FF Sorgu Odası - Hafta 3 - Sorgudaki İsim: Fks14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana sormak istediginiz baska sorular varsa sorabilirsiniz..

niye okumayayım :D sen yazdında ben mi okumadım

Devami..

Birkac gün sonra Ümit Acari tekrardan görmüstüm fakat bu sefer denizde. Kendisinin yanina gideyim mi gitmeyeyim mi diye tereddüt ediyordum fakat sonra yanina gittim ve güzel bir sohbet ettim. Hatta yaninda kizi ve esi de vardi. "Esiniz sizin yaptiginiz dizileri izliyormu?" sorusuna cevabi "Izliyorum, hem seve seve". Yaninda oturdum ve "sen ne olmak istiyorsun" diye sordu, bende "sizin gibi basarili bir oyuncu olmak istiyorum" dedim ve o da "ne güzel, oyunculuga yakisirsin" dedi ve böylecek güzel bir sohbet ettik ve hayatimda ilk kez ünlü birisiyle tanistim ve konustum.

Devami..

Birkac gün sonra Ümit Acari tekrardan görmüstüm fakat bu sefer denizde. Kendisinin yanina gideyim mi gitmeyeyim mi diye tereddüt ediyordum fakat sonra yanina gittim ve güzel bir sohbet ettim. Hatta yaninda kizi ve esi de vardi. "Esiniz sizin yaptiginiz dizileri izliyormu?" sorusuna cevabi "Izliyorum, hem seve seve". Yaninda oturdum ve "sen ne olmak istiyorsun" diye sordu, bende "sizin gibi basarili bir oyuncu olmak istiyorum" dedim ve o da "ne güzel, oyunculuga yakisirsin" dedi ve böylecek güzel bir sohbet ettik ve hayatimda ilk kez ünlü birisiyle tanistim ve konustum.

vay be baya bi sohbet etmişsin. inşallah fatmagülü izliyom dememişsindir sıkardı kafana :d

Hayir yoktu. O zamanlar bilmem hatirliyormusun ama "Büyük Bulusma" adli bir televiyzon projesinde yer aliyordu ve baya basariliydi orada..

hatırlıyorum stv deydi :D bu adamı ilk kez stv de yayınlanan hekimoğlu dizisinde tanımıştım 2002 yılında yayınlanıyodu.o diziye hastaydım süperdi

Devami..

fks14 sen bu soruları 5, 6 sene önce yani 9 yaşındaykenmi sordun!! helal olsun ben o yaşlarda agucuk gugucuk yapıyordum daha türkçeyi çözememiştim:))

fks14 sen bu soruları 5, 6 sene önce yani 9 yaşındaykenmi sordun!! helal olsun ben o yaşlarda agucuk gugucuk yapıyordum daha türkçeyi çözememiştim:))

O zamanlarda cok konusuyordum Türkce, tatilde oldugum icin. Ve gercekten güzel bir sohbet oldu. Bu sene umarim yine görürüm kendisini..

O zamanlarda cok konusuyordum Türkce, tatilde oldugum icin. Ve gercekten güzel bir sohbet oldu. Bu sene umarim yine görürüm kendisini..

memleketin güzelmiş .. izmir tarafı deniz sahili türkiyenin en güzel yerlerinden biri ben olsam her sene gelirim..

memleketin güzelmiş .. izmir tarafı deniz sahili türkiyenin en güzel yerlerinden biri ben olsam her sene gelirim..

Tesekkür ederim. Izmir Kusadasinda bir evimiz var. Gercekten cok güzel. Her gün denize gidip geliyorum. Cok keyifli geciyor.

15 yaşında 2sini anadil gibi 3 dil bilmek nasıl bi duygu?

capslock: Bence güzel bir duygu.. Sonucta 2 dili iyi bildigimi ve iyi konustugumu biliyorum.. Hollandaca ve Türkce disinda; Ingilizce dilini, Fransiz dilini ve Almanca dilini de iyi bildigimi ve iyi konustugumu düsünüyorum.

Fransızcayı nasıl öğrendin ? Okulda tam olarak hangi dilleri öğretiyorlar ?

Fransızcayı nasıl öğrendin ? Okulda tam olarak hangi dilleri öğretiyorlar ?

Fransizcayi okulda ögrendim. Okulda bircok dil veriliyor. Siralayim senin icin:

- Hollanda
- Ingilizce
- Almanca
- Fransizca
- Latince
- Yunanca
- Çince
- İtalyanca

helal olsun ne diyeyim 4. sınıftan beri ingilizce görüyorum ama 100 kelime ingilizce bilmiyorumdur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...