22 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Titanların Savaşı (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
sevkat tepe tns reytı gı çok onemlı lale devrı 2 poan dusuk çıkar bnce esım bılır acun ıkısınden bırı zırvede olur :)

Beyaz stv salaksa kendini resmi şirket olmayan sbtde yüksek gösterir ve sbtnin stv torpil yaptığı ortaya çıkar sence bunu stv yapar mı

- - - Ekleme - - -

Atv ilk kez listede stv listede iyi oranla

jenerige bak genel senaryo kerem deren yazıyor bölüm senaryosu küçük sırların senaristi.. yani kerem deren bölüm treatmanlarını yazıp diziyi küçük sırların senaristine bırakmış
Ha işte bende neden süper diyorum. Küçük Sırların senaristimiş. 10 numara zaten. Eskiden de iyiydi şimdi de iyi Uçurum. Hatta tek kelimeyle süper

Dizinin dağıldığı falan yok. İlk başlarda da zarzor gidiyordu diyorsun. Neden zar zor gitsin ki? Eskiden de çok güzeldi. Hatta dizi eksiksizdi diyebilirim. Her anı heyecan.

herşey hyecan değil mesela atıl ne ara büyük patronla ortak haraket etti mantıksız bişekilde atılla büyük partonu yanyana getirdilerki büyük patronu harcamak için..

Aynen emre ama 0.7 reyting düşünce sbtye göre sonra sbt stv torpil yapıyo demeyin

Beyaz stv salaksa kendini resmi şirket olmayan sbtde yüksek gösterir ve sbtnin stv torpil yaptığı ortaya çıkar sence bunu stv yapar mı

- - - Ekleme - - -

Atv ilk kez listede stv listede iyi oranla

stv nin şike yaptıgını demedim ki denek seçilirken trt yekilileri biraz kayırmışlar. evlere bakıp bir iki kitap görmek yeterli evde dini simge varsa mesele denek olarak seçmiş olabilirler

Haa o sahne, hiç dikkatimi çekmemisti Berlin yazisi..

- - - Ekleme - - -

Senaryo süpervizörlügünü ve proje tasarimi yine Kerem Deren yapiyordur..

ben dizilerin genel hikayesi yazıp senaryoyu tamamen başka senariste ıraktıgını duydum. tv arşivinden bir bak istersen kerem derenin ismi hala duruyr mu bu dediğim ilk sezonun son bölümlei için geçerliydi. gazetecinin diziye dahil olmasıyla kerem deren bölüm senaryosunu yazmayı bıraktı

- - - Ekleme - - -

Bişey dicemde şimdi olmıyacak

neyse yarın tns nin reytinglerine bakarız stv ye kayırmaca varmı anlaşılır. sen bişey diyip günaha girme :))))

Mahoni bi kaç dizi haricinde hangi dizi sbtden fazla aldı tnsde şefkat tepe sbt 6 tns 7 alsa yine şike var dersiniz tam tersi olsa yine nası olcak bu iş

ben dizilerin genel hikayesi yazıp senaryoyu tamamen başka senariste ıraktıgını duydum. tv arşivinden bir bak istersen kerem derenin ismi hala duruyr mu bu dediğim ilk sezonun son bölümlei için geçerliydi. gazetecinin diziye dahil olmasıyla kerem deren bölüm senaryosunu yazmayı bıraktı

- - - Ekleme - - -

neyse yarın tns nin reytinglerine bakarız stv ye kayırmaca varmı anlaşılır. sen bişey diyip günaha girme :))))

Ama niye birakmis ki ? Yoksa kendisi 20 Dakika dizisine mi yogunlasti? Ay Yapim'in projesi yani

herşey hyecan değil mesela atıl ne ara büyük patronla ortak haraket etti mantıksız bişekilde atılla büyük partonu yanyana getirdilerki büyük patronu harcamak için..
Bu yorumu yaptığına göre Uçurumu hiç izlememişsin demekkı. Bu dizinin özelliği bu. Hiç beklemediğin bir anda ters köşe yapıyorlar. Bu da dizinin en güzel yanı

Lale Devri gayet iyi gitmiş sbt ye göre,Acun çökmüş zirveyi kaybetmiş.Umarım Sbt de Şefkat Tepe ve Lale Devri hakettiği yeri alırlar.