1 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 33.3%
  • Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Melege ne oldu boyle yahu ab de 30. sıraya fırlamıs. seda sayana aç gozlu demıs sanırım onugetırısını mı yıyor acaba :))))))

melektemi katil yakaladi yoksa :d

Her halde katılın buyugu seda sayan laf sokusturmus. seda sayan daha once butun sabah kadın programcıları benım sayemde ekmek yıyor dedı melek baykal bunu.kaldıramadı sedaya cakınca katılın buyunu yakalamıs oldu :)))))))))

bu arada canımın ıcı fena dagılmıs yahu 16.lıktan 74.lıge dusmus...
tns den dolayımıdır nedır yoksa 1 mayıs tatıl dıye mı boyle sonuclar oldu anlamadım

Her halde katılın buyugu seda sayan laf sokusturmus. seda sayan daha once butun sabah kadın programcıları benım sayemde ekmek yıyor dedı melek baykal bunu.kaldıramadı sedaya cakınca katılın buyunu yakalamıs oldu :)))))))))

bu arada canımın ıcı fena dagılmıs yahu 16.lıktan 74.lıge dusmus...
tns den dolayımıdır nedır yoksa 1 mayıs tatıl dıye mı boyle sonuclar oldu anlamadım

tamam melegin yapmasi gerekenler belli söz duellosu bende diyorum

bu evlenme programlari nie çok izlenio aha bu yüzden :d seda sayan katil yok artık :d :d

Pazartesi gecesi çok hareketli geçmiş, Kral Müzik Ödülleri ile Kanal D'nin 3 farklı programı yarışmış, kazanan net değil. :D Ama gece gece 20'yi aşkın share'lar görmek güzel. :)

Henüz TNS'den iz yok, takip ediyoruz ama büyük beklentim yok bugün için !

Uçurum sonunda hakettigi reytingleri aldi. Büyük gurur duyuyoruz seninle "UÇURUM"

Uçurum, gerçekten önemli bir iş başarmış gibi gözüküyor. Kaliteli dizilerin geç de olsa hakettikleri oranları alması sevindirici.

Uçurum, gerçekten önemli bir iş başarmış gibi gözüküyor. Kaliteli dizilerin geç de olsa hakettikleri oranları alması sevindirici.

Gerçekten güzel bir bölümdü. Her yönünden. Insani o kadar derinden sardi ki dün yayinlanan bölüm.

Büyük Risk Pt2 cok iyi is basarmıs 16 share almıs 4 Reytingi geçmis ve ab de büyük risk bölümüde çok iyi gitmis selçuk yontem kendi dizisine karsi mükemmel performans göstermis