Zaten suskunlar bu hizla dusmeye devam ederse sen ve senin gibileri parmakla gosterecekler )))))))
ezelin ilk sezonunu izleyenlerin bu diziden zevk alacagini sanmiyorum
desene tims kakaladı suskunlari bu yorumuna hala gülüyorum aga
Zaten suskunlar bu hizla dusmeye devam ederse sen ve senin gibileri parmakla gosterecekler )))))))
ezelin ilk sezonunu izleyenlerin bu diziden zevk alacagini sanmiyorum
desene tims kakaladı suskunlari bu yorumuna hala gülüyorum aga
Insan iki kez ayni yerden sokulur mu be kardesim. )))) senin buyutugun muhtesemi adam.tutup baska yere satiyor sen ayni kisiyle calismaya devam bu nasil zeka show tv.. show kanali acuna emanet edince kanalda zeka meka kalmamis )))))))
Ya nasil kimse izlemiyo diyebilirsin 11 reyting aliyo kac defa kimse izlemiyo diyosun kimse izlemese okadar cok reyting almaz.Hem sen hep diyosun hani Vadi 1 milyon izlendi fragmani.Fatmagul-Kerim sahnesi Youtube'da 2 milyon izlendi hemen hemen.vadi nin çok daha fazla izlendiği açık ve net ben daha fatmagül izleyen bi insan göremedim keşfe çıktım bi gün yok arkadaş kimse izlemiyo izleyenler yer altında mı yaşıyo nerde bunlar
Ya nasil kimse izlemiyo diyebilirsin 11 reyting aliyo kac defa kimse izlemiyo diyosun kimse izlemese okadar cok reyting almaz.Hem sen hep diyosun hani Vadi 1 milyon izlendi fragmani.Fatmagul-Kerim sahnesi Youtube'da 2 milyon izlendi hemen hemen.
aynen öyle aga fatmagülün alıp alabileceği reyting en fazla 6 dır tüm ülkede vadi nin ise 17 den aşağı reytingi kolay kolay olamaz tnt de olsa bile ben zaten takmıyorum banane 2000 kişiden ben tüm ülkeye bakarım ve vadi ülke çapında fark atar bu açık ve net
Hem o sahnede sarki cok izlenmemisti Fatmagul sayesinde 1,2 milyon'u gecti.Umarim bu fragman degil demzsin nedense bu'da fatmagul'de bir sahne.Hem o sarki alev alev yazdim o dizide caldgizi zaman 1,2 milyonu bile gecti.
perşembe akşamı çık sokağa anlarsın.sanırım tüm ülkeye gps taktın ve kim ne yapıyor görüyorsun..
suskunlardan bişey olmayacağı çok açıktı ilk bölümlerin gazıyla şişirdiler daha 5.bölümde düştü 8.bölümdeki haline baksuskunların ilk bölümü film gibiydi zaten o bölümlerdeki tempo türkiyede korunamaz.. yabancı diziler bile 40 dkda o kadar hızlı akmıyodu
ben sana diyorum ki fragman göster sen gidip öpüşme tecavüz falan gösteriyon çok ilginçsinHem o sahnede sarki cok izlenmemisti Fatmagul sayesinde 1,2 milyon'u gecti.Umarim bu fragman degil demzsin nedense bu'da fatmagul'de bir sahne.Hem o sarki alev alev yazdim o dizide caldgizi zaman 1,2 milyonu bile gecti.
ben senden fatmagülün fragmanını istiyorum sen bana ne gösteriyon ya ben anlatamıyom ya sen anlamıyon
Takasa bunlar islemez ona ygazeteden ornek vercen tum turkiye sikeci tek kurtlarin kendi sitesi durst ))))))))
izlenmiyor boşuna çabalamaPeki gostericegim ama lutefen bunlari'da yalan demezsin
1.Fatmagul'un Sucu Ne?61.Bolum 1 milyon'u gecti.Evet bu fragman degil ama bolum. - Fatmagülün Suçu Ne - Fatmagülün Suçu Ne 61.Bölüm - YouTube
2.Fatmagul'un Sucu Ne?68.Bolum Fragmani 700 bini gecti. - Fatmagülün Suçu Ne 68.Bölüm Fragmanı - YouTube
3.Ve'de 2.Sezon fragmani 500 bini gecti. - Fatmagülün Suçu Ne 2.Sezon Fragman - YouTube
Evet 1 milyon olmadilar ama 500 bini gectiler umarim yine izlenmez demiyosundur.