Polat Şaşmaz
Favori Üye
Olur Listede Merak Etme
beyazsoyyyy uçurum ne olacak sencee.. listede yok.. off
Olur Listede Merak Etme
beyazsoyyyy uçurum ne olacak sencee.. listede yok.. off
Dayak sahnesi 1 dakika oluyor. 1 dakikaya izlemeyenler nasıl anlasın dayak olduğunu dizide
Olur Listede Merak Etme
Suan ucurumda yaman berline geliyor yani burayaaa )))) acaba essazdanda gelmismi cok merak ettm
Yok Ya İzleyemem.İzlesem De Annem Kapattırır Dün Huzur Sokağına Baktık Gece İdil Açıktı Fazla Dedi bir Daha O Diziye bakılmayacak falan Ama Ben İZLERİM.Huzur Sokağına dedi uçurumu haydi haydi kapatır bence
Insallah Kadir, çünkü gerçekten zirvede yer almayi hakeden dizi.. Sen de izle
Apartman yöneticisi bile atv`nin yöneticisinden daha iyi yönetir kanalı. Yüksek reyting alan dizilerin arkasını sen boş koy. Gel ortalama reytingde ufukta bile görenmeyen dizinin arkasına Uçurumu koy. Yahu madem Karadayı, Son Yaz, Vadi iddialı projeleriniz koyun işte birinin arkasına bu diziyi. Huzur Sokağından sonra tekrarını yayınladığınıza Uçurumu koysanız ya!
Yok Ya İzleyemem.İzlesem De Annem Kapattırır Dün Huzur Sokağına Baktık Gece İdil Açıktı Fazla Dedi bir Daha O Diziye bakılmayacak falan Ama Ben İZLERİM.Huzur Sokağına dedi uçurumu haydi haydi kapatır bence
uçurumu son 3 bölüm kerem deren bıraktı senaryo dagıldı. kerem deren varken bile dizi zor gidiyor. bu senarist diziyi öldürdü şuan ki bölüme bakmıyorum ama ilk başlara baktım patronun öldürülmesi biraz saçma oldu
Yaman'i canlandiran kisi yani Erdal Yildiz da Almanya'dan geliyor.. Orayi seçmeleri sürpriz olmadi bence
Yaman'i canlandiran kisi yani Erdal Yildiz da Almanya'dan geliyor.. Orayi seçmeleri sürpriz olmadi bence
Feyza Yani Adanalıdan Alışmışım İdil Diyorum
Idil açikti derken ?
Dizinin dağıldığı falan yok. İlk başlarda da zarzor gidiyordu diyorsun. Neden zar zor gitsin ki? Eskiden de çok güzeldi. Hatta dizi eksiksizdi diyebilirim. Her anı heyecan.uçurumu son 3 bölüm kerem deren bıraktı senaryo dagıldı. kerem deren varken bile dizi zor gidiyor. bu senarist diziyi öldürdü şuan ki bölüme bakmıyorum ama ilk başlara baktım patronun öldürülmesi biraz saçma oldu
Beyaz sbt salak mı stv çalışsa bile ki bence değil trt kendine göre denek seçimi yapmışlar bu stv yaramış bence ayrıca sbt resmi şirket olmadığı için artık stv artırmaları gerekmez ben olsam düşürürüm demekki sbt stv çalışmıyo öyle olsa kanal 7 ve atvde uçardı tns en çok atvye yaradı
Dışı görünmeyen bir Opera Salonu için Berline mi gelsinler? Oranın Türkiye mi Almanya mı Slovenya mı olduğu zaten anlaşılmıyorAma gercekten gelmemisler sadece Berlin yazmislar ve pat diye Opera salonu yani TR de cekilmis almanyaya gelmemisler...
- - - Ekleme - - -
Ama gercekten gelmemisler sadece Berlin yazmislar ve pat diye Opera salonu yani TR de cekilmis almanyaya gelmemisler...
Idil açikti derken ?
- - - Ekleme - - -
Kerem Deren senaryoyu birakmadi ?
Ama gercekten gelmemisler sadece Berlin yazmislar ve pat diye Opera salonu yani TR de cekilmis almanyaya gelmemisler...
- - - Ekleme - - -
jenerige bak genel senaryo kerem deren yazıyor bölüm senaryosu küçük sırların senaristi.. yani kerem deren bölüm treatmanlarını yazıp diziyi küçük sırların senaristine bırakmış