beklendiği gibi geldi sonuçlar sbt ye göre acun tns derab de 5 share düşmüş..
şefkat tepe sbt ye göre tns de 3 share düşmüş totalde .
acun ile büyük show arasında bir fark kalmamis. büyük showda ıvana orasını burasını biraz daha açsa acunu yakalar ))))) ıvana varken kim ne yapsun hulyayı ))))
Lale Devrinin 2 saat özet pardon tekrar verdiğini farz sayarsak zirve onun da hakkı değil aslındayetenek sizsiniz bölünmese 2 gruptada lale devrine geçilcekti
acun zaten yst ile düşecekti. showda da olsaydı yine düşecekti. çünkü yst sıktı artık.acunun sısırılme olduğu ve stara atılmış büyük bir kazık olduğu ortada ...
uçurumunda uçurumda olduğu ortaya çıktı biraz dokunsa yayından kalkacak.
ucrum başlarken en çok ben ovmustum hatta dizinin konusu türk halkının ilgisini cekmez ama senaryo müthiş diye ama dün de dedim senaryo gittikçe vasatlasıyor buda düzgün bir dizinin olmadığı gün uçurum ilk ona bile girememiş
yetenek sizsiniz dün 21.00 da başladı yeni bölüm ama burda 21:36da gözüküyor bu 36 dakika başlıyor kısmında yani bölünmüşAcun'un bölündüğünü nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum başlıyor kısmı geçen bölümün özeti oluyor yani aynı diziler gibi özet veriyor , sizin dedigimize göre o zaman dizilerde bölünüyor .
lale devri artık 2 saat özet verilmiyor 45-50 dakika özet veriyor
Lale Devrinin 2 saat özet pardon tekrar verdiğini farz sayarsak zirve onun da hakkı değil aslında
yetenek sizsiniz dün 21.00 da başladı yeni bölüm ama burda 21:36da gözüküyor bu 36 dakika başlıyor kısmında yani bölünmüş
- - - Ekleme - - -
lale devri artık 2 saat özet verilmiyor 45-50 dakika özet veriyor
Şu noktayı anlamıyorum ben. Bölmek yalnız listede göz boyayıp yukarı sıralarda görünmek için mi, yoksa parasal bir katkısı var mı?revan yanlisin var lale devri bu kez 20:40 başladı bir saat özet verdi. acunda bir saat özet verip üstüne programı ikiye bölüyor. günün birincisi tartışmasız lale devri