Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendinle beni karıstırıyon sanırım. ben bir kız için kremlenmem )) . kız tıpsızdı ne oldu merak ettim. insan yurt dışından oyuncu getirip cırkınıni bulurmu yahuu ))
Lale Devri Totalde zirveyi ele geçirerek güzel gitmiş, Dizi AB`de 4cü olmuş. Tebrikler Yetenek Sizsiniz Türkiye geçen yıl aldığı reytinglerden uzak olsa bile güzel olranlar alarak Totalde 2ci olurken, AB`de ilk 2yi kapatmış Ben Bilmem Eşim Bilir Totalde 3.cü, AB`de 5.ci olarak iyi gitmiş. Bu program için iki seçenek var. Ya özetle yayınlanmalı, ya da Final kısmı bölünerek zirvede yer almalı. Çünki, 20-21 arası aldığı reytingler ortalamasını düşürüyor. Ve Pazar akşamı aldığı oranlar Cumartesiden daha iyi. Ama bu şekilde devam edebilir bence Cumartesiler Alemin Kralı fiyasko yaratmış. Cumartesi her ne kadar kolay görünse de belki de en zorlu gün. Diğer günlerde fazla alternatif olmadığı halde Cumartesileri tutunmak çok zor. Totalde atv ilk 20`ye yalnızca Uçurumu sokabilmiş Uçurum her iki grupta vasat bir başlangıc yapmış. atv bu diziyi tutan bir dizisinin arkasına koymayı hala akıl edemiyor Şevkat Tepe totalde çok iyi gitmiş. AB`de ise totalle arasında uçurum var En Büyük Show fena gitmemiş Eve Düşen Yıldırım Totalde normal, AB`de kötü gitmiş Kayıp Şehirin tekrarı Totalde fena gitmemiş
4 Krem tekrarının totalde 3ü, AB`de 4ü listeye girmiş Günde 4 tekrarla rekora gitmiş atv
Sayınca farkettim. Cumartesi ne kadar yapım varmış. Gerçekten tutunması çok zorlu hatta en zorlu gün diyebilirim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.