Ben sevmiyom Atv Çocuklar Duymasını Bitireceğine Alemin Kralını Bitirseydi Keşke
alemin kıralı daha yeni başladı bende çdnin bitirilmesini istemiyodum ama bitirdiler hemde alemin kıralı iyi gidiyor
Ben sevmiyom Atv Çocuklar Duymasını Bitireceğine Alemin Kralını Bitirseydi Keşke
ve yasinin foyası dökülür )))))
şimdi bi daha arıyorum pana holdingle görüştüm pana filme basçaktım şaşırmışım yasin doğru söylüyo yalan atmaz
- - - Ekleme - - -
bekleyin yine arıyorum bu defa pana filmi 2 dk sonra ne dediklerini yazacam buraya
yasin 3 badınca atv ye transfer oluyormus 5e basinca beyaz tv ye 7ye basinca yumurcak tv ye tranfer oluyormuş 9 a basinca yanlış numara diyor )))))))
Beyler Unutmayalım Akşam Kurtlar Vadisi Var Bomba Bölüm
yasin 3 badınca atv ye transfer oluyormus 5e basinca beyaz tv ye 7ye basinca yumurcak tv ye tranfer oluyormuş 9 a basinca yanlış numara diyor )))))))
bizde beyaz tv çekmiyii uydu olmasına rağmen
bak ikinci kez bana yalanci diyorsun 3. olursa bozuluruz. takas menü de 6 ya basmis ve pana holding ile görüsmüs birazdan aradiginda 3 e basacak yani pana film ile görüsecek o zaman grsrz
yok aga pana filmi aradım şimdi yine aynı. adam diyo hiçbişey belli değil show tv atv flash beyaz vs. biri olsa size söylewriz kafanızda soru işareti bırakmayız bu gibi şeyler ağustos eylül aylarında belli olur.
ben dedim abi arkadaş daha demin aramılş sizin elemanlardan biri atv demiş öyle bişey yok diyo departmanda sabahtan beri ben varım falan dedi söylemiyolar ya
bize zirt pirt ceza veren yöneticiler su anda nerde? Beyazsoy benim hakkimda birsey daha yazarsan senin... benim kimseye yalan borcum yok madem öyle yöneticiler tasisinlar bu konuyu vadi bölümüne.
Beyazsoy yine büyük konustu ve her zamanki gibi konustugu bos cikti vadi yi daha büyük kanallar almaz diyordu Vadi ona lafini arkali önlü yedirdi, anca burdan kari gibi cik cik ötmesini bilirsin sen
sana yalancı diyen yok . kurtlar vadisi için kimseye hakaret etmem ... haluk foxa dizi transfer ettiginde sabahtı öyle bişey olmuş olabilir )))))