Bence haklılar.Ben de bazen aynı duygular içerisinde oluyorumya onlarda biliyolar öyle olduğunu bunu tartışmak bile komik bi olay ama fenerli olduklarından normaldir
Bence haklılar.Ben de bazen aynı duygular içerisinde oluyorumya onlarda biliyolar öyle olduğunu bunu tartışmak bile komik bi olay ama fenerli olduklarından normaldir
ya arkadaş senin bu yorumların beni delirtecek.hiçbirşeyi kabul etmiyon alex hagi nin yanında koca bi hiçtir.takıma yarar diyosun hagi 4 sene üstüste şampiyon yaptı uefa yı süper kupayı kazandırdı al sana yarar alex naptı hagi vikipedi yaz sonuna kadar oku sonra gel tamam mı dreamCimbomlular nedir sizin bu her Alex lafı geçtiğinde bir hagi değil geyiğiniz bize ne Hagi'den
Alex Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcu sadece futbolu ile değil efendiliği ilede Türkiye'nin çok sevdiği bir futbolcu Alex yok efendim neymiş Hagi dünyaca ünlü klüplerde oynamış büyük futbolcu olmak için illa Barcelona Real Madrid gibi takımlarda oynamak zorunda ben futbolcunun takımına verdiği katkıya bakarım ve Alex Fenerbahçe'ye çok fazla katkı yaptı bir çok maçı kendi başına kendi becerisi ile çevirdi.ve bu yüzdendir ki bazı fanatik ve gözü dönmüşler dışında tüm takım taraftarlarının takdirini toplamış keşke bizim takımdada bir Alex olsa dedirten bir futbolcudur
ya arkadaş senin bu yorumların beni delirtecek.hiçbirşeyi kabul etmiyon alex hagi nin yanında koca bi hiçtir.takıma yarar diyosun hagi 4 sene üstüste şampiyon yaptı uefa yı süper kupayı kazandırdı al sana yarar alex naptı hagi vikipedi yaz sonuna kadar oku sonra gel tamam mı dream
Ne demek Alex Hagi'nin yanında bir hiç demek asıl Hagi bir hiç benim gözümde ayrıca sizin nedir bu görüşlerinizi başkalarına kabul ettirme düşünceniz banane Hagi'den benim gözümde ALEX 1 NUMARA VE HEPTE ÖYLE KALACAK
bak şunu ayırt etmeyi öğren alex senin gözünde 1 numara olabilir saygı duyarım ama gelipte türkiye nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu veya hagi den iyi dersen bu düşünceni her türlü çürütürüm.
hadi kanıtla alex in hagi den iyi olduğunu hagi nin alex ten kat ve kat daha iyi olduğu benim düşüncem değil zaten öyle
Ben ne diyorum sen ne diyorsun arkadaşım çok ayrı kafalardayız tamam sen istediğini yazmaya devam et
sen ne dediğini bilmiyon arkadaş fanatiklik gözünü kör etmiş resmen diyosun alex daha iyi ve kanıtlarım hadi kanıtla konuşmak kolay.
Arkadaşım sen benim görüşüme nasıl karışırsın ya benim için alex diyorum sen hala kanıtla diyosun ne yani şimdi sen çok inandığın sevdiğin bir şeyden bir başkası aksini ispat etti diye vazmıgeçersin sevmeyi bırakırmısın o zaman biz boşuna konuşuyoruz senle ben çok farklıyız beni bir düşüncemden sevdiğim birinden vazgeçirmek imkansızdır
Messi vs Ronaldo aralarında pek bir fark yok gol sayısı olsun,asist sayısı olsun pek bir fark yoktur. Ama Messi'yi Ronaldo'dan daha iyi yapan özellik kişiliktir.
Bana göre Alex,Hagi'den iyidir banane oynadığı takımlardan...