22 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Titanların Savaşı (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Totalde 45.den itibaren Abde 36.dan itibaren 1 reytingin altında hep.
Acun düşmüş.Bunun sebebi En Büyük Show.

Tnsde reytingler neden böyle az çıkıyor acaba?
Acun 5/20 mi almış? Yoksa 5/30 mu almış?
Bilen varsa cevaplasın.

beklendiği gibi geldi sonuçlar sbt ye göre acun tns derab de 5 share düşmüş..

şefkat tepe sbt ye göre tns de 3 share düşmüş totalde .

acun ile büyük show arasında bir fark kalmamis. büyük showda ıvana orasını burasını biraz daha açsa acunu yakalar :)))))) ıvana varken kim ne yapsun hulyayı :)))))

TNS`ye göre yorum:

Lale Devri her iki grupta 2ci olmuş. Garip olan bugüne kadar total dizisi olan Lale Devrinin AB`de Totalden daha iyi gitmesi
Yetenek Sizsiniz Türkiye her iki grupta zirvede. Bölünmese her iki grupta Lale Devrine geçilirdi. Ama Lale Devrinin 2 saat özet verdiğini farz sayarsak Yetenek Sizsiniz Türkiye daha fazla zirveyi hakediyor
Ben Bilmem Eşim Bilir her iki grupta 4cü olarak fena gitmemiş. Bu program özetle yayınlanmalı
Alemin Kralı TNS`de de fiyasko olmuş. AMa sıralama olarak daha iyi durumda
Uçurum TNS`de sıralama olarak yükselmiş. Umarım daha da yükselir
Şevkat Tepe totalde düşüş yaşasa da fena değil. AB`de ise 20ci sırada
En Büyük Show fena gitmemiş. Ama bölünmese AB`de kayıplara oynardı. Totalde ise bir az geride kalırdı
Eve Düşen Yıldırım her iki grupta 10cu sırada yer alarak vasat gitmiş

beklendiği gibi geldi sonuçlar sbt ye göre acun tns derab de 5 share düşmüş..

şefkat tepe sbt ye göre tns de 3 share düşmüş totalde .

acun ile büyük show arasında bir fark kalmamis. büyük showda ıvana orasını burasını biraz daha açsa acunu yakalar :)))))) ıvana varken kim ne yapsun hulyayı :)))))

Doğru :D

acunun sısırılme olduğu ve stara atılmış büyük bir kazık olduğu ortada ...
uçurumunda uçurumda olduğu ortaya çıktı biraz dokunsa yayından kalkacak.

ucrum başlarken en çok ben ovmustum hatta dizinin konusu türk halkının ilgisini cekmez ama senaryo müthiş diye ama dün de dedim senaryo gittikçe vasatlasıyor buda düzgün bir dizinin olmadığı gün uçurum ilk ona bile girememiş

Acun'un bölündüğünü nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum başlıyor kısmı geçen bölümün özeti oluyor yani aynı diziler gibi özet veriyor , sizin dedigimize göre o zaman dizilerde bölünüyor .

acunun sısırılme olduğu ve stara atılmış büyük bir kazık olduğu ortada ...
uçurumunda uçurumda olduğu ortaya çıktı biraz dokunsa yayından kalkacak.

ucrum başlarken en çok ben ovmustum hatta dizinin konusu türk halkının ilgisini cekmez ama senaryo müthiş diye ama dün de dedim senaryo gittikçe vasatlasıyor buda düzgün bir dizinin olmadığı gün uçurum ilk ona bile girememiş
acun zaten yst ile düşecekti. showda da olsaydı yine düşecekti. çünkü yst sıktı artık.
o ses-survivor çok çok daha iyi gideceklerdir.

Ya acun bölünmüyo ki özet veriyo zaten zor 5 almış

Acun'un bölündüğünü nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum başlıyor kısmı geçen bölümün özeti oluyor yani aynı diziler gibi özet veriyor , sizin dedigimize göre o zaman dizilerde bölünüyor .
yetenek sizsiniz dün 21.00 da başladı yeni bölüm ama burda 21:36da gözüküyor bu 36 dakika başlıyor kısmında yani bölünmüş

- - - Ekleme - - -

Lale Devrinin 2 saat özet pardon tekrar verdiğini farz sayarsak zirve onun da hakkı değil aslında
lale devri artık 2 saat özet verilmiyor 45-50 dakika özet veriyor

yetenek sizsiniz dün 21.00 da başladı yeni bölüm ama burda 21:36da gözüküyor bu 36 dakika başlıyor kısmında yani bölünmüş

- - - Ekleme - - -

lale devri artık 2 saat özet verilmiyor 45-50 dakika özet veriyor

10a bölünen magazin programlarının yanında bir hiç.
ayrı olarak bölünmüyor ki özet kısmına ekleniyor. özeti takan kim :D

revan yanlisin var lale devri bu kez 20:40 başladı bir saat özet verdi. acunda bir saat özet verip üstüne programı ikiye bölüyor. günün birincisi tartışmasız lale devri

Acun bölmesinden ilave yeni bölümün 36 dakikasını başlıyor kısmına katıyor. İlk başlarda düşük reyting aldığı için yapılmış hamle bu. İşin asıl üçkağıtçılığı bu noktada

- - - Ekleme - - -

revan yanlisin var lale devri bu kez 20:40 başladı bir saat özet verdi. acunda bir saat özet verip üstüne programı ikiye bölüyor. günün birincisi tartışmasız lale devri
Şu noktayı anlamıyorum ben. Bölmek yalnız listede göz boyayıp yukarı sıralarda görünmek için mi, yoksa parasal bir katkısı var mı?