8 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 17.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 31.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 14 48.3%
  • A.Madrid - Beşiktaş Maçı (Star)

Oy: 8 27.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.9%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.4%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Artık yorum vakti geldi herhalde. :)

Öncelikle dün de düşüşler hakimdi diyebiliriz, bir arkadaşımızın dün dediği gibi SBT'de pazartesi nasıl başlarsa hafta boyu öyle gidiyor galiba, bu haftanın trendi düşmek. :)

1-) İlk büyük düşüş Kurtlar Vadisi'nde, dizi iki kategoride de yaklaşık 1,5 reyting kaybetti. Bunu maça bağlamak yanlış olmaz herhalde. Tabi 5-6 bölüm önceki büyük olayların belki azalmasına da bağlanabilir ama bunu diziyi izleyen bir olarak söylemiyorum, yanlış olabilir.

2-) İkinci düşüş Suskunlar'ın, Suskunlar Total'de 0,50, A/B'de ise 0,65 reyting kaybetti. Bu kaybın nedeni şu olabilir: Show dün gece Fox hariç diğer kanallarda görmediğimiz bir uygulamaya gitti. Tahminen maçtan korkması sebebiyle diziyi 21:47'ye kaydırdı ve o saatten önce de ilk bölümün tekrarını verdi. Ancak uzun özeti izleyicilerin izlemesi için diziyi gerçekten çok sevmeleri lazım, yoksa sıkılıp kapatırlar. Sanırım Suskunlar'ın seyircisi henüz oturmamış. Ama yine de çok küçük bir gerileme olduğunu söyleyelim, önü açık. :)

3-) Fatmagül de düşüşte geri kalmadı tabi rakiplerinden. :) Yok tam da böyle olmamış, bir grupta 0,25 reytinglik kayıp, diğer grupta 0,50 reytinglik kazanç var, Fatmagül bu işten karlı çıkmış diyebiliriz. Günün kazananlarından biri oldu. :)

4-) Günün asıl kazananı ise Star oldu. Gol yağmurunun yaşandığı maç tüm tahminleri boşa çıkararak ( Kreys'inki hariç :) ) 9-10 reyting aldı. Demek ki kazanmak ya da kaybetmek önemli değilmiş, önemli olan aksiyon yani gol. :)

5-) Kim milyoner olmak ister fena değil ama göz dolduran bir reytingi olduğunu söyleyemeyiz, bir ara ilk 3'te oluyordu. :)

6-) Haberler fabrika ayarlarına geri dönmüş, Total'de Birand, A/B'de Kırca.

7-) Alemin Kralı iyi değil, yenilikler onu kötü etkiliyor.

😎 Gündüz kuşağında Canım Benim ve Evim Şahane göz dolduruyor, ikisi de sezonu garantiledi gibi.

9-) Şanslı masa harap durumda olsa da önemli rakiplerin olduğu bir saatte 13 share almasını biliyor. Reytingleri sadece Fatmagül'e bağlanamayacak seviyede ama Fatmagül olmasa çoğunu kaybederdi tabi.

Yeter sanırım. :)

Son düzenleme:

kardes kvp beklendigi gibi mactan etkilendi bu gayet normal cünkü kvp izleyicisinin büyük bir kismi erkeklerden olusuyor onlarin aradindada bugün maci izleyeyim yarin vadi yi netten izlerim diyenlerde cok dikkat edersen kvp netten en fazla izlenen ve indirilen dizi

Suskunlar'ı izledim...güzel bölümdü.sağlam bir giriş yaptı tv'ye :) Umarım tadını bozmazlar

suskunlar 2. bölümüyle şansızdı bjk maçı dolayısıyla başka saatte yayınlandı buna rağmen iyi reytinglert almış...

Mac ve suskunlar kurtlari yerle bir etmis yazik :))))) kil payi ikinci olabilmis ab de birde okadar heycanli bolmdu :)))) reyting ugruna oldurecek adam kalmadi yahuu :)))))) iki hafta once mac bizi etkilemez dagitiriz diyen arkadaslara itaf olunur. birde mac heycanli olsa ilk yarida 3-0 oolmazsa kurtlarin halini dusunemiyorum :)))))))

mac kurtlari dagitinca alem fatmagule kaldi tabiken :)))) fatmagule mac ve suskunlar pek degmemis bile..
birde sbt hafta boyu dusurecek diyen obzg yi hatirlatirim obzg de bu hafta artis vardi. arkadaslar ayrica bu persembe suskunlar 21:45 de yayinlandi. gecen sefer 20 de yayinlanmisti. ve bu hafta mac vardi tabiki gecen haftaya gore dusecek

birde sbt hafta boyu dusurecek diyen obzg yi hatirlatirim obzg de bu hafta artis vardi.

Sözün banaysa o yazıyı yazarken ÖBGZ'yi düşündüm ama istisnalar kaideyi bozmaz bence. Ayrıca gelecek adına bir kehanette bulunmuyorum kesinlikle. Şu ana kadar genelde düşüldüğünü ifade etmek istedim.

Sözün benim alıntı yaptığım üyeye ise bu mesajı dikkate alma. :)

ayrica suskunlarin reytingleride hormonlu diyeyim :)))) dizinin yarim saati 23den sonra yayinlandi yani millet reklamda yada dizisi bitirmisken yayinladi.buna ragmen reytingler pek parlak degil. ayrica dizi 21:47-22:55arasi Tam 68 dakikasi reklamsiz yayinlanmasina ragmen reytingler pek parlak degil..

dizinin senatisti aksiyonu kaldiramadi dun yazdim polisiye bilgisi cok zayif kafasina gore sacma kurgular kuruyor.buda suskunlarin gelecek haftalar dusecegini gosterir. demek intikam planlari cok yavan. asiri tesadufu seyler oluyor. en basiti kiz etrafi dolasirken kasaya bakmiyor sonra aaaa kamera varmis burda diyor sonra kamerayi calistirip tum gercekleri ogreniyor :)))))) bu kadar tesaduf olurmu ya... ayrica fazla aglamali dramatik sahneler var. dramalari cok zorluyor samimiyeten yoksun ..buda seyirciyi kacirir. fatmagul bile daha az agliyor :)))))))

Son düzenleme:
Sözün banaysa o yazıyı yazarken ÖBGZ'yi düşündüm ama istisnalar kaideyi bozmaz bence. Ayrıca gelecek adına bir kehanette bulunmuyorum kesinlikle. Şu ana kadar genelde düşüldüğünü ifade etmek istedim.

Sözün benim alıntı yaptığım üyeye ise bu mesajı dikkate alma. :)

Mesajim kisisel degildi boyle dusunen herkesydi. obzg istisna madem sanirim acundada (pazartesi)artis vardi oda istisna... ustelik suskunlar ve maca ragmen fatmagulde de artis vardi ... kisacasi bu genelleme yanlis ha kuzey gunde hic oynama yoktu oda istisna

beyazsoy sana cevap vermeme geleneğimi sürdürmeyi daha akıllıca görüyorum, az önce hata oldu. :) Bu mesajla cevap vermiş oldum gerçi ama sen dikkate alma. Bir daha olmaz. :)

Gelenegin nakavlt olmus gozukuyor :))))) kendini kasma rahat ol hayat bukadar sinirlar koyup kendini yormaya degmez :)))))
sen yazInda " bir arkadaşımızın dün dediği gibi SBT'de pazartesi nasıl başlarsa hafta boyu öyle gidiyor galiba, bu haftanın trendi düşmek." diyince bu dusunce sana ait olmadigini genel bir dudunce oldugunu dusundum ondan direk sana cevap vermedim yanlis amlama :)))))))

Fatmagülün Sucu Ne müthis gitmis! Tüm rakiplerini geride birakarak acik ara zirvede yer almis! Büyük tebrikler.. Suskunlar dizisinin 2.bölümü de iyi gitmis reytinglerle.. Starda yayinlanan mac iyi gitmis.. :)

Spartacus'a bakın hele

[TABLE="class: tv_rating"]
[TR="class: even"]
[TD]
[/TD]
[TD]SPARTACUS: BLOOD AND SAND
[/TD]
[TD="align: center"]
1x1.gif

[/TD]
[TD="align: right"]1.55
[/TD]
[TD="align: right"]20.00
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Suskunlar'ın reyting kaybetmesine üzüldüm, dünkü bölüm çok iyiydi :frown:

vayyy vayyy vayyy fatmagülün dağıtışını izliyoruz:))

insanlar hata yapınca hatalarından ders çıkarmalı lafları kıvırmamalı hata yaptım yanlış düşünmüşüm demeli..

ben maç 7 civarı alır diyordum 9 ları geçmiş hata yapmışım söylüyorum..

vadi birinci olacak maçtan etkilenmeyecek vadi her iki gruptada zirveyi sallıyor diyerek kendileri sallama şampiyonu olan değerli arkadaşlarım vadi açık ara gerilerde maçla aynı oranı alırken.. çeşitli bahaneler bulmayacaklar..

neymiş neymiş: erkek milletiyizde onun için maça bakıştık vadiyle bakışamadık o yüzden düştük yoksa internetten acayip ühüüüü!!! çok izliyoruk.. bende inandım safım ya!!!

fatmagülü erkeklerde izliyor kadınlarda güzel film olduğu için kimse bırakıp maça gitmiyor maça anca filmden sıkılanlar koşmuştur yoksa beşiktaşın açık ara yenildiği bir maçı kim niye dinlesin!!! maçı izleyenler filminden sıkılan insanlar maç olmasa gidip zaten ya suskunları izleyeceklerdi yada başka alternatif bir filme koşacaklardı ..

suskunlar geçen haftaya göre kaybetmiş çünkü korkak oynadı maçtan kaçmaya çalıştı rengini belli etti .. bence suskunlar 6 civarı takılmaya devam eder..

son olarak bunlar sbt nin reytingleri fatmagülün asıl reytingi 16 -18 arası.. fatmagülü perşembenin tek kralı tek şampiyonu olduğu için kutluyorum.. helal olsun beren saat ...