Konu kapanmadığına göre şu soruları da cevaplamak zorundasın.
1-) Sence "yorumcu" diye tabir edilen, başkası tarafından hazırlanmış parçaları seslendiren kişilere sanatçı denir mi ?
2-) Bir oyuncu şarkı söyleyebilmeli midir ? Sen şarkı söyleyebilir misin ?
3-) Aşağıdaki videoda yer alan şarkı bugüne kadar duyduğun en iyi ve duygusal şarkı olabilir mi ?
4-) Sence kadın ile erkek arasında bir fark var mıdır ? ( Fiziksel farklılıklar ihmal edilmiştir. )
5-) Bir diziye "kadın dizisi-erkek dizisi" şeklinde yakıştırmalar yapılması sence doğtu mudur ? Bu davranış ceza sebebi midir ?
6-) Dizinin yeni bölümünü yarın mı yayınlayacaksın? Bölüm hazır mı ?
7-) Ozan'ın görevlerini layıkıyla yaptığına inanıyor musun ? Sana göre yanlış olan kararları-düşünceleri var mı ? Varsa bu konuda içini dökmek ister misin ?
😎 Hangi bölümlerin moderatörüsün ? Süper mod olmadan önce hangi bölümlere bakıyordun ? Hiç girmediğin bölümler var mı ? Varsa hangileri ?
9-) Yeni mesajları okumaya çalışırken konuları neye göre filtrelersin ? Forumdaki her mesajı okur musun ?
10-) Okulunda verilen dil derslerinden hangilerini alıyorsun ?
11-) Facebook'ta hangi sayfaları takip ediyorsun ?
12-) Son mesajından sonra yeni bir mesaj yazılmış olması seni şaşırttı mı,rahatsız etti mi ?
1. Bence sanatci denir. Sonuc itibariyle orada sanatla ugrasmakta ve bence sanatla ugrasan kisi sanatcidir. Mesela bende sanatla ugrasiyorum bende sanatci sayilirim.
2. Oyuncunun öyle bir zorunlulugu yok, fakat sarki söyleyebilirse bu avantajlidir. Mesela bana güzel sarki söyleyebiliyorsun diyorlar genellikle..
3. Bence su ana kadar duydugum en güzel duygusal sarkisi. Severek dinlerim.
4. Bence erkege nasil davraniliyorsa kadina da öyle davranmaliyiz. Kadinlar cok degerlilerimiz. Onlarin kiymetlerini bilmeliyiz.
5. Bence dogru degil. Ceza gerektirecek birsey yok cünkü hakaret ve kiskirticilik yok. Ama ben o mesajlari hos bulmuyorum, buradan da duyurmus olayim.
6. Laptopum tamircide, senaryolarim, diyaloglar vesaire hep orada yani laptopumu beklemek zorundayim. En kötü ihtimal haftaya yayinlarim.
7. Benim, benden daha tecrübeli olan ve isini benden daha iyi yapan kisiyi elestirmem bence hos degil. Isini iyi yapiyor OzaN, bana bazen sert ciktigi oluyor ama normal karsiliyorum. Sonucta o da herseyin cok iyi olmasini istiyor her admin gibi.
8. Su an FF Yasam & Eglence ve TV Dünyasi bölümünde moderatörüm. Yakinda bunlara bir tane daha eklemek istiyorum acikcasi.
9. Yazilan mesajlara bakarim genellikle. Güzel mesajlar vardir genellikle. Forum icinde her mesaji okuyamasamda cok mesaj okudugumu biliyorum. Ve bircok konuya mesaj atmaya calisiyorum.
10. Almanca, Ingilizce, Hollandaca ve Fransizca. Dördünü de cok seviyorum.
11. Facebookta Sedef Sahin fanclub, Adini Feriha Koydum ve Muhtesem Yüzyil sayfalarini takip ediyorum.
12. Rahatsiz etmedi.
xdragxx: Bundan sonra daha da dikkat ederim.. Kusura bakma.