FF Futbu Ligi 2.Sezon | Transfer Duyuruları

Acil paraya ihtiyacım var, oyuncu satmak istiyorum ama alan yok diyen varsa oyuncularınız itina ile alınır. :D

Bir kere de alıcı değil de satıcı teklif yapsın. :D

Maksimum 2 oyuncu alacağım, acele edin, fırsatı kaçırmayın. :D

Acil paraya ihtiyacım var, oyuncu satmak istiyorum ama alan yok diyen varsa oyuncularınız itina ile alınır. :D

Bir kere de alıcı değil de satıcı teklif yapsın. :D

Maksimum 2 oyuncu alacağım, acele edin, fırsatı kaçırmayın. :D

Pazar açık hertürlü teklif itinayla değerlendirilir:D Şu mesajlarada bir cevap versen iyi olucak:D

Kaan en yüksek oyuncumu istiyormuşsun, sen en yüksek oyuncunu verir miydin ? Ayrıca AMC'n kötü görünmüyor. :)

Juan Vargas Sunderland'a transfer olmuştur hayırlı uğurlu olsun :D

17148_ori_juan_manuel_vargas.jpg

Kaan en yüksek oyuncumu istiyormuşsun, sen en yüksek oyuncunu verir miydin ? Ayrıca AMC'n kötü görünmüyor. :)

Dikka etmedim 19 takımada girip bakınıyorum ve hertürlü teklife açığım:D Öte yandan ilk 11 oyuncularımı transfere ettirtmem diye birşey yoktur her türlü takasa girerim:D Ve kişisel mesajları kişisel olarak yazalım:D

Dikka etmedim 19 takımada girip bakınıyorum ve hertürlü teklife açığım:D Öte yandan ilk 11 oyuncularımı transfere ettirtmem diye birşey yoktur her türlü takasa girerim:D Ve kişisel mesajları kişisel olarak yazalım:D

Konuyu burada açtığın için burdan cevap verdim. :D

Bir genç yetenek daha West Bromwich Albion'da, oyuncunun maaliyeti 3 Milyon € :) Denis Stracqualursi :)

Son düzenleme: