26 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.9%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 29.4%
  • Suskunlar (Show)

• Karabükspor - Fenerbahçe Maçı (ATV)

Oy: 7 41.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim 4 Mevsim - Final (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Valencia - A.Madrid Maçı (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
zaten akasya durağı nın totali de kötü hemde çok çok kalitesiz bitsin artık kurtulamadık gitti
5 reyting kanal d nin 2 yıldır cumartesileri o kadar reytingi yok kavak yelleri-küçük sırlar-kazanmak için 1 dk-keşanlı hiçbiri o kadar iyi değildi ama gene bitecek

seneye vadi kanal d ye geçerse görücem seni :F

inşallah show veya kanal d ye geçeriz bak bakalım reytingler noluyo en az 15-16 ya çıkar.haksız rekabete rağmen zirveye oynuyoruz tnt de 5-0 geriden başlarsın hiç izlenmeyen bi kanal vadi 4-5 bölüm zirveyi almıştı polat vurulduktan sonra farkı 3 reytinge çıkarmıştı ki tnt devreye girdi ve büyük bi reklam rezaletiyle vadi anında 2.sıraya düştü ses sorunları falan başka dizi olsa 2-3 reytinge düşmüştü

kanal d de ve belki show da devam etmez küçük kanallar için o reytingler çok iyi oralarda devam edetr

Aga akasya duragi umutsuz ev kadinlari kuzey guney hangi kanalda yayinlaniyor .. ab si 7 yi gecmiyor ama kanal d bile yayinliyorsa . 6 ortalama reyting butun dizileri devam ettirir..

akasya duraginim kanal d de bitmesi reklamdan degil.. kanal d birincilige oynayacam diye daha yuksek reyting alacagim umuduyla stra yolladi. zaten dizi zarar etseydi stara yolamaz yayinina sin verirdi

Aga akasya duragi umutsuz ev kadinlari kuzey guney hangi kanalda yayinlaniyor .. ab si 7 yi gecmiyor ama kanal d bile yayinliyorsa . 6 ortalama reyting butun dizileri devam ettirir..

akasya duraginim kanal d de bitmesi reklamdan degil.. kanal d birincilige oynayacam diye daha yuksek reyting alacagim umuduyla stra yolladi. zaten dizi zarar etseydi stara yolamaz yayinina sin verirdi

daha iyilerini bulurlarsa hepsi biter kuzey güneyden önceki dizi 3 reyting bile alamadı-pazar günü çghb den sonra çöktü kanal d uek en iyisi-akasya durağının yerine koyduğu yapımlar yarısı kadar aldı akasya durağının saplam proje bulurlarsa hepsi biter

daha iyilerini bulurlarsa hepsi biter kuzey güneyden önceki dizi 3 reyting bile alamadı-pazar günü çghb den sonra çöktü kanal d uek en iyisi-akasya durağının yerine koyduğu yapımlar yarısı kadar aldı akasya durağının saplam proje bulurlarsa hepsi biter

acun varken hafta sonu zor işleri :D

beyazsoy bende seni reyting anlio zannederdim m.yüzyil fatma gülden az kazaniyosa eger senin dedigin gibi yok artik dicem m.yüzyil totali 5 deilki arkadas :) 12 13 11 alio

nereen cikardin bunu ya :)))))))) dun takas bugun sen yalan yanlis anlayip yaziyonuz :))))))) lutfen ikiniz 3 kez yazdiklarimi okumadan bana yazmayin :)))))) yeter yahu :))))))

nereen cikardin bunu ya :)))))))) dun takas bugun sen yalan yanlis anlayip yaziyonuz :))))))) lutfen ikiniz 3 kez yazdiklarimi okumadan bana yazmayin :)))))) yeter yahu :))))))

gördük beyazsoy cevabını aldın daha fazla konuşma istersen sen benim yazdıklarımı 7-8 kez oku çünkü anlamıyon.

suskunlar'ı izledim ama ilk 3 bölümdeki o heycan yok oluverdi birden dizinin temposu düştü saçma şeyler olmaya başladı.Bir kaç bölüm daha bakarım düzelmesse bırakıcam

bak kimse kurtaran kar eden dizisini bitirmez .. kanal d kar eden dizilerini bitiriyordu cunku stara yollama ve daha yuksek reytingli diziler deneyebiliyordu. artik kanal d nin bu sansi yok. ondan kar eden yapimlari devam ettiriyor zarar edenleri kaldiriyor.... kesanli gibi

bu arada show perşembeleri vadi gittikten sonra yokları oynuyor 3 yıldır. ya kardeşim al vadiyi zirveyi kap niye muck la suskunlarla falan uğraşıyon yeni dizileri hepsi hüsran

bak kimse kurtaran kar eden dizisini bitirmez .. kanal d kar eden dizilerini bitiriyordu cunku stara yollama ve daha yuksek reytingli diziler deneyebiliyordu. artik kanal d nin bu sansi yok. ondan kar eden yapimlari devam ettiriyor zarar edenleri kaldiriyor.... kesanli gibi

kar ettiğini ne bliyosun bu dizilerin:D

kar ettiğini ne bliyosun bu dizilerin:D

Basit zarar ederse kanal bir sure idare eder sonra yayinina son verir... gold yapimin sahibi 6 reytingle drama dizinin maliyetini kurtar dedi. akasya duraginin komedi oldugundan onun maliyeti yari yariyadir. o 3 -4 reytinge kendini kurtarir

Basit zarar ederse kanal bir sure idare eder sonra yayinina son verir... gold yapimin sahibi 6 reytingle drama dizinin maliyetini kurtar dedi. akasya duraginin komedi oldugundan onun maliyeti yari yariyadir. o 3 -4 reytinge kendini kurtarir

SENE SONNDA förürüz uek ve akasya durağı gidici kuzey bitmez ay yapımı kaybetmek istemz kanal d

SENE SONNDA förürüz uek ve akasya durağı gidici kuzey bitmez ay yapımı kaybetmek istemz kanal d

akasya duragi yazinda devam eder sonra foxa transfer olur :))))))) kanald akasya duragindan daha iyi bir yapim bulur herhal...... uek buyuk ihtimal devam eder

suskunlar'ı izledim ama ilk 3 bölümdeki o heycan yok oluverdi birden dizinin temposu düştü saçma şeyler olmaya başladı.Bir kaç bölüm daha bakarım düzelmesse bırakıcam

Zaten suskunlar bu hizla dusmeye devam ederse sen ve senin gibileri parmakla gosterecekler :))))))))

ezelin ilk sezonunu izleyenlerin bu diziden zevk alacagini sanmiyorum