Onur_35
Favori Üye
Kurtlar Vadisi Pusu izledim süperdi yine maçı seyredemedim kaç kaç bitti ? inşallah fenev yenilmiştir
TNS reytinglerini çok sevdim , nede olsa resmi şirket gerçek reytingler
İlk önce Muhteşem Yüzyıl haftalıklarda her 2.gruptada zirvede çok sevindim , abde ise yanına yaklaşan dizi yok , en yakın rakibine 4 reyting fark atmış , ama nede olsa nekadar izlendiğni total gösteriyo , vadi ile aralında 0.02 reyting fark var , ama yinede en çok izlenen dizi olmuş.
Yorumum;
FB maçı her 2.gruptada zirvede yer almış , totalde 11.44 , abde 13.43 reytingle açık farkla zirvede oldu.
Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta haftalıklarda totalde zirveyi kabederek 2.sıraya , abde ise 3.sıraya geriledi , total 10.56 , ab totalde aldığı orandar 2 reyting daha düşük yani 8.57 reytingle , ama bu hafta totalde 4 , abde 5.5 reyting kaybetti.
Kötü Yol totalde 3.77 reytingle 5.sırada , abde 4.17 reytingle 4.sırada yer aldı , aslında dizi çok güzeş bence 2-3 hafta sonra her 2.gruptada 6üstü reytinglerde alacaktı , ama Veda çok daha iyi gider.
Suskunlar 3.02 reytingle 9.sırada yer aldı , abde 4.31 reytingle 3.sırada yer aldı.
Kurtlar Vadisi Pusu izledim süperdi yine maçı seyredemedim kaç kaç bitti ? inşallah fenev yenilmiştir
my yle vadi nerdeyse aynı almış ama maç olmasa vadi rahat geçerdi haftaya geçecektir zaten vadi my dışında rakip yok
- - - Ekleme - - -
aga mesajını düzelt ceza yeme 2-2 bitti 2-0 yeniuodu fener 94 de yedi 2-2
Aynen Aga Gerçekten Süperooo geri sayım süperdir benim zil sesi 1 yıldır kara girdiğinden beri vadiye kara müziğiydi şimdi mete yamar müziği çok hoşuma gidiyo vadini müzikleri süper ya
Bir Daha Ki Haftaya Farkı Açar Vadi Rahat Ol SenTakas , ama sen Vadiye çok güveniyodun , bi maçla karşılaştı 4 reyting düştü , hemde bi 15 dakika felan , hani diyodun totalde akibine 4 reyting fark attı , abde ise 1 reyting bile yok , şimdi MY totalde 4 reyting farktan 0 kaldı , yani geçti , abde ise hiç konuşmama gerek yok 1 reytimg bile yokken 5 oldu yanlış mı?
Takas , ama sen Vadiye çok güveniyodun , bi maçla karşılaştı 4 reyting düştü , hemde bi 15 dakika felan , hani diyodun totalde rakibine 4 reyting fark attı , abde ise 1 reyting bile yok , şimdi MY totalde 4 reyting farktan 0 kaldı , yani geçti , abde ise hiç konuşmama gerek yok 1 reyting bile yokken 5 oldu yanlış mı?
Bi şey olmaz 0 puandayım en fazla 2 puan verirlermy yle vadi nerdeyse aynı almış ama maç olmasa vadi rahat geçerdi haftaya geçecektir zaten vadi my dışında rakip yok
- - - Ekleme - - -
aga mesajını düzelt ceza yeme 2-2 bitti 2-0 yeniuodu fener 94 de yedi 2-2
Aynen Aga Gerçekten Süper
- - - Ekleme - - -
Bir Daha Ki Haftaya Farkı Açar Vadi Rahat Ol Sen
İyi İyi.Aga Ben 10 Dk Yokum Şu Kapıyı Tamir Edeyim.Rüzgar Geliyor.Kapıyı Kırıp Açacak Ya Yok Böyle Birşeyşimdi bile sbt de en çok izlenen dizi tns de aynılar haftaya geçeceğimiz %100 maç yok bişey yok
Takas tamam diyelim ki 40 dakika , ama MY geçti ya ona bal , hem SBT resmi şirket değil , isterse orda Vadi yine 4-5 reyting fark atsın , TNS önemli olan.ne 15 dakkası 40 dakka maçla çakıştı ayrıca sbt de vadi my yi geçti geçen hafta tns olmadığı için 4 düştü diyemeyiz 3 reyting kayıp var bu hafta.atv 21.45 başlatacak sandık yani maçtan sonra gidip maçın ortasına koydu erkeklerin en çok izlediği dizi doğal olarak düşüyo my nin karşısında maç olsa emin ol totalde 7 yi geçemez kadın ağırlıklı dizi de olsa bak 25 ekimde gs maçı var öbgzk nasıl dip yapacak gör
Sen o güzel kafanı yorma haftaya 13 - 14 reyting garanti bende vadiye çok güveniyorum sevdiğimiz diziye güvenmeyecekmiyiz ?Takas , ama sen Vadiye çok güveniyodun , bi maçla karşılaştı 4 reyting düştü , hemde bi 15 dakika felan , hani diyodun totalde rakibine 4 reyting fark attı , abde ise 1 reyting bile yok , şimdi MY totalde 4 reyting farktan 0 kaldı , yani geçti , abde ise hiç konuşmama gerek yok 1 reyting bile yokken 5 oldu yanlış mı?
Takas tamam diyelim ki 40 dakika , ama MY geçti ya ona bal , hem SBT resmi şirket değil , isterse orda Vadi yine 4-5 reyting fark atsın , TNS önemli olan.
Geçti demiyelim ozaman , ama nede olsa haftalıklarda birinci lazım , ve birinci MYbuna geçmek mi diyon aynı nerdeyse
Muhteşem Yuzyıl'a çok güveniyorsunGüvenirseninz , güvenin ama Vadi maça değil , Maç Vadiye fark atmış , o konuda çok güveniyodunuz.
- - - Ekleme - - -
Geçti demiyelim ozaman , ama nede olsa haftalıklarda birinci lazım , ve birinci MY
Güvenirseninz , güvenin ama Vadi maça değil , Maç Vadiye fark atmış , o konuda çok güveniyodunuz.
- - - Ekleme - - -
Geçti demiyelim ozaman , ama nede olsa haftalıklarda birinci lazım , ve birinci MY
Evet ama MY böyle bi maçın gelişiyle 3-4 reyting düşmez , ve de 65.bölüm boyunca totalde 2 kez , abde 1 kez zirvede indi 10 reytingten aşağı almadi , güvenmememe hiç bir sebep yok
Muhteşem Yuzyıl'a çok güveniyorsun
İsterse olmasın ama geçmiş yinedefark mı attı 1 reyting fark bile yok arada nasıl fark atmış
65 Bölüm Dediğin Ne Dirki Biz Kaç 65 Bölüm GeçtikEvet ama MY böyle bi maçın gelişiyle 3-4 reyting düşmez , ve de 65.bölüm boyunca totalde 2 kez , abde 1 kez zirvede indi 10 reytingten aşağı almadi , güvenmememe hiç bir sebep yok
-
İsterse olmasın ama geçmiş yinede
Tamam my 100 reyting alacak mutlu oldun mu ?Güvenirseninz , güvenin ama Vadi maça değil , Maç Vadiye fark atmış , o konuda çok güveniyodunuz.
- - - Ekleme - - -
Evet ama MY böyle bi maçın gelişiyle 3-4 reyting düşmez , ve de 65.bölüm boyunca totalde 2 kez , abde 1 kez zirvede indi 10 reytingten aşağı almadi , güvenmememe hiç bir sebep yok