Hollandada yaşayan biri için nasıl muhabir oluyor türkiyede?
Niye? Bu imkansiz mi?
Hollandada yaşayan biri için nasıl muhabir oluyor türkiyede?
6.sayfaya kadar okudum mesajları öncellikle beyazsoyun çelişkili ifadelerine bakın ;
Bak bu mesajlardan ne anlıyorsun beyazsoy resmen foyası dökülüyor diyor iyi bakın şimdi alttaki mesaja bakın
Ben sana yalan mı söylüyorum diyor yukarıdaki mesajlar ne peki ?
Yasin seni tanırız sana öyle demişlerdir bunda adım gibi eminim sana sonuna kadar güveniyoruz
ve yine aradim adama ben yaklasik yarim saat önce aradigimda atv de demistiniz benden 20 dakika sonra muhabir bir arkadasim arayinca belli degil agustos da belli olaca demissiniz dedim adam ilk önce bocaladi sonra size atv denildiyse dogrudur dedi, sonra size atv denildikten sonra muhabir arkadasiniz neden birdaha ariyor diye sordu? bende o bunu kösesinde haber yapacakmis ve ilk agizdan bilgi almak istemis dedim o zaman size ne denildiyse dogrudur efendim dedi, ondan sonrada zaten bunun haberi yazete.com da 7-8 temmuz da yapilmisti eger biraz arasaniz bulursunuz dedi.
İmkansızla eş değer.
Sözün Bittiqi An .Hacı şu numarayı banada at bu beyazsoy için ses kaydına alacağım bakalım o zaman ne bahane bulacakve yine aradim adama ben yaklasik yarim saat önce aradigimda atv de demistiniz benden 20 dakika sonra muhabir bir arkadasim arayinca belli degil agustos da belli olaca demissiniz dedim adam ilk önce bocaladi sonra size atv denildiyse dogrudur dedi, sonra size atv denildikten sonra muhabir arkadasiniz neden birdaha ariyor diye sordu? bende o bunu kösesinde haber yapacakmis ve ilk agizdan bilgi almak istemis dedim o zaman size ne denildiyse dogrudur efendim dedi, ondan sonrada zaten bunun haberi yazete.com da 7-8 temmuz da yapilmisti eger biraz arasaniz bulursunuz dedi.
6.sayfaya kadar okudum mesajları öncellikle beyazsoyun çelişkili ifadelerine bakın ;
Bak bu mesajlardan ne anlıyorsun beyazsoy resmen foyası dökülüyor diyor iyi bakın şimdi alttaki mesaja bakın
Ben sana yalan mı söylüyorum diyor yukarıdaki mesajlar ne peki ?
Yasin seni tanırız sana öyle demişlerdir bunda adım gibi eminim sana sonuna kadar güveniyoruz
Üniversite okumadan böyle işler oluyor mu
Google'da "Yeni Diziler Nasil Basladilar" yazip yazimi okuyabilirsin.
Demek ki oluyormus. Ayrica bu bir yetenek isidir ve kalemine güvenmek isidir.
Ben senarist oldum Hollanda'da, egitim alarak mi aldim veya üniversitede okuyarak mi oldum? Hayir.
Bende de yetenek var Başbakan mı olsam acaba
Demek ki oluyormus. Ayrica bu bir yetenek isidir ve kalemine güvenmek isidir.
Ben senarist oldum Hollanda'da, egitim alarak mi aldim veya üniversitede okuyarak mi oldum? Hayir.
Sözün Bittiqi An .Hacı şu numarayı banada at bu beyazsoy için ses kaydına alacağım bakalım o zaman ne bahane bulacak