HeisenBerg
Favori Üye
Gameiro için son teklif:250.000.000
Ohaa bee Trabzon teklifi kabul ederse lig biter benden söylemesi
Gameiro için son teklif:250.000.000
Bence kabul etmeli yerine messiyi alır, Ederse Admin el koyar olaya zaten.
teklif filan yok gelse kabul edicem
Et tabi senin yerinde olan (Benim haricinde ) herkes kabul eder bu teklifi
Et tabi senin yerinde olan (Benim haricinde ) herkes kabul eder bu teklifi
+1 Bende kabul etmem.Etsem garanti 1.'yim ama bu durumda ne olur bilemiyorum, şaşkınlık içersindeyim danger ua!'nın bu kadar ileriye gideceğini düşünmemiştim
kendini hemen ayrı tutma... Tabiki bende red edicem... Zaten akşama Ozan bu işe bir el atar
Ayrı tuttuğum falan yok ben sadece şu anlık heralde bir tek ben kabul etmem dedim çünkü ben bunu diyene kadar kimse ben bu kadar parayı kabul etmem dememişti.Belki Kaan haricinde.
Ben Dander UA'ya demiştim, kabul etmem diye Ama yine de teklifi yolladı...
Danger UA!'nın yaptığı dengeleri bozan uygunsuz transferlerin iadesi gerçekleşecektir. Bir açık bulundu diye suyunu çıkarmanın anlamı yok. Eksilerdeyken transfer yapmama şartı geliyor bundan sonra.
Danger UA!'nın yaptığı dengeleri bozan uygunsuz transferlerin iadesi gerçekleşecektir. Bir açık bulundu diye suyunu çıkarmanın anlamı yok. Eksilerdeyken transfer yapmama şartı geliyor bundan sonra.