Ve Veda Vakti Gelir..

Şuanda kalmayı tüm kalbimle istiyorum ama kendime güvenmiyorum.. Bu 1 saatle başlar yayılır en iyisi kökten çözüm, öbür yandan düşünürsek 1 sene sıkılıp ondan sonra rahatlama olayı var bence gayet iyi bir teklif:)

Biz deriz hadi git deriz defol git deriz memnuniyetle deriz hacım :D seni oturtdurtmayız hacım :D günlük 1 saat çok iyi ideal bir teklif :)

Ben de sınava girecem günde kendine 2-3 saat ayırmazsan kafan çorbaya döner yaz sıcağında

Bağımlıyım diyorum la:( Bilgisayardan uzaklaşıcağım kısacası, yani 24 saat çalışma diye bir olay olamaz tabiki, başka şeyler düşüneceğim mecburen:(

Gözünde çok büyütmüşsün sınavı yaz sıcağında kafa derler buna almaz o kadar çalışmayı en fazla 5 saat çalış ama verimli çalış o bile yeter

2-3 Sene yatınca haliyle realist kararlar alam gerekti, muhtemelen akşam saatlerinde çalışıp, sabahı uykuyla geçireceğim, sabahın bir bölümünüde okumaya ayırırım:(

2-3 Sene yatınca haliyle realist kararlar alam gerekti, muhtemelen akşam saatlerinde çalışıp, sabahı uykuyla geçireceğim, sabahın bir bölümünüde okumaya ayırırım:(
:D Ben 2 sene çok çalıştım sanki zaten 9.sınıf konularının 1 aylık işi var...

Dün gittim kitap aldım, fiyat bayağı kaparık çıktı soğuk su içmek kaldı banada:(

9,10,11 3 ayda bitmez:(

Güle güle hacı senin kararın bana saygı duymak düşer...
Bence istediğin yeri kazanacaksan bu sisteme yani buna inanıyorsan ki inanmışa benziyorsun git vallaha yolun açık olsun...
Arada konuşuruz

kaan iyi bir arkadaşımızdın gitmesen iyi olurdu ama gitmek gerekiyorsa yapacak bişey yok ..

gerçi beşiktaş yerine gs yi desteklediğin için gitsende üzülmem ama yinede insan arkadaşından ayrılmak istemiyor :)))

kaan iyi bir arkadaşımızdın gitmesen iyi olurdu ama gitmek gerekiyorsa yapacak bişey yok ..

gerçi beşiktaş yerine gs yi desteklediğin için gitsende üzülmem ama yinede insan arkadaşından ayrılmak istemiyor :)))

:(

Son cümle beni benden aldı zaten:) Fenerbahçe aleyhine 3-4 yorum yaptığımdan dolayı Galatasaraylı oldum galiba:D

Değerli bir arkadaşımızsın gerçekten. İyi ki çok ilginç bir şekilde de olsa katılmışsın aramıza. Hafta Sonu Turnuvaları ile gerçekten önemli bir iş başardın. Daha da önemli pek çok kişinin sevgisini, dostluğunu kazandın.

Sınav zorlu bir süreç tabii. Bilgisayardan bir şekilde uzak kalmayı gerektiriyor fakat ben de diğer arkadaşlar gibi bir anda kesmemeni tavsiye ederdim. Özellikle yaz aylarından tamamen kesmen seni zorlu sürece erkenden girmene neden olacak ve daha çabuk bunalacaksın. Yaz sıcaklarında ders çalışmak da ayrı bir dert tabii. Bilgisayarda seni bağımlı yaptığını düşündüğün şeyleri azaltmaya çalışman daha iyi olur bence. Oyunları silmek, süreklilik gerektiren işlere (örn: haftasonu turnuvaları) son vermek gibi...

gün içinde 5 saat çalışsan sana yeter.seneye bende sınava gireceğim.bu yaz sıcağında bütün gün ders çalışınca adamın kafası yanar.

Değerli bir arkadaşımızsın gerçekten. İyi ki çok ilginç bir şekilde de olsa katılmışsın aramıza. Hafta Sonu Turnuvaları ile gerçekten önemli bir iş başardın. Daha da önemli pek çok kişinin sevgisini, dostluğunu kazandın.

Sınav zorlu bir süreç tabii. Bilgisayardan bir şekilde uzak kalmayı gerektiriyor fakat ben de diğer arkadaşlar gibi bir anda kesmemeni tavsiye ederdim. Özellikle yaz aylarından tamamen kesmen seni zorlu sürece erkenden girmene neden olacak ve daha çabuk bunalacaksın. Yaz sıcaklarında ders çalışmak da ayrı bir dert tabii. Bilgisayarda seni bağımlı yaptığını düşündüğün şeyleri azaltmaya çalışman daha iyi olur bence. Oyunları silmek, süreklilik gerektiren işlere (örn: haftasonu turnuvaları) son vermek gibi...

Kendime güvenmediğimden böyle bir işe girişiyorum malesef, çünkü daha öncede bu hataya düştüm..Daha en başından belliydi bu tarih aslında, direk kesmek değildi fakat yinede gideceğimi bildiğim halde yine enteresan şekilde üzülüyorum garip bir duygu. Bu bağımlılığı televizyon veya daha değişik şeylere kapatmayı planlıyorum, zorundayım en azından,üzgünüm:(

gün içinde 5 saat çalışsan sana yeter.seneye bende sınava gireceğim.bu yaz sıcağında bütün gün ders çalışınca adamın kafası yanar.

Sabahın büyük bölümünü uyuyarak, akşamları çalışmayı düşünüyorum. Zor fakat ileriyi görmem için denemem gerekiyor, bu sefer denemeliyim:)