13 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Eve Düşen Yıldırım hüsran. Ben zaten tahmin ediyordum Ferihanın hatrına ilzendiğini bu dizinin. Türkün Uzayla İmtihanı bile bu günde 4 reyting alıyordu

eve düsen yıldırım hangi mantıkla bugune alındı yaptıgı hataları çok show tv çok panik yani listede yukarda gözükmek için acun hep kulanıodu keske acun deneseydi hiç olmassa kuzeyi geçerdi

muhtesem bitti cocuklar duymasın izliyorum aga kuzeye destek yok :d final yapsin muhtesemim baslinca tkr muhteseme dönücem :d :d

- - - Ekleme - - -

star tv muhtesem tkr verse varya paranın babasını kırar kesinlikle baksana reytinglere ab daha yüksek çıkıo genelde suan ilk 10da tkr helal olsun

eyvallah aga:Dya bugün hertarafım ağrıyo karnım başım off offf:(

maç ortalığı dağıtır 10-11 reytinglerinde fark atacaktır çünkü 21.45 te başladı zaten :D
muhteşemin tekrarı kötü bence vadi tekrarı 6 yı geçmişti muhteşem sezon finali tekrarı daha yüksek alması lazımdı

Kuzey güney müthiş gidiyor trt macları bölmese 1.olur birde şansına almanya hollanda macı var ama reyting önemli degil takas aga haftaya kuzey sezon finali kuzey silah koyuyor kanlar icinde vadi gibi olcak :D

Kuzey güney müthiş gidiyor trt macları bölmese 1.olur birde şansına almanya hollanda macı var ama reyting önemli degil takas aga haftaya kuzey sezon finali kuzey silah koyuyor kanlar icinde vadi gibi olcak :D

bakarım belki vadinin yanından bile geçemez aga :D

anlasılan show tv cuma pt2 kaybetti bu hamlesiyle hürrem tkr her hafta star koyar ins döktürüo

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 6.52 , 2) KANALD: 5.64 , 3) ATV: 3.74 , 4) STAR: 3.46 , 5) STV: 2.54