FF Futbu Ligi 2.Sezon | Transfer Duyuruları

Beşiktaş döneminde boyuna iyi oyuncuları getiren adamım ben:D:D

Birkaç tane bende buldum ama çok nadir getiriyor hakkını yemiyelim:D

Ya kaşifte sorunlar var hakikaten, geçen kaşif beni 10 milyon zarara uğrattı, oyuncuyu değerinin iki katına aldım, bazen oyuncular değerinden yüksek geliyor. :(

Ozan değerinden yüksek gelmesi gerekiyor diyor ama diğerleri gelmedi, yüksek gelen de çok yüksek geldi. :D

Normalde 10 kişi sahaya çıkma diye birşey varmı ki? Yani direk mağlup oluyorsun diye biliyorum:D Ama futbuda 10 kişi sahaya çıkarsın heralde:)

10 kişi çıkılmalı bence. :D

Ama ben çıkmam herhalde, oyun sırasında düşer anca, kart durumuyla 10'a düşersem sen bana ucuz bir oyuncu satarsın. :D

Normalde 10 kişi sahaya çıkma diye birşey varmı ki? Yani direk mağlup oluyorsun diye biliyorum:D Ama futbuda 10 kişi sahaya çıkarsın heralde:)

tam tersini söyledin normalde 7 kişi bile çıksan maç oynanır(örnek:gs 7-0 fb gs 7 kişiyle oynadı nu maç :D)
ama futbuda oynanır mı orasını bilmiyorum :D

kaan sana ne diyorum galatasaray feneri 7 kişiyle 7-0 yendi.
kurallar gereği maça 7 kişi çıktın mı maç oynanır 6 ya düştüğün an iptal :D

Maç başlangıcında da aynı şekilde :)
1'i kaleci olmak üzere 7 kişi varsa maç oynanır :)

Hiç görmediğim için o şekilde yorumladım, öyle diyorsan doğrudu:D Diğer türlü 6 kişi kalıp 3-0 mağlup sayılan takımlar gördümde, maça 7 kişi çıkılan bir maç görmedim şu ana kadar veya 10 kişi maça başlıyorsun görmedim:)

Hiç görmediğim için o şekilde yorumladım, öyle diyorsan doğrudu:D Diğer türlü 6 kişi kalıp 3-0 mağlup sayılan takımlar gördümde, maça 7 kişi çıkılan bir maç görmedim şu ana kadar veya 10 kişi maça başlıyorsun görmedim:)

O şekilde görmen çok zor zaten, bu zamanda herkesin kadrosu geniş...İllaki 11 kişiyi bulur :) Amatör liglerde veya 3. ligde olma şansı daha fazla...