Ve Veda Vakti Gelir..

ben gün içinde en fazla 2-3 saat çalışabilirim.dayanamıyorum çok çalışmaya:D

Gece sakin kafayla herşey olabilir aslında, 2-3 saat ciddi aslında daha fazla zorlayabilirim bu sefer:) Özellikle matematik çözerken şarkı fazlasıyla yardımcı oluyor:) Üstüne bu taktiği fizikte denediğimdede gözle görülür verim aldım:) Sıkılma durumu biraz öteleniyor tek sorun baş ağrısı yaratabilmesi:)

Gece sakin kafayla herşey olabilir aslında, 2-3 saat ciddi aslında daha fazla zorlayabilirim bu sefer:) Özellikle matematik çözerken şarkı fazlasıyla yardımcı oluyor:) Üstüne bu taktiği fizikte denediğimdede gözle görülür verim aldım:) Sıkılma durumu biraz öteleniyor tek sorun baş ağrısı yaratabilmesi:)

Şarkı dinleyerek ders çalışamıyorum ben

bence ya sabahın çok erken saatlerinde hava çok ısınmadan veya gece yarısından sonra etraf sessizken evinde balkon varsa orda çalış.eğer ramazandada oruç tutucaksan mecburen gece çalışırsın.çünkü açlık ve susuzluk çekerken adamın kafası basmıyor:D

Şarkı dinleyerek ders çalışamıyorum ben

Ne tür şarkı dinlediğine bağlı, ders çalışırken aklının oraya gitmemesi lazım ve özellikle çoşturma özellikli şarkılar dinliyorum %95 yabancı sözlerini anlamamak iyidir ingilizce bilmediğim için işime yarıyor. Telefon ve kulaklık yeterli:)

bence ya sabahın çok erken saatlerinde hava çok ısınmadan veya gece yarısından sonra etraf sessizken evinde balkon varsa orda çalış.eğer ramazandada oruç tutucaksan mecburen gece çalışırsın.çünkü açlık ve susuzluk çekerken adamın kafası basmıyor:D

Bizim bu taraf tam esmelik, gece serin oluyor o ayrıcalığı fazlasıyla kullanıcak gibiyim:) Film depo etmem lazımdı fakat uydunet sağolsun fazla birşey indiremedim, hdd ve televizyon ile idare etmek zorundayım:) Zaman zaman film indirirken buralarda olurum heralde.:)

Benden de bahsetmişsin.Seni çok özleyeceğim kardeşim.Sen döndüğünde sinirsiz bir Danger UA! olacak karşında:(

Benden de bahsetmişsin.Seni çok özleyeceğim kardeşim.Sen döndüğünde sinirsiz bir Danger UA! olacak karşında:(

:(:(

espri mahiyetinde cümlelerdi umarım kırılmamışsındır giderayak darılmaca yok :)))

O cümlelerden kırılıcaksak hiç konuşmayalım, herhangi bir durum yoktu zaten:)

hey gidi memati hey sende veda ettin bu diziye :( geldi veda vakti

Klavyeyi sakince yere bırak diyorum sadece, yanlış taraftasın:D

hey gidi memati hey sende veda ettin bu diziye :( geldi veda vakti
Konuyu okumadan yorum yazan gencin hazin sonu.Vol. /!!!'122 Error Not Found!

- - - Ekleme - - -

@75 o saçma sözlerle nasıl şuku aldı ben onun şokundayım hala.Herhalde Memati'nin ölümünden.

Benden çok az bahsetmişsin yazının ana temeli ben olmalıydım. :5: Buna dikkat etmedim sanma. .qu.

Şaka bir yana kısa zamanda gelmeni umut ediyorum daha aşk meselelerini çözmedik. :d
Arada gelip bana haber veriyorsun böyle böyle oldu diye. :GDG: Sen hep bizimlesin. :)

Benden çok az bahsetmişsin yazının ana temeli ben olmalıydım. :5: Buna dikkat etmedim sanma. .qu.

Şaka bir yana kısa zamanda gelmeni umut ediyorum daha aşk meselelerini çözmedik. :d
Arada gelip bana haber veriyorsun böyle böyle oldu diye. :GDG: Sen hep bizimlesin. :)

Dedim çok ayrıntıya girersem, konuya itiraz mesajı yazmaz ondan dolayı bu şekilde giriş yapayım dedim:D Şaka bir yana önceki yorumlarla ilgili aynı durum söz konusu herhangi özel bir anımı oraya koymam doğru olmazdı:D

Diğer konuyla ilgili cevabım sadece tamam:(

Dedim çok ayrıntıya girersem, konuya itiraz mesajı yazmaz ondan dolayı bu şekilde giriş yapayım dedim:D Şaka bir yana önceki yorumlarla ilgili aynı durum söz konusu herhangi özel bir anımı oraya koymam doğru olmazdı:D

Diğer konuyla ilgili cevabım sadece tamam:(

Anlamıştım zaten. :d Ayrı bir konu açıp en çok benden bahsediyorsun. .qu. :d

Şimdiden başla haber vermeye. :GDG: