LeqeND KiLLeR
Emekli
Sabahın büyük bölümünü uyuyarak, akşamları çalışmayı düşünüyorum. Zor fakat ileriyi görmem için denemem gerekiyor, bu sefer denemeliyim![]()
ben gün içinde en fazla 2-3 saat çalışabilirim.dayanamıyorum çok çalışmaya
Sabahın büyük bölümünü uyuyarak, akşamları çalışmayı düşünüyorum. Zor fakat ileriyi görmem için denemem gerekiyor, bu sefer denemeliyim![]()
O 3 saatte sırf ders çalışsan bile yeter vallaha
ben gün içinde en fazla 2-3 saat çalışabilirim.dayanamıyorum çok çalışmaya![]()
ben gün içinde en fazla 2-3 saat çalışabilirim.dayanamıyorum çok çalışmaya![]()
Şarkı dinleyerek ders çalışamıyorum ben
Gece sakin kafayla herşey olabilir aslında, 2-3 saat ciddi aslında daha fazla zorlayabilirim bu seferÖzellikle matematik çözerken şarkı fazlasıyla yardımcı oluyor
Üstüne bu taktiği fizikte denediğimdede gözle görülür verim aldım
Sıkılma durumu biraz öteleniyor tek sorun baş ağrısı yaratabilmesi
Gece sakin kafayla herşey olabilir aslında, 2-3 saat ciddi aslında daha fazla zorlayabilirim bu seferÖzellikle matematik çözerken şarkı fazlasıyla yardımcı oluyor
Üstüne bu taktiği fizikte denediğimdede gözle görülür verim aldım
Sıkılma durumu biraz öteleniyor tek sorun baş ağrısı yaratabilmesi
Şarkı dinleyerek ders çalışamıyorum ben
bence ya sabahın çok erken saatlerinde hava çok ısınmadan veya gece yarısından sonra etraf sessizken evinde balkon varsa orda çalış.eğer ramazandada oruç tutucaksan mecburen gece çalışırsın.çünkü açlık ve susuzluk çekerken adamın kafası basmıyor![]()
Son cümle beni benden aldı zatenFenerbahçe aleyhine 3-4 yorum yaptığımdan dolayı Galatasaraylı oldum galiba
hey gidi memati hey sende veda ettin bu diziyegeldi veda vakti
Benden de bahsetmişsin.Seni çok özleyeceğim kardeşim.Sen döndüğünde sinirsiz bir Danger UA! olacak karşında![]()
espri mahiyetinde cümlelerdi umarım kırılmamışsındır giderayak darılmaca yok))
batarken güneş ardından tepelerin
geldi veda vakti teletabilerin
Konuyu okumadan yorum yazan gencin hazin sonu.Vol. /!!!'122 Error Not Found!hey gidi memati hey sende veda ettin bu diziyegeldi veda vakti
Konuyu okumadan yorum yazan gencin hazin sonu.Vol. /!!!'122 Error Not Found!
- - - Ekleme - - -
@75 o saçma sözlerle nasıl şuku aldı ben onun şokundayım hala.Herhalde Memati'nin ölümünden.
Benden çok az bahsetmişsin yazının ana temeli ben olmalıydım. :5: Buna dikkat etmedim sanma. .qu.
Şaka bir yana kısa zamanda gelmeni umut ediyorum daha aşk meselelerini çözmedik.![]()
Arada gelip bana haber veriyorsun böyle böyle oldu diye. :GDG: Sen hep bizimlesin.![]()
Dedim çok ayrıntıya girersem, konuya itiraz mesajı yazmaz ondan dolayı bu şekilde giriş yapayım dedimŞaka bir yana önceki yorumlarla ilgili aynı durum söz konusu herhangi özel bir anımı oraya koymam doğru olmazdı
Diğer konuyla ilgili cevabım sadece tamam![]()
Doğru o yorumdan ibret almak lazım
Beğenen kişi belli, hepimizin ders çıkartması lazım o yorumdan![]()