22 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Titanların Savaşı (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Suan ucurumda yaman berline geliyor yani burayaaa :))))) acaba essazdanda gelmismi cok merak ettm :D

Beyaz sbt salak mı stv çalışsa bile ki bence değil trt kendine göre denek seçimi yapmışlar bu stv yaramış bence ayrıca sbt resmi şirket olmadığı için artık stv artırmaları gerekmez ben olsam düşürürüm demekki sbt stv çalışmıyo öyle olsa kanal 7 ve atvde uçardı tns en çok atvye yaradı

Apartman yöneticisi bile atv`nin yöneticisinden daha iyi yönetir kanalı. Yüksek reyting alan dizilerin arkasını sen boş koy. Gel ortalama reytingde ufukta bile görenmeyen dizinin arkasına Uçurumu koy. Yahu madem Karadayı, Son Yaz, Vadi iddialı projeleriniz koyun işte birinin arkasına bu diziyi. Huzur Sokağından sonra tekrarını yayınladığınıza Uçurumu koysanız ya!

Insallah Kadir, çünkü gerçekten zirvede yer almayi hakeden dizi.. Sen de izle
Yok Ya İzleyemem.İzlesem De Annem Kapattırır:D Dün Huzur Sokağına Baktık Gece İdil Açıktı Fazla Dedi bir Daha O Diziye bakılmayacak falan:d Ama Ben İZLERİM.Huzur Sokağına dedi uçurumu haydi haydi kapatır bence:D

Apartman yöneticisi bile atv`nin yöneticisinden daha iyi yönetir kanalı. Yüksek reyting alan dizilerin arkasını sen boş koy. Gel ortalama reytingde ufukta bile görenmeyen dizinin arkasına Uçurumu koy. Yahu madem Karadayı, Son Yaz, Vadi iddialı projeleriniz koyun işte birinin arkasına bu diziyi. Huzur Sokağından sonra tekrarını yayınladığınıza Uçurumu koysanız ya!

Dedigim gibi, bence bu deneme.. Son Yaz'in arkasina koyar tekrardan

uçurumu son 3 bölüm kerem deren bıraktı senaryo dagıldı. kerem deren varken bile dizi zor gidiyor. bu senarist diziyi öldürdü şuan ki bölüme bakmıyorum ama ilk başlara baktım patronun öldürülmesi biraz saçma oldu

Yok Ya İzleyemem.İzlesem De Annem Kapattırır:D Dün Huzur Sokağına Baktık Gece İdil Açıktı Fazla Dedi bir Daha O Diziye bakılmayacak falan:d Ama Ben İZLERİM.Huzur Sokağına dedi uçurumu haydi haydi kapatır bence:D

Idil açikti derken ?

- - - Ekleme - - -

uçurumu son 3 bölüm kerem deren bıraktı senaryo dagıldı. kerem deren varken bile dizi zor gidiyor. bu senarist diziyi öldürdü şuan ki bölüme bakmıyorum ama ilk başlara baktım patronun öldürülmesi biraz saçma oldu

Kerem Deren senaryoyu birakmadi ?

Yaman'i canlandiran kisi yani Erdal Yildiz da Almanya'dan geliyor.. Orayi seçmeleri sürpriz olmadi bence

Ama gercekten gelmemisler sadece Berlin yazmislar ve pat diye Opera salonu yani TR de cekilmis almanyaya gelmemisler...

- - - Ekleme - - -

Yaman'i canlandiran kisi yani Erdal Yildiz da Almanya'dan geliyor.. Orayi seçmeleri sürpriz olmadi bence

Ama gercekten gelmemisler sadece Berlin yazmislar ve pat diye Opera salonu yani TR de cekilmis almanyaya gelmemisler...

Dizinin dağıldığı falan yok. İlk başlarda da zarzor gidiyordu diyorsun. Neden zar zor gitsin ki? Eskiden de çok güzeldi. Hatta dizi eksiksizdi diyebilirim. Her anı heyecan.

Beyaz sbt salak mı stv çalışsa bile ki bence değil trt kendine göre denek seçimi yapmışlar bu stv yaramış bence ayrıca sbt resmi şirket olmadığı için artık stv artırmaları gerekmez ben olsam düşürürüm demekki sbt stv çalışmıyo öyle olsa kanal 7 ve atvde uçardı tns en çok atvye yaradı

biliyorsun şuan trtnin çogu elamını stv geçmedir. trt haberin başındaki kişi stv haberin başındaydı. yani sbt trt ve stv nin kontrolünde. dediğin gibi denek seçilirken agırlıklı kendilerine yakınları şeçilmiş olabilir şuna makineden gelen veriler böyle denek seçiminde problem var yani. ha kanal 7 de ara sıra uçuyor. uçrum listeye gşremşyor kanal 7 giriyor

- - - Ekleme - - -

Dışı görünmeyen bir Opera Salonu için Berline mi gelsinler? Oranın Türkiye mi Almanya mı Slovenya mı olduğu zaten anlaşılmıyor :D

Idil açikti derken ?

- - - Ekleme - - -

Kerem Deren senaryoyu birakmadi ?

jenerige bak genel senaryo kerem deren yazıyor bölüm senaryosu küçük sırların senaristi.. yani kerem deren bölüm treatmanlarını yazıp diziyi küçük sırların senaristine bırakmış

- - - Ekleme - - -

Haa o sahne, hiç dikkatimi çekmemisti Berlin yazisi..

- - - Ekleme - - -

jenerige bak genel senaryo kerem deren yazıyor bölüm senaryosu küçük sırların senaristi.. yani kerem deren bölüm treatmanlarını yazıp diziyi küçük sırların senaristine bırakmış

Senaryo süpervizörlügünü ve proje tasarimi yine Kerem Deren yapiyordur..