FF Futbu Ligi 2.Sezon | Transfer Duyuruları

David Villa 17 milyona Tottenham´da.

Ya siz pek yaşları önemsemiyorsunuz, ben kondisyonlar düşer diye endişe ediyorum. :( Gerçi sistemdeki hata nedeniyle gençler daha çok düşüyor. :(
Benim takimimda kondisyonlar normal.Duzenli antreman yaparsan problem olmaz.Fulham´ i nerelere getirdin bu kadar endiseli olma.

Az önce Sunderland %80 fazlasına oyuncu sattı, ben %40 fazlası ile günlerdir bekliyorum ya, eksilerdeyim, durum iyi değil. :(

Az önce Sunderland %80 fazlasına oyuncu sattı, ben %40 fazlası ile günlerdir bekliyorum ya, eksilerdeyim, durum iyi değil. :(

endgame oyuncunun değeri zaten 2.500.000 4.500.000 e satmış ne %80 i önemli olan kaç para kar ettiği oyuncun ne kadar değerliyse o kadar kar edebilirsin

endgame oyuncunun değeri zaten 2.500.000 4.500.000 e satmış ne %80 i önemli olan kaç para kar ettiği oyuncun ne kadar değerliyse o kadar kar edebilirsin

Sistem yüzde kaç fazlasına satıldığına bakarak satıyor, kaç milyon kar ettiği pek önemli değil. :)

Aldımda baktım borçum var demişsin bende yardımcı olayım dedim:) sıkıntı değil 2 milyon daha çıkarız, maksat borç kapansın:)