Kurtlar Vadisi Pusu kesinlikle ATV de!!!

Yine bu konuda tartışmak istemiyorum. Vadinin son zamanlarında atv`de de 8-9 reyting aldığını biliyoruz. O zaman senin dediğin hesaba göre TNT`de o bölümler 3-4 reyting mi alırdı?

o agbdeydi sbtde en aşağa o 8 9luk bölümler 12 13 alırdı

Yine bu konuda tartışmak istemiyorum. Vadinin son zamanlarında atv`de de 8-9 reyting aldığını biliyoruz. O zaman senin dediğin hesaba göre TNT`de o bölümler 3-4 reyting mi alırdı?

vadi tnt de en fazla 14 alırken atv de 18 16 15 i defalarca geçti 10 lar hep geçiyodu 2-3 kez 10 un altına düştü sadece hemde en durgun sezonunda tnt deki bölümler atv de olsa 15 in altına düşmezdi

tamam tartışma o zaman bizim konumuzdan çıkabilirsin :ok: seninle tartışmak istemiyoruz seni bilen biliyor işin gücün kavga çıkarmak.. Yine takmış rytinglere hayır anlamadığım 1 reyting alsa nolacak ? Biz yine izlemeye devam ederiz !

şöyle bişey var yasin almanya dan arıyorum falan dediği için çalışan eleman ağzından kaçırmış diğerleri bilgi vermiyolar aklı sıra bence kesin ATV de

belkii yasinin sesinden cocuk sandilar uzulmesin diye kandirdilar :)))) kardes oyle olsa atv ye gecme ihtimali yuksek beyaz tv ye degil derdi

Bu benim düşüncem. Ben yine aynı reytingi alır diyorum. Boşuna umutlanmak yanlış olur

6.sayfaya kadar okudum mesajları öncellikle beyazsoyun çelişkili ifadelerine bakın ;
kafa mi yapıyon bu saate kimse olmaz :))))))

ve yasinin foyası dökülür :))))))
Bak bu mesajlardan ne anlıyorsun beyazsoy resmen foyası dökülüyor diyor iyi bakın şimdi alttaki mesaja bakın
sana yalancı diyen yok . kurtlar vadisi için kimseye hakaret etmem ... haluk foxa dizi transfer ettiginde sabahtı öyle bişey olmuş olabilir :))))))
Ben sana yalan mı söylüyorum diyor yukarıdaki mesajlar ne peki :F:F?
aga 004905341175112 bu benim numaram adami ara ve deki yaklasik yarim saat önce bu numaradan arkadas sizi aramis ona ne cevab verdiniz diye sor?

Yasin seni tanırız sana öyle demişlerdir bunda adım gibi eminim sana sonuna kadar güveniyoruz:):)

ve yine aradim adama ben yaklasik yarim saat önce aradigimda atv de demistiniz benden 20 dakika sonra muhabir bir arkadasim arayinca belli degil agustos da belli olaca demissiniz dedim adam ilk önce bocaladi sonra size atv denildiyse dogrudur dedi, sonra size atv denildikten sonra muhabir arkadasiniz neden birdaha ariyor diye sordu? bende o bunu kösesinde haber yapacakmis ve ilk agizdan bilgi almak istemis dedim o zaman size ne denildiyse dogrudur efendim dedi, ondan sonrada zaten bunun haberi yazete.com da 7-8 temmuz da yapilmisti eger biraz arasaniz bulursunuz dedi.

ATV'ye geri dönmüş oldu, hayırlısı olsun. İzlemeye devam edeceğim. :)

ben yasin e sonuna kadar güveniyorum öyle dediklerine de eminim