1 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 33.3%
  • Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
öbzg geçen haftaya göre hafif düşer... ama 13 civarını görür.. kazan için bir dakikanın rreytingi o değil. öbzg nin reklamlarının ve jkendisinin reytingi var 20 dakika.. kazanmak için bir dakika 5 reyting civarı alır asıl uçurumun reytingi iyi olacak ben 4 üstü arası bekliyorum.. ilk beşte olabilir

yarın tns yayınlanmıyormu eminmisin ...

Uçurum'u izledim... Mükemmel bir bölümdü... Olaylar çok hızlı ilerliyor... Çoğu dizide olduğu gibi boş sahnelerle geçmiyor dizi, Dizinin reytingleri yükselmezse sorun var demektir :)

Uçurum'u izledim... Mükemmel bir bölümdü... Olaylar çok hızlı ilerliyor... Çoğu dizide olduğu gibi boş sahnelerle geçmiyor dizi, Dizinin reytingleri yükselmezse sorun var demektir :)

Darksaal bunu haftalar önce bir kere daha yazmıştın ama o zaman düşmüştü sanki. :D

Dizinin anlık reytingi iyi görünüyor, orada yükselme var mı geçen haftaya göre ? :)
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]23:00 - 00:00[/TD]
[TD]1) STAR: 7.1 , 2) KANALD: 6.25 , 3) ATV: 3.25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

23:00 - 00:00 1) KANALD: 6.86 , 2) ATV: 3.8 , 3) SHOW: 2.18

Geçen haftaya göre artmış. Ama asıl önemli olan 12'den sonraki kısmı orası daha heyecanlıydı... Saat 1'e yakın bitiyor dizi...

Son düzenleme:
Uçurum insallah yükselecek.. Ilk 10'da hatta ilk 5'te yer alacagini tahmin ediyorum.

İlk 5'te rahat yer alır bu kadar iyiyse. :D

Yalnız ÖBGZ niye düştü onu anlayamadık, bence de güzel bölümdü. :D

ucurum yine muhtesem otesiydi diyebiliriz. ozellikle bu bolum bir baska güzeldi. umarım yukselise gecer cunku bunu gercekten fazlasıyla hak ediyor. herkes rolunun hakkını fazlasıyla veriyor ama kutlu bir baska oynuyor ya .

yarın tns yayınlanmıyormu eminmisin ...

Bence yayınlayamıyacak. cunku tnsyı denetleyen kurum.ıstıfa ettı ustelık agb den kotu denek secılmıs dıye
. bu durumda tns once deneklerını duzeltecek sonra denetlemeye acacak kendını.. kısacası cok uzun yolu var tns nın

Bence yayınlayamıyacak. cunku tnsyı denetleyen kurum.ıstıfa ettı ustelık agb den kotu denek secılmıs dıye
. bu durumda tns once deneklerını duzeltecek sonra denetlemeye acacak kendını.. kısacası cok uzun yolu var tns nın

Yayınlanır her şekilde, kanallara yarın sabah iletilir ama bize ulaşmaz muhtemelen. :)

Yayınlanır her şekilde, kanallara yarın sabah iletilir ama bize ulaşmaz muhtemelen. :)

Eger bu defacto olarak acıklansa bıle savcılıl el koyar. bence tns buna cesaret edemez.... bız anca resmı olarak acıklana kadar tns nın verılerıne ulasamıyacagız

SBT Reytingleri eklenmiştir, ÖBGZ'de büyük düşüş var, karşılaştırmalı reyting tablosuna ikinci mesajdan bakabilirsiniz. :)

Son düzenleme:
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Totalde aynı, AB düşüş yasamis
Pis Yedili Totalde düşüş yasamis
Kazanmak İçin bir dakika harika gidiyor
Büyük Risk müthiş gidiyor. Her iki grupta artış var
Uçurum AB'de ataga kalkmış
Beni Affet AB'de fazlasıyla dusmus

ucurum kazanmak ıcın bır dakıka super gıtmıs ucmuslar. Tns yayınlanır umarım

Dunku tahmınler tutmus obzg totlde gecen haftakı reytıngını almıs sayılır. ama ab de dusmus...

ucurum bu hafta muthıs bolumuyle yukselıse gectı. dunde ılk 5 olur demıstık pek yanılmadık. ab de ılk kez 5 reytıngı astı. artık ucurumun reytıngı artmaya devam eder. atv bu bolumun tekrarını cuma hde sonra verır muhtemelen

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]6[/TD]
[TD]BÜYÜK RİSK! - FINAL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:33:17[/TD]
[TD]24:11:34[/TD]
[TD]00:31:49[/TD]
[TD]4,23[/TD]
[TD]15,35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

mükemmel izlerken ben yarisir gibi kendimle soruları sordum cidden katilan en az 20 30 bin alir ufak bilgiler ve temel yetenekler olması yeterli 20:500 tl kazandi adam yasli ama helal olsun