uçurum nasıl ilk 5 e giremez. bu milleten adam olmaz başka bişe demiorum ne ÇOK zevk yoksunu insanlar var hayret bişey ya
Son düzenleme:
uçurum nasıl ilk 5 e giremez. bu milleten adam olmaz başka bişe demiorum ne ÇOK zevk yoksunu insanlar var hayret bişey ya
zirveye oynaması lazım bu dizinin.. 10:45 de başladı 23:00 kadar ilk beşte yoktu.. kafayı yicem bu insanlar ne izliyoo ya
Daha hiç bir sey belli degil semihtabakk, anlik reytinglerde 2.sirada da yer aldi..
Yemin ederim yok böyle bir dizi adamlar yapmış harbi helal olsun 4/4 lük bir dizi mükemmel ya Felicia ölmedi bence de... TNS de iyi gider inşallah ya zor bulunur böyle diziler harcanmasını istemem dizinin
- - - Ekleme - - -
Felicia ölmemiş... Ve bitti!
İnan bende tanımıyorum "feliçita" yıfeliçita kim emre ??
bence gidici fazla yaşamaz konuyu bilmiyorum ama her canlı ölümü tadacaktır )
- - - Ekleme - - -
tutmayın semihi dağıtsın şu milleti ))
İnan bende tanımıyorum "feliçita" yı
Dizinin baş rolü o olmadan dizi izlenmez, son sahne de onu görünce kalbim çıkacaktı baya sevindimniye sevindin yaşadığınaki tanımadığın biri için bu mutluluk niye)
Dizinin baş rolü o olmadan dizi izlenmez, son sahne de onu görünce kalbim çıkacaktı baya sevindim
Sıkıcı bir dizi... Ben ilk 3 bölüm izledim sonra bıraktım zaten dizinin birçok izleyicisi de sonradan bıraktı diziyi, sen ise yeni başlıyorsun izlemeyesudan kokmuş balıklara bir göz attım muhteşem bir dizi reytinleri yarın altüst edecek ikinci bir koçan vakası )
Sıkıcı bir dizi... Ben ilk 3 bölüm izledim sonra bıraktım zaten dizinin birçok izleyicisi de sonradan bıraktı diziyi, sen ise yeni başlıyorsun izlemeye
dizinin hertarafında kalite akıyor izlememek mümkün değil) hele bir esas oğlan varki sorma gitsin .. çok aramışlar sanırım sonunda bulmuşlar besili oyuncuyu))
dizinin hertarafında kalite akıyor izlememek mümkün değil) hele bir esas oğlan varki sorma gitsin .. çok aramışlar sanırım sonunda bulmuşlar besili oyuncuyu))
Senin beğendiğin Hatice Şendil'in ( Dila Hanım) sevgilisi.
Adama karşı yorumların Hatice'yi kaptığından dolayı böyle sanırım.
Şu an Krem dizisinin tekrarı var Uçurum sayesinde izleme fırsatı buldum ilk başı saçmaydı kapatacaktım ama biraz daha şans tanımak istedim diziye ve gayet iyiymiş ya saçma falan da değil keşke başka gün olsa da izlesem... Pazar günleri Haremi izleyeceğim çünkü
Hahaha son kez Kremlenelim o haldeBeğenmene sevindim yarın izleriz destere sen ben kremleniriz
Beğenmene sevindim yarın izleriz destere sen ben kremleniriz
Dizinin baş rolü o olmadan dizi izlenmez, son sahne de onu görünce kalbim çıkacaktı baya sevindim
felıça estetik mi yaptırmış ne guzelesmıs geldi bana