Hazem
Favori Üye
fatmagülü izlemiyolar öpüşmeyi tecavüzü falan izliyolar fatmagülün 1 milyonu geçen fragmanı var mı yok ee daha ne fatmgül izlenmiyor. yanlış anlama senin yaşın kaç merak ettim
kvp de hayali karakterler diye yutturarak izlenmeye çalışıyor
kendini izlettirmeye çalışyo nesini anlamadın😀dizlenmeye mi çalışıyo ne diyon la
Sen benim yasimi niye soruyosun ki konuyu saptirma.Iste gosterdim sana linkler verdim 1 milyon'u gecti bolum.
O bolumde tecavuz de yok hadi bakalim yine nasil bir sey diyeceksin?
biri tecavüz biri masal dizisi ikisini de izlemeyelim
perşembe akşamı çık sokağa anlarsın.
suskunlardan bişey olmayacağı çok açıktı ilk bölümlerin gazıyla şişirdiler daha 5.bölümde düştü 8.bölümdeki haline bak
ben sana diyorum ki fragman göster sen gidip öpüşme tecavüz falan gösteriyon çok ilginçsin
ben senden fatmagülün fragmanını istiyorum sen bana ne gösteriyon ya ben anlatamıyom ya sen anlamıyon
vadiyi ve vadi yapımcılarını pananın 1 kez bile şike soruşturmasında isminin dahi geçtiğini gördün mü duydun mu yok bilen biliyo yedirememek bu olsa gerek dünkü cevaplar az gelmiş sana
aloo çizmeyi aşma izlediğin diziye bak hele muhteşem yüzyıl o başlı başına masal zaten vadi türkiye nin gerçekleridir rahat ol sen
aloo çizmeyi aşma izlediğin diziye bak hele muhteşem yüzyıl o başlı başına masal zaten vadi türkiye nin gerçekleridir rahat ol sen
ay yapımda şikeyi şikayet edip ortaya çıkaran şirket..
bölümün geçmesi çok çok daha büyük başarı )
takas sen kvpnin YOUTUBEda 1milyonu geçen fragman veya bölümünü göster bakalım.. aaa pana kaldırıyodu demi youtubedan..