20 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Belkide destere kvpyi 13 15 yaşlarındada izlememiştir ama kvp laf atmak için öyle diyordur öyle benziyo

Aga ne çocuğu güldürmeyin ben 19 yaşına geldim bazı şeyler beni aşıyo çok üst düzey

destere sen kurtları takip etmiyorsun kurtları uzun süre takip eden birilerine sor. kurtlar showtvye kadar ulusalcı -ergonokoncu bir cizgıdeydi hatta o zamanlar polis mit kötü asker ülkeyi kurtarıyordu. daha önce kurtların operasyonlarını anlattim . kurtlar bu operasyonu tek başına yapmıyordu gazetelerle işbirli halindeydi.

ergonokon operasyonu sonrası kurtlar saf değiştirdi hükümet yanına geçti . ve reytingleri düştü.

yaw destere bunu geçelim 7 reytın nire 11 reyting nire bu da mi seni dusundurmuyor

Pana işini bilir bomba bi fragmanla geçen haftaya döneriz maçta yok :D

- - - Ekleme - - -

Abc1 yok mu ya

eskiden izlerken benimde hoşuma gidiyordu nefret ettiğim insanları polat temizliyordu gün geldi aklım başıma geldiki bunları biz sadece filmlerde dizilerde yapıyoruz aslolan gerçek hayat gerçek hayatta düşmanlara bişey yapamadığımız sürece dizilerle düşman yenmek tatmin etmiyor artık beni ..

zamanında CS oyununuda çok severdim artık oynamıyorum :))

oooo destere de sıkı bir kurtlarcıymıs :)))))))

yaw destere bu kurtlar tabi gerçek değil. ama kurtlar sadece bir dizi de değil kurtlar psikolojik harpin unsuru. mesela hükümetin araplara açılımında kurtlar psikolojik harbin unsuru. bu duzıye daha geniş bak. yani propaganda aracı .. önce ulusalcı-ergonokoncular kulandı şimdi hükümet (artık devlet sayılır :)))))) )

Atv normal yayınlasın bişeyler yapmaya çalıştılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar

Sen şakamısın ya :d sbt de ab 9 değil 10.61 nereye bakıyon sen

destere sen kurtları takip etmiyorsun kurtları uzun süre takip eden birilerine sor. kurtlar showtvye kadar ulusalcı -ergonokoncu bir cizgıdeydi hatta o zamanlar polis mit kötü asker ülkeyi kurtarıyordu. daha önce kurtların operasyonlarını anlattim . kurtlar bu operasyonu tek başına yapmıyordu gazetelerle işbirli halindeydi.

ergonokon operasyonu sonrası kurtlar saf değiştirdi hükümet yanına geçti . ve reytingleri düştü.

yaw destere bunu geçelim 7 reytın nire 11 reyting nire bu da mi seni dusundurmuyor

vadinin reytingleri ortalama 8 dir dediğim gibi üstü ödünç reytinglerdir demekki insanlar izleyecek bişey bulamıyor vadi izliyor ilk haftaki reytingleri hiç sayma çoğu insan merak edip ilk bölüme baktı sbt de bile ab grubu geçen hafta izlenme oranı 14 bu hafta 9 perşembeye kaliteli bir dizi gelirse vadi tekrar standart izleyici kitlesine ulaşacaktır rakamlar seni yanıltmasın yaz yağmuru gibi vadinin izleyci sayısındaki artış tık diye kesilince ortalama total 8 ab grubu 6 olarak devam edecek ...

- - - Ekleme - - -

oooo destere de sıkı bir kurtlarcıymıs :)))))))

yaw destere bu kurtlar tabi gerçek değil. ama kurtlar sadece bir dizi de değil kurtlar psikolojik harpin unsuru. mesela hükümetin araplara açılımında kurtlar psikolojik harbin unsuru. bu duzıye daha geniş bak. yani propaganda aracı .. önce ulusalcı-ergonokoncular kulandı şimdi hükümet (artık devlet sayılır :)))))) )

aynen :)) yaş ilerleyince artık eskisi gibi izlemek hoş olmuyor hazım güçleşiyor eskiden yayınlanıp hayranlıkla baktığım bir çok dizi şimdi bana boş geliyor :))) sadece vadi için geçerli değil bu :))

dediğin doğru ergenekoncu yada psikolojik harp unsuru olarak kullanılması ama izlerken izleyicideki birincil amaç düşmana duydugu nefret duygusunun törpülenmiş olması bu diziyle... bir bakıyoruz haberlerde 10 şehit vermişiz kinimiz nefretimiz doruğa çıkıyor.. sonra akşam polat yalandanda olsa 50 terörist öldürüyor rahatlıyoruz bu psikolojide bir yere kadar inandırıcılığını yitirince senaryo artık izlemek mümkün olmuyor..

Son düzenleme:
Vadi maçın etkisiyle düşmüş gözüküyor.Suskunlar ve Kötü Yol halen beklenenin aşağısındalar.

[TABLE="class: cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]ÇARIKLI MİLYONER[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]20:32:14[/TD]
[TD]01:11:52[/TD]
[TD]2,05[/TD]
[TD]5,11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]CARIKLI MILYONER (T.S)[/TD]
[TD]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD]20:32:21[/TD]
[TD]21:57:38[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]3,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

SBT TNS ARASINDAKİ FARK sözün bittigi yer :)

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]DINLE SEVGILI[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]16:24:58[/TD]
[TD]17:26:11[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]17,46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

17 shr yuh

Alakası yok mahoni normalde 1.6 filan yapar 3.72 share tnsde sharea göre reyting düşük onun için dediğin kabul edilebilir değil

Uydurma stv tns hafif hafif yükselişte dibi gordugude söylenemez asıl kararı cumartesi ve pazar günü gösterecek

emre :d :d

[TABLE="class: cms_table, width: 1027"]
[TR]
[TD="align: right"]8[/TD]
[TD]BENI AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20.09.2012[/TD]
[TD]17:13:21[/TD]
[TD]18:21:40[/TD]
[TD]2,57[/TD]
[TD]18,01[/TD]
[/TR]