26 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.9%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 29.4%
  • Suskunlar (Show)

• Karabükspor - Fenerbahçe Maçı (ATV)

Oy: 7 41.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim 4 Mevsim - Final (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Valencia - A.Madrid Maçı (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
vadi doğruluk payı olmayan reytinglerde 2.sırada ve yine düşmüş inanmak çok güç suskunlar ise yeni başlamanın gazıyla 5-6 reytinge kadar çıktı sonra 3 e düştü ben size diyodum perşembe günü bu tarz bi dizinin tutması imkansız iyice dibi gördü bu satten sonra toparlanamaz show çok büyük bi hata yaptı günüyle ilgili ama iş işten geçti artık.

ayn kardesim zaten anlık reyting 10 du 11:80 çıkarmıslar

vadi 8:96 di 9.6 mı oldu ya aga salla inaniyorum ve adım gibi eminim türkiye çapında vadi fatma gül fazla izleniyodur

ayn kardesim zaten anlık reyting 10 du 11:80 çıkarmıslar

vadi 8:96 di 9.6 mı oldu ya aga salla inaniyorum ve adım gibi eminim türkiye çapında vadi fatma gül fazla izleniyodur

aynen öyle aga fatmagülün alıp alabileceği reyting en fazla 6 dır tüm ülkede vadi nin ise 17 den aşağı reytingi kolay kolay olamaz tnt de olsa bile ben zaten takmıyorum banane 2000 kişiden ben tüm ülkeye bakarım ve vadi ülke çapında fark atar bu açık ve net :D

vadi birinci

ucankusfocus27nisan1.jpg

konunun muhteşem yüzyılla alakası yok hee total iyi olduktan sonra ab kötü olsada sorun olmaz yani dizi devam eder örnek stv dizileri :D

büyük kanalda bu olmaz hiçbir büyük kanal reklam almayandizi içn kendi cebinden para vermez reklam demek ab demek :D ama şu an bi kanal d de biter ab si düşük diziler

vadi nin çok daha fazla izlendiği açık ve net ben daha fatmagül izleyen bi insan göremedim keşfe çıktım bi gün yok arkadaş kimse izlemiyo izleyenler yer altında mı yaşıyo nerde bunlar :d

büyük kanalda bu olmaz hiçbir büyük kanal reklam almayandizi içn kendi cebinden para vermez reklam demek ab demek :D ama şu an bi kanal d de biter ab si düşük diziler

total de çok reklam alır zaten totalin içinde ab de var ab si 1 totali 10 olan bi dizi çok rahat devam eder hemde kar yaparak

çok büyük fark :F ab de muhteşem bn basar ab yi siz önemsemeyin o olmadan dizi devM ETMEZ

Takasin dedigi dogru. ab de 5 reyting totalde 7 reyting butun dizilerin maliyetini cikarir.

stv dizilerini kendi cektigi ve pahali oyuncu kulanmadigi icin onun maliyeti daha ucuz stv totalde 3 reytinge bile dizi devam eder

vadi nin çok daha fazla izlendiği açık ve net ben daha fatmagül izleyen bi insan göremedim keşfe çıktım bi gün yok arkadaş kimse izlemiyo izleyenler yer altında mı yaşıyo nerde bunlar :d

aga fatma gül sadece tecavüz sahnesini izledim oda berenin çıglıklarinin gerçekçiligi varmi die baktım harbi yok :d

Takasin dedigi dogru. ab de 5 reyting totalde 7 reyting butun dizilerin maliyetini cikarir.

stv dizilerini kendi cektigi ve pahali oyuncu kulanmadigi icin onun maliyeti daha ucuz stv totalde 3 reytinge bile dizi devam eder

kanal d de ve belki show da devam etmez küçük kanallar için o reytingler çok iyi oralarda devam edetr

:D akasya durağı neden bitti o zaman totali ile ab si arası 3 reytngten fazlaydı gerçi tekrar başladı ama gene gisici

onun bitmesi reytingle alakalı değildi zaten akasya durağı ab de reyting alamazdı ama totali iyi olduğu için devam ederdi

beyazsoy bende seni reyting anlio zannederdim m.yüzyil fatma gülden az kazaniyosa eger senin dedigin gibi yok artik dicem m.yüzyil totali 5 deilki arkadas :) 12 13 11 alio

beyazsoy bende seni reyting anlio zannederdim m.yüzyil fatma gülden az kazaniyosa eger senin dedigin gibi yok artik dicem m.yüzyil totali 5 deilki arkadas :) 12 13 11 alio

aga totalde aynılar bu reytinglere göre ab de muhteşem önde tabi ki muhteşem yüzyıl daha fazla kazanıyor