Kurtlar Vadisi Pusu kesinlikle ATV de!!!

ya kardesim ben aradim "Merhaba ben Almanya dan ariyorum, KVP nin önümüzdeki sezon Beyaz TV de yayinlanacagi söyleniyor, bizim kabel deutschland da Beyaz tv olmadigi icin izleyemeyiz bu haberler dogru mu dedim.
Adam direk olarak "Hayir efendim Atv de yayinlanacak, karsilikli anlasma saglandi ama imzalar atilmadigi icin resmi aciklama yapilmadi dedi

Sen hangi tusa bastin? 3 mü? çünkü 3 Pana Film Genel Bilgi hatti.. Pana Film holding de var, pana film reklam da var..

yasin in dediği kesinlikle doğrudur niye derseniz almanya dan aradığı için bilgi vermiş olabilirler

adamlara bak ya ser veriyolar sır vermiyolar lan insan vadici kardeşine söyler bari :D

takas o isler öyle degil ki.. Su an bu bilgileri bilen kisiler yani KVP teknik ekibi vesaire, Izmir'deler.. Yani bu kisinin bir bilgisi yok. O sadece telefonlara bakiyor.

Beyazsoy Vadi önümüzdeki sezon atv de yayinlanirsa forum u terk edecekmisin?

hayır atv de star tnt gibi yapacağı için kanalı kanal listesinden sılecegım :)))))

yasin bak takas iki kez furkan bir kez aradı dedıklerın doğru çıkmadı
bide bana atar yapıyon :)))))))

bence atv de diyebiliriz ağzından kaçırmış çalışanlardan biri :D

yok aga pana filmi aradım şimdi yine aynı. adam diyo hiçbişey belli değil show tv atv flash beyaz vs. biri olsa size söylewriz kafanızda soru işareti bırakmayız bu gibi şeyler ağustos eylül aylarında belli olur.
ben dedim abi arkadaş daha demin aramılş sizin elemanlardan biri atv demiş öyle bişey yok diyo departmanda sabahtan beri ben varım falan dedi söylemiyolar ya

aga 004905341175112 bu benim numaram adami ara ve deki yaklasik yarim saat önce bu numaradan arkadas sizi aramis ona ne cevab verdiniz diye sor?

hayır atv de star tnt gibi yapacağı için kanalı kanal listesinden sılecegım :)))))

Ki zaten benimle samimi bir sekilde konustum. Bir gazetede muhabir yaptigim için ve referanslar oldugu için bana da yalan söyleyecek degil.

şöyle bişey var yasin almanya dan arıyorum falan dediği için çalışan eleman ağzından kaçırmış diğerleri bilgi vermiyolar aklı sıra bence kesin ATV de

Yanlis anlama ama yanlis anlamis olabilirsin. Çünkü bunu söyleyen kisi bu haberi gerçekten bilmiyor.

tamam al benim numaram 004905341175112 ara ve adama sor bu numara sizi aradimi diye yaklasik yarim saat önce aramis ve ona atv demissiniz de bakalim ne diyecek

sen öyle san koy o kanal d dizilerini tnt ye hiçbiri 5 i geçemez :D
Yine bu konuda tartışmak istemiyorum. Vadinin son zamanlarında atv`de de 8-9 reyting aldığını biliyoruz. O zaman senin dediğin hesaba göre TNT`de o bölümler 3-4 reyting mi alırdı?

yav benim telde 3 tl var çok kontör gider mi bi daha arıyacam söyletene kadar :D