13[/TD]
[TD]4,77[/TD]
[TD]13,64
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
5i geçen kaç dizi var şu anda
-Muhteşem Yüzyıl
-Kurtlar Vadisi Pusu
-Öyle Bir Geçer Zaman Ki
-Huzur Sokağı
-???
-Acun,Kuzey Güney,Arka Sokaklar zar zor geçenler.

daha bir çok iddialı dizi başlamadı. ayrıca geçen geçiyor.
not : ıvedıkte 5i geçti

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Muhteşem Yüzyıl kadar kar etmiyor mu??? Starın Muhteşeme verdiği paradan haberin yok herhalde. Muhteşem Yüzyıl transfer. Öyle Bir Geçer Zaman ki D Production. Kanal D`nin kendi yapımı. Şu an ÖBGZK 5 alsa bile Muhteşemden daha fazla kar ettiriyordur kanalını
BBEB eskiseydi zaten yeni sezona kalmazdı. Herkes yeni sezonda Acun gelince ilk 20ye giremez diyordu, zirve mücadelesi veriyor

Sadece transfer olarak bakmamak lazım. Her iki dizde özel platolarda çekiliyor.Her ikisinde de bir sürü figüran rol alıyor.Muhteşem Yüzyıla daha fazla para harcandığı kesin zaten.Ama kaliteli olmak için paraya kıymak gerekiyor.
Bbeb eskidi-Yst eskidi.Her ikisinden de sıkıldım ben.Kanal D Bbeb gibi bir kozu yaza saklamalıydı.

- - - Ekleme - - -

Sadece transfer olarak bakmamak lazım. Her iki dizde özel platolarda çekiliyor.Her ikisinde de bir sürü figüran rol alıyor.Muhteşem Yüzyıla daha fazla para harcandığı kesin zaten.Ama kaliteli olmak için paraya kıymak gerekiyor.
Bbeb eskidi-Yst eskidi.Her ikisinden de sıkıldım ben.Kanal D Bbeb gibi bir kozu yaza saklamalıydı.

yeteneksizsiniz türkiye tns iki gruptada birinci :) sbt ab grubunda birinci iyi oranlar tns göre tns çok zor

[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: right"]6[/TD]
[TD]SEFKAT TEPE[/TD]
[TD]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD]22.09.2012[/TD]
[TD]20:00:24[/TD]
[TD]22:27:52[/TD]
[TD]3,54[/TD]
[TD]11,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sözün bittigi yer sbt tns arasındaki fark sınav berbattı ayvayi yedim :(

- - - Ekleme - - -

BBEB daha 2 aydır ki yayınlanıyor. Bence eskidiği yok. Zaten SBT`de en fazla 7ye dayanmıştı. Şimdi de 4-5 alıyor hatta Pazarları 6 alıyor

daha bir çok iddialı dizi başlamadı. ayrıca geçen geçiyor.
not : ıvedıkte 5i geçti

yahu ben dizilerden bahsediyorum sen bana film adı söylüyorsun :D
recep ivedik 1 hafta var diğer hafta yok. ben reklamcı olsam recep ivedik pazartesi günü iyi reyting aldı diye pazartesi günü showa reklam vermem. giderim arka sokaklara veririm. her hafta iyi reyting alıyor diye.

Yetenek Sizsiniz Türkiye her iki grupta da zirvede yer almayı başarmış. Fakat yarışmanın oranlarının TNS'de düşük olduğunu söyleyebiliriz.

Lale Devri her iki grupta da 2. olmayı başarmış. Dizi ilerleyen bölümlerinde zirveyi ele geçirebilir.

En Büyük Show totalde 3., A/B'de ise 5. olmuş ve yarışma tutmuş artık. Show TV bu yarışma ile yine hafta sonlarını kurtarmayı başardı.

Ben Bilmem Eşim Bilir her iki grupta da 4. olarak başarısını sürdürmüş. Diğer diziler geldikten sonra yarışmanın gün değiştireceğini sanmıyorum, fakat haftada tek güne inebilir.

Şefkat Tepe dün akşamki süper bölümün ardından TNS'de zirveden uzakta olsa iyi gitmiş ve başarısını sürdürmüş. Dizi çok kötü olduğu A/B grubunda ise ilk 20'ye girmeyi başarmış.

Eve Düşen Yıldırım her iki grupta da ilk 10'a girmeyi başarmış. Bu oranlar diziyi devam ettirir.

Alemin Kralı ilk 10'a dahi girememiş. Dizinin acilen Çarşamba gününe alınması gerek.

Uçurum yeni sezona pek parlak başlayamamış. Dizi eski günü olan Salı PT-2'ye yeniden geçebilir. Bu oranlar pek yeterli gözükmüyor.

Sudan Bıkmış Balıklar 2 hafta sonra final yapacağı için aldığı oranların pek bir önemi yok. Diziyi yeni sezona başlamadan önce sezon finali yaptırıp gelecek yaz yeniden başlatmaları dizi adına çok daha iyi olurdu.

Magazin D A/B'de 12. olarak dikkat çekmeyi başarmış.

BBEB daha 2 aydır ki yayınlanıyor. Bence eskidiği yok. Zaten SBT`de en fazla 7ye dayanmıştı. Şimdi de 4-5 alıyor hatta Pazarları 6 alıyor
60 gündür yayınlanıyor.Ama saysan yayınlandığı gün sayısı 40a yaklaşır.Yani bir dizinin 1 sezonda yayınladığı bölüm sayısı kadar.
Mahoni geçmiş olsun sınav için.Yokluğunu hiç hissettirmedim :D RevaN ile 10 dakikadır Kanal D-Star kavgası yapıyorum :D

eskiden hemen hemen hergün kanal d birinci olurdu.
şimdi düzen değişti. görünen o ki

kanal d bir gün birinci olacak (salı)

show fetıhle pazartesını alacak

atv cuma ve perşembe

star çarşamba cumartesi ve pazar günleri birinci

cumartesi fox ta birinci olabilir
pazar trt1 kanal d de birinci olabilir

yani şu durumda günler adilane bölündü her büyük kanalın birinciliği olacak.

artık şu kanalda dizi tutmaz şu kanalda ne koysan izlenir devri bitti.

kısacası Adil Düzen geldi :)))))))

Şefkat tepe tnsde abde uçmuş totalde ise 1.5 reyting kaybetmiş acun kötü gitmiş 5 reyting yetmez

@beyazsoy pazar günü trt1 de ne var ki?
bence pazartesi kesin değil. fatih apaçık özenti bir dizi :D