1 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 33.3%
  • Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
bizim mahallede bile daha çok insan var koskoca 75 milyonluk ülke akıl var mantık var.

Takas ıstatıksel calısma ne bılmıyon atıp tutuyon :)))) allahasen mahallende bır calısma yap . herkese sor. dun tv de ne ızlemısler her bırını ayrı kagıda yaz. sonra bunları bır torbaya koy. ama 1000 kısı olsun... sonra bu torbadan 100 tane kagıt sec ve ılk toplam sonucla karsılastır bakalım ..bırınden ne kadar farklı . bunu yapmadan bır daha 1000 kısıyle olculur mu deme ıkıde bır yahuu gına geldı :))))))))

Oyle Bir Gecer Zaman Ki izledim bu bolumu'nu okacdar cok begendim ki en iyi bolumuydu dusmesine uzuldum.Ama dun aksam'in en en cok yukselen ve 2 reyting cogalan dizisi Ucurum'u tebrik ediyorum.

TNS'de yalan oldu anlasilan. Ucurum'un yukselmesine sevindim, bu sene Atv cok kotu gidiyordu dizilerinde. Birtek HDE ile basariliydi, darisi diger dizilerinin basina :)

Uçurumun dün akşamki böle bırakın 2 reyting artmayı 3-4 reyting artsa bile doğal karşılanabilirdi.Gerçekten çok güzel bir senaryo vgardı dün.Zaten direk reytinglere yansımış.Bu senaryoyla devam ederse bence zirveye PT2'de bile oynayacak bir dizi.

AYRICA BEHZAT Ç. PAZAR 22.15'DE STAR'DA.... :)

ÖBGZK iki grubtada düsmüs bence bu cok normal iyide olmus cünkü dün Beyaz Tv de Vadi bittikten sonra biraz baktim. Sacmaliklar almis basini gidiyor hamile bir kadin nasil öyle kosabilir hadi kostu nasil öyle msalari yikabilir hadi yikti Soner Kadini ne bicim omzuna aliyor bence cocuk coktan gitmis olmaliydi, Müthis bir ilk sezondan bu dizi nasil bu duruma geldi ya??

Seksenler Total de biraz düsmüs olsada AB de bu hafta mac olmayinca yine toparlamis, bu Reytinglerle TRT de rahat bir sekilde 2-3 sezon daha oynar.

Bu haftanin süprizini Ucurum yapmis dizi iki grubtada yükselmis hele AB de 2.5 Reyting birden ama bence gayet normal cünkü Selcuk Yöntem eline bicak aldi bu adam bu rollere cok yakisiyor, selcuk yöntem biraz daha ktif olursa yükselis devam eder.

Pis Yedili her zamanki gibi genclik dizisi olarak iyi reyting aliyor ama hafta sonu olsa daha basarili olur diye düsünüyorum.