1 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 33.3%
  • Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Büyük Risk totalde çok kötü gitmiş. Ama a/b'de bir o kadar iyi gitmiş. Ayrıca programı bölmekle gayet de iyi yapmışlar. Herkes bölüyor, Büyük Risk'in başı kel mi.:D

Uçurumu hiç izlemedim ama yorumlarınıza göre güzel dizi bu nedenle ilk 5'te olmasına sevindim.

Star Ana Haber?!? Canımın İçi?!?

Büyük Risk totalde çok kötü gitmiş. Ama a/b'de bir o kadar iyi gitmiş. Ayrıca programı bölmekle gayet de iyi yapmışlar. Herkes bölüyor, Büyük Risk'in başı kel mi.:D

Uçurumu hiç izlemedim ama yorumlarınıza göre güzel dizi bu nedenle ilk 5'te olmasına sevindim.

Star Ana Haber?!? Canımın İçi?!?

Ya bölünmüş programlar övülemez, her daim kınanır, o yaptı, ben de yapayım olmaz. :D

uçutum süper gitmiş umarım en azından ab grun*bunda 2.dizi olur hakediyor totalde ilk 5 ten düşmese yeter:)

tnsyi boşuna beklemeyin yeni sezona kadar arazi .. dünden beri yazıyorum açıkladıgı an şirket çalışanları hapiste. yakında açıklama gelir hazirana kadar bizi unutun diye :)))))))))))))))

Uçurum'u izledim baştan sona süper ötesi bir bölümdü.Zaten reytinglerede yansımış ilk defa 2 guruptada ilk 5'de inş. hep böyle devam eder

öbgzk düşmüş yine uçurumu izlemiyorum ama çok iyi olduğu belli herkes övüyo açıkçası artmasına sevindim inşallah daha da yükselir.

Öbgzk tötelde aynı ama ab de düşmüş! Düşmüş ama shr de tam tersine yükselmiş :s ben bu SBt den bişey anlamadım!!!
İyice tirlatti..

Öbgzk tötelde aynı ama ab de düşmüş! Düşmüş ama shr de tam tersine yükselmiş :s ben bu SBt den bişey anlamadım!!!
İyice tirlatti..

share ıle reytıng farklı seyler dızının ızleyıcı kıtlesı dusmus ama o saattekı yapımlar arasından en cok ızlenen olmus shareyı yukseltmıs

TNS'yi bir muhabir olarak arasam mi? Bilgi almak için arayabilirim aslinda..

Uçurum süper oranlar almış, Bu bölümün tekrarı 1-2 defa verilmeli... Nihayet hak ettiği reytingleri almaya başladı dizi, umarım daha da yükselir.