Foruma yeni geldim .Sence başarili olacakmiyim
niye okumayayım sen yazdında ben mi okumadımOkumayacagini biliyorum veya önemsemeyecegini biliyorum, neden devam edeyim ki?
niye okumayayım sen yazdında ben mi okumadım
Devami..
Birkac gün sonra Ümit Acari tekrardan görmüstüm fakat bu sefer denizde. Kendisinin yanina gideyim mi gitmeyeyim mi diye tereddüt ediyordum fakat sonra yanina gittim ve güzel bir sohbet ettim. Hatta yaninda kizi ve esi de vardi. "Esiniz sizin yaptiginiz dizileri izliyormu?" sorusuna cevabi "Izliyorum, hem seve seve". Yaninda oturdum ve "sen ne olmak istiyorsun" diye sordu, bende "sizin gibi basarili bir oyuncu olmak istiyorum" dedim ve o da "ne güzel, oyunculuga yakisirsin" dedi ve böylecek güzel bir sohbet ettik ve hayatimda ilk kez ünlü birisiyle tanistim ve konustum.
vay be baya bi sohbet etmişsin. inşallah fatmagülü izliyom dememişsindir sıkardı kafana
O zamanlarda Fatmagül yoktu ve Aski Memnu da yoktu.. 5, 6 sene öncedendi..
oo baya eskiymiş ulubey o zaman vadide bile yoktu
Hayir yoktu. O zamanlar bilmem hatirliyormusun ama "Büyük Bulusma" adli bir televiyzon projesinde yer aliyordu ve baya basariliydi orada..
Devami..
Birkac gün sonra Ümit Acari tekrardan görmüstüm fakat bu sefer denizde. Kendisinin yanina gideyim mi gitmeyeyim mi diye tereddüt ediyordum fakat sonra yanina gittim ve güzel bir sohbet ettim. Hatta yaninda kizi ve esi de vardi. "Esiniz sizin yaptiginiz dizileri izliyormu?" sorusuna cevabi "Izliyorum, hem seve seve". Yaninda oturdum ve "sen ne olmak istiyorsun" diye sordu, bende "sizin gibi basarili bir oyuncu olmak istiyorum" dedim ve o da "ne güzel, oyunculuga yakisirsin" dedi ve böylecek güzel bir sohbet ettik ve hayatimda ilk kez ünlü birisiyle tanistim ve konustum.
fks14 sen bu soruları 5, 6 sene önce yani 9 yaşındaykenmi sordun!! helal olsun ben o yaşlarda agucuk gugucuk yapıyordum daha türkçeyi çözememiştim)
O zamanlarda cok konusuyordum Türkce, tatilde oldugum icin. Ve gercekten güzel bir sohbet oldu. Bu sene umarim yine görürüm kendisini..
memleketin güzelmiş .. izmir tarafı deniz sahili türkiyenin en güzel yerlerinden biri ben olsam her sene gelirim..
Fransızcayı nasıl öğrendin ? Okulda tam olarak hangi dilleri öğretiyorlar ?