FF Futbu Ligi 2.Sezon | Transfer Duyuruları

vee bombayı patlattım en sonunda FELİPE MELO manchester united ta :D
melo1.jpg

[TD="class: tikklas"]Marouane Chamakh 150.000 €[/TD]
[TD="align: center"][/TD]

[TD="class: tikklas"]Chicharito 16.000.000 € [/TD]

[TD="class: tikklas"]Alex Song 2.000.000 €[/TD]

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Sébastien Squillaci 3.100.000 €[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Transfer Listesindeler :)

Param var biraz, parası olmayan, paraya ihtiyacı olanların oyuncuları alınabilir, defans tercihimdir. :D

Not : Hiç bir oyuncum satılık değildir. :D Tekliflere anında red denir. :D

Param var biraz, parası olmayan, paraya ihtiyacı olanların oyuncuları alınabilir, defans tercihimdir. :D

Çok enteresan ama başarılı bir sistemdesin, 12 oyuncun var ve hepsi kaliteli türlerinden.:) Defansa alternatif arıyorsan 79'lu bir defansım var:(

endgame defansı 82 gücünde oyuncum var satılık listesinde :D

Çok enteresan ama başarılı bir sistemdesin, 12 oyuncun var ve hepsi kaliteli türlerinden.:) Defansa alternatif arıyorsan 79'lu bir defansım var:(

11'e düşeceğim hayırlısıyla bugün veya yarın. :D

Sakatlanma ve kırmızı kart durumunda direkt yenileceğim, çok tehlikeli aslında bu durum ama para için hepsini sattım. :D Sadece ilk 11'e çalıştım. :D

Umarım oyuncum azaldığında oyuncularınızı normal fiyatlardan satarsınız. :D

11'e düşeceğim hayırlısıyla bugün veya yarın. :D

Sakatlanma ve kırmızı kart durumunda direkt yenileceğim, çok tehlikeli aslında bu durum ama para için hepsini sattım. :D Sadece ilk 11'e çalıştım. :D

Umarım oyuncum azaldığında oyuncularınızı normal fiyatlardan satarsınız. :D

:D:D

Oyuncularınıza baktım ama kendiminkilerden durumları iyi olanlara bakıyorum tabi aslında, onu söylememişim. :D

Seninle kadrolarımız arasında fark yok gibi ama benimde satılıcak oyuncum yok:( Kaşif çalışmıyor haftalardır oyuncu yok:(

Kaan ben buldum birkaç tane kaşiften, yanlış yazıyor olabilir misin puanları ? Çok küçük aralıklar yazma, bir tane örnek aramanı yazar mısın ?

Kaan ben buldum birkaç tane kaşiften, yanlış yazıyor olabilir misin puanları ? Çok küçük aralıklar yazma, bir tane örnek aramanı yazar mısın ?

Beşiktaş döneminde boyuna iyi oyuncuları getiren adamım ben:D:D

Birkaç tane bende buldum ama çok nadir getiriyor hakkını yemiyelim:D