10 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Haluk yerine ben yorum yapayım

Ne starı ya kesinlikle foxa gececek. En iyisi fox. Vadi foxa gecsin. Fox fox fox izliyoruz

sen de katıl bu dünyaya www.fox.com.tr :d :F :W

Fatmagul yine süper oranlar almış yarın 15 lerde bisey alicak bence :)))
arkadaşların dediği gibi suanda tns ye göre 20 lerde bisey aliyodur...
By arada fatmagul ile kvp arasında 4 r fark far haa :)))

FGSN yi tebrik ediyorum cok basarili bir gün geciriyor.

KVP nin bu kadar düsük gelmesi bana inandirici gelmiyor gecen hafta tekrari 5 reyting almisti simdi yeni bölüm 7.5 reyting de

Fatmagül muhtesem sahne yer aldi! Mustafa öldü! Twitter yer yerinden oynadi! Demet Akalin, Nur Yerlitas felan! Yarin 13-14 reyting bekliyorum!

Evet!! Sahne mühtesemdi, arka plan müzik vesaire. Hilal Saral yönetmenligiyle yine döktürmüs! :)

O bölümü izlicektim ya kaçırmışım internetten tekrarını izlerim artık :) normalde annem izler ama ben izlemem öyle arada bir bakmışlığım var sadece bu bölümü net olarak izlicektim ama olmadı :D

O bölümü izlicektim ya kaçırmışım internetten tekrarını izlerim artık :) normalde annem izler ama ben izlemem öyle arada bir bakmışlığım var sadece bu bölümü net olarak izlicektim ama olmadı :D

Yarin Youtube'da izlersin.. Tek parça olarak, yüksek kalite :)

Fatmagül Twitter'dan çok çok olumlu yorumlar aliyor.. Süper bir bölüm! Yarin kesinlikle izleyin. Duyduk duymadik demeyin, Fatmagül'ün bu bölümünü kaçirmayin!! :)

Fatmagülle Kerimin son sahnesini izledim gerçekten çok güzeldi.

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 12.44 , 2) TNT: 8.71 , 3) SHOW: 3.47 , 4) ATV: 2.31 , 5) STAR: 1.42