Şubat behzatın 50 gömlek üstünde izleyin görün
behzat ç şubattan üç atlet bir pantolon iki terlik daha üstün )))))))))
Şubat behzatın 50 gömlek üstünde izleyin görün
behzat ç şubattan üç atlet bir pantolon iki terlik daha üstün )))))))))
Sen ÖBGZK 3 reytin düşünce şikeci, Vadı 6 reyting düşünce maç var' OBGZK 7 reytıngle zırvede olunca " 7 reytingle de zirvede olunmaz ki" diyip gulen, ama Vadı 8le zirvede olunca helal olsun diyen, Dila Hanım ile Kayıp Şehirin arasındaki 0,44 farkı görmezden gelip Dila Hanıma helal, Kayıp Şehire ezilmiş diyen birisin. Kısacası işine gelenı konuşan bir üyesin. Sana ne söylesem kılıf uydurduğun için artık kendimi boşuna yormuyorumRevan ben şubatın reytingine süper mi demişim olayı niye çarpıtıyon
Sen ÖBGZK 3 reytin düşünce şikeci, Vadı 6 reyting düşünce maç var' OBGZK 7 reytıngle zırvede olunca " 7 reytingle de zirvede olunmaz ki" diyip gulen, ama Vadı 8le zirvede olunca helal olsun diyen, Dila Hanım ile Kayıp Şehirin arasındaki 0,44 farkı görmezden gelip Dila Hanıma helal, Kayıp Şehire ezilmiş diyen birisin. Kısacası işine gelenı konuşan bir üyesin. Sana ne söylesem kılıf uydurduğun için artık kendimi boşuna yormuyorumRevan ben şubatın reytingine süper mi demişim olayı niye çarpıtıyon
Behzat Ç. Star TV Web sitesinde sansürsüz olarak verilmiş.
Argo içerir ve +18 yazıyor.
Deneklerin sayı ile alakasıyok reytinglerin. Yabancıların deneklerinin sayı 10 kat daha fazla en yüksek dizilerı 5 alıyor. Bence rakamların düşük çıkması genel bir ayarlama. Mesela listedei bütün programların rakamlarını 2ye bölmek gibiTns hem daha güzel hem resmi şirket tns ile sbt arasındaki asıl fark tns izleyici sayısı daha az olduğu için reytingler düşük sharelar yüksek çıkıyor
Kanal D'ye de şikeci diyenler Kötü Yol ve Sultanın artışını görünce kala kaldılar. Ama buna da bir kılıf bulurlarVadi sbtde düştü diğer dizilere göre tnsde total düşüşü az bile revan
Ben de 5 gün Kanal D atv'den daha önde ama sen atv zirvede olur diyorsun sen de bunu anlamıyorsun. Tabii işine geliyorsa sorun yok. İstediğin kadar söyle. Kanal D'nin ezilmesi umurumda değil. Sen dikkat ette Veda Perşembe Vadiyi ezikleyip çiğnemesinRevan sen ne sallıyon be ben kanal d ezildi diyorum sen yazdıklarımı bi kaç kere oku anlayamıyosun
Ben de 5 gün Kanal D atv'den daha önde ama sen atv zirvede olur diyorsun sen de bunu anlamıyorsun. Tabii işine geliyorsa sorun yok. İstediğin kadar söyle. Kanal D'nin ezilmesi umurumda değil. Sen dikkat ette Veda Perşembe Vadiyi ezikleyip çiğnemesinRevan sen ne sallıyon be ben kanal d ezildi diyorum sen yazdıklarımı bi kaç kere oku anlayamıyosun