Ha işte bende neden süper diyorum. Küçük Sırların senaristimiş. 10 numara zaten. Eskiden de iyiydi şimdi de iyi Uçurum. Hatta tek kelimeyle süperjenerige bak genel senaryo kerem deren yazıyor bölüm senaryosu küçük sırların senaristi.. yani kerem deren bölüm treatmanlarını yazıp diziyi küçük sırların senaristine bırakmış
Dizinin dağıldığı falan yok. İlk başlarda da zarzor gidiyordu diyorsun. Neden zar zor gitsin ki? Eskiden de çok güzeldi. Hatta dizi eksiksizdi diyebilirim. Her anı heyecan.
Beyaz stv salaksa kendini resmi şirket olmayan sbtde yüksek gösterir ve sbtnin stv torpil yaptığı ortaya çıkar sence bunu stv yapar mı
- - - Ekleme - - -
Atv ilk kez listede stv listede iyi oranla
Haa o sahne, hiç dikkatimi çekmemisti Berlin yazisi..
- - - Ekleme - - -
Senaryo süpervizörlügünü ve proje tasarimi yine Kerem Deren yapiyordur..
Bişey dicemde şimdi olmıyacak
ben dizilerin genel hikayesi yazıp senaryoyu tamamen başka senariste ıraktıgını duydum. tv arşivinden bir bak istersen kerem derenin ismi hala duruyr mu bu dediğim ilk sezonun son bölümlei için geçerliydi. gazetecinin diziye dahil olmasıyla kerem deren bölüm senaryosunu yazmayı bıraktı
- - - Ekleme - - -
neyse yarın tns nin reytinglerine bakarız stv ye kayırmaca varmı anlaşılır. sen bişey diyip günaha girme )))
Bu yorumu yaptığına göre Uçurumu hiç izlememişsin demekkı. Bu dizinin özelliği bu. Hiç beklemediğin bir anda ters köşe yapıyorlar. Bu da dizinin en güzel yanıherşey hyecan değil mesela atıl ne ara büyük patronla ortak haraket etti mantıksız bişekilde atılla büyük partonu yanyana getirdilerki büyük patronu harcamak için..
Uçurum listeye girmiş yarın lale devri 1.olur