FF Sanal Survivor 3.Sezon Çok Yakında | Başvurular Başladı!

çocuklarduymasın sende maviye gecince 8 tamamlanıyo iste

- - - Ekleme - - -

mavi boşsa ben maviyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :168:

- - - Ekleme - - -

mavi boşsa ben maviyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :168:

Yok aga veremem:D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

8 nası tamamlanıyo 7 oluyo sende katıl işte maviye kim katılmış maviye bakıyım:((

- - - Ekleme - - -

Cocuklarduymasin da katilir muhtemelen mavi takima

Nereden Bildin:D

Eklendiniz. emre5757 kesin bir şey söylemediği için eklemedim. Takımlarda limit sınırı yok ama eğer bir takım diğer takımdan daha fazla olursa aktarma yapabiliriz en sonda. :)

emreemreu ya bak :d :d alemtoyla ben yeteriz size be :D git kırmızıya da gösterelim güçlüyü güçsüzü

Maviler olarak Kırmızıları yemeyi düşünüyoruz. :D

@takas kırmızılar bizden daha güçlü önceki Survivorlara göre konuşursak. :):)

BKZ :

Cenation : 2. Survivor ikincisi
xdragxx : 2. Survivor ilk 5'e girmişti sanırım.
Orcun_22 : Geçen senenin şampiyonu.
cevaa : 1. Survivor ikincisi

Diğer kişiler belli seviyede olan kişiler. :)

Bizdekilerin çoğu bu sene üye olmuş, daha nasıl oynadıklarını pek bilmiyoruz ama güçsüz gibi gözüktü bana, ama her şeye rağmen mavi takım. :D

Son düzenleme: