evet ya herkes kvpyi kimi taniyosam herkes kvp izliyo kvp çocuk dizisi değil çocuk dizisi olanlar kendini belli eder
aga yediremiyolar gül geç
evet ya herkes kvpyi kimi taniyosam herkes kvp izliyo kvp çocuk dizisi değil çocuk dizisi olanlar kendini belli eder
eskiden izlerken benimde hoşuma gidiyordu nefret ettiğim insanları polat temizliyordu gün geldi aklım başıma geldiki bunları biz sadece filmlerde dizilerde yapıyoruz aslolan gerçek hayat gerçek hayatta düşmanlara bişey yapamadığımız sürece dizilerle düşman yenmek tatmin etmiyor artık beni ..
zamanında CS oyununuda çok severdim artık oynamıyorum )
destere sen kurtları takip etmiyorsun kurtları uzun süre takip eden birilerine sor. kurtlar showtvye kadar ulusalcı -ergonokoncu bir cizgıdeydi hatta o zamanlar polis mit kötü asker ülkeyi kurtarıyordu. daha önce kurtların operasyonlarını anlattim . kurtlar bu operasyonu tek başına yapmıyordu gazetelerle işbirli halindeydi.
ergonokon operasyonu sonrası kurtlar saf değiştirdi hükümet yanına geçti . ve reytingleri düştü.
yaw destere bunu geçelim 7 reytın nire 11 reyting nire bu da mi seni dusundurmuyor
oooo destere de sıkı bir kurtlarcıymıs ))))))
yaw destere bu kurtlar tabi gerçek değil. ama kurtlar sadece bir dizi de değil kurtlar psikolojik harpin unsuru. mesela hükümetin araplara açılımında kurtlar psikolojik harbin unsuru. bu duzıye daha geniş bak. yani propaganda aracı .. önce ulusalcı-ergonokoncular kulandı şimdi hükümet (artık devlet sayılır ))))) )
emre
[TABLE="class: cms_table, width: 1027"]
[TR]
[TD="align: right"]8[/TD]
[TD]BENI AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20.09.2012[/TD]
[TD]17:13:21[/TD]
[TD]18:21:40[/TD]
[TD]2,57[/TD]
[TD]18,01[/TD]
[/TR]