26 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.9%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 29.4%
  • Suskunlar (Show)

• Karabükspor - Fenerbahçe Maçı (ATV)

Oy: 7 41.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim 4 Mevsim - Final (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Valencia - A.Madrid Maçı (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Ya gormuyormusun 1 milyonu gecti niye cabalama diyosun?

yanlış anlaşılmasın yaşın kaç muhteşemyüzyıl

Sen benim yasimi niye soruyosun ki konuyu saptirma.Iste gosterdim sana linkler verdim 1 milyon'u gecti bolum.

Evet belki fragman degil ama bolum orada opusme falan yok kaciranlar izlemisler.Ve sonucta 1 milyonu gecmis.Fragman'da gosterdim ya 700 bini gecmis evet 1 milyon yok ama 700 bin diyosum 100-200 bin demiyorum.

Son düzenleme:
perşembe akşamı çık sokağa anlarsın.

suskunlardan bişey olmayacağı çok açıktı ilk bölümlerin gazıyla şişirdiler daha 5.bölümde düştü 8.bölümdeki haline bak

ben sana diyorum ki fragman göster sen gidip öpüşme tecavüz falan gösteriyon çok ilginçsin

ben senden fatmagülün fragmanını istiyorum sen bana ne gösteriyon ya ben anlatamıyom ya sen anlamıyon

vadiyi ve vadi yapımcılarını pananın 1 kez bile şike soruşturmasında isminin dahi geçtiğini gördün mü duydun mu yok bilen biliyo yedirememek bu olsa gerek dünkü cevaplar az gelmiş sana :d :d

ay yapımda şikeyi şikayet edip ortaya çıkaran şirket..

bölümün geçmesi çok çok daha büyük başarı :))

takas sen kvpnin YOUTUBEda 1milyonu geçen fragman veya bölümünü göster bakalım.. aaa pana kaldırıyodu demi youtubedan..

Evet fragmanlar'da Vadi cok izleniyo ama cogu kisi televizyon'da da goruyo ve Fatmagul , Vadiyi geride birakiyo.Soyle bakalim kac kez Fatmagul kac kez Vadi birinci oldu Ask-i memnuyla soyledigin gibi.

aloo çizmeyi aşma izlediğin diziye bak hele muhteşem yüzyıl :d :d o başlı başına masal zaten :d vadi türkiye nin gerçekleridir rahat ol sen

tabi aşk ı derun masal gibi bir aşktır tüm dünya bilir bu aşkı::F kvp de bi masaldır hani şu kurşun geçirmeyen insanların olduğu

bölümün geçmesi çok çok daha büyük başarı :))

takas sen kvpnin YOUTUBEda 1milyonu geçen fragman veya bölümünü göster bakalım.. aaa pana kaldırıyodu demi youtubedan..

fragmanı niye önemsiyolar yaprak dökümü videoları kaç kişi izlemiş bakın youtubeden ama zirveden indi mi ya da hanımın çiftliği arka sokaklar falan