1 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 22.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 29.6%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 15 55.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
tabiki westxcoast... her insan değerlidir, yorumlarıda cevap vermeye değerdir ..değer verdiğim tüm insanların yorumlarına cevap yazıyorum.. ama rahatsız olandan alıntı yapmıyorum mesela sen rahatsız oluyorsan senden alıntı yapmam yorumda yapmam... anlaştık sanırım...

Ne rahatsız olucam boş yorumlar genelde güler gecerim :D

beyler birakin yillardir yayinlanan pusuyu ve kaç bölümdür konusu akmayan fatmagülü bu suskunlar var ya 1 numara yada ben ezel fanatiği olduğum için bana öyle geldi...... Müthişti ancak ilk bölümden düşman iki taraftan birer kişi ölmese daha iyi olurdu ilk bölümden böyle bir başlangiçla ana karakterler öldürülüyorsa senaryo çok sağlam olmali....
Ayrica dizide geçmişi canlandiran çocuklar birbirinden şahane ......

Ezel le suskunları kıyaslama ezel muhteşemdi ezeli ilk bölümyle suskunlar arasında fark var

ucankusfocus2mart1.jpg

Suskunlar bile gecmiş fatmagülü hala konuşuyorlar :D

Uçankus'u hiç güvenmiyorum. Kurtlar Vadisi'nin zirvesi olmasi tamam, normal karsiliyorum diyebilirim ama Suskunlar'in Fatmagül'ü geçmesi imkansiz gibi birsey bence.

Uçankus'u hiç güvenmiyorum. Kurtlar Vadisi'nin zirvesi olmasi tamam, normal karsiliyorum diyebilirim ama Suskunlar'in Fatmagül'ü geçmesi imkansiz gibi birsey bence.

Furkan, o kadar emin olma bence. Dün en çok Suskunlar konuşuldu ve çok beğenildi yani geçebilir. :)

Kurtlar Vadisi Tnt de olmasına rağmen harika reytingler alıyor ucankusa göre birinci stbde az kaldı haftaya geceriz :D

Furkan, o kadar emin olma bence. Dün en çok Suskunlar konuşuldu ve çok beğenildi yani geçebilir. :)

Bende begenildigini gördüm tabii ki ama Fatmagül'ün bir anda "UÇANKUS"a göre düsmesi bence anormal. Fatmagül'ün belirli bir hayran kitlesi var, o hayran kitlesi çabucuk baska bir diziye gitmez.. Özellikle ekrana gelen dünkü bölüm..

Bende begenildigini gördüm tabii ki ama Fatmagül'ün bir anda "UÇANKUS"a göre düsmesi bence anormal. Fatmagül'ün belirli bir hayran kitlesi var, o hayran kitlesi çabucuk baska bir diziye gitmez.. Özellikle ekrana gelen dünkü bölüm..

Olabilir ama dün en çok Suskunlar konuşuldu yani bunu söylemek lazım. :)

bak arkadaş bana kurtlar vadisinin her hangi bi bölümüde geçen tecavüz sahnesini göster bu kadar basit
internete buludugum burası var kıza tecavüz edilmiş hastaneye kaldırılmış.. bundan öncesinide sen bul :))))
http://www.facebook.com/video/video.php?v=183894068334496

suskunaları ve vadiyi izledim suskunları bundan sonra kayıttan izlicem show tv suskunları pazartesi ye koysaydı.....

adam oldurmek cok mi iyi ?

Kurtlar Vadisi Pusu'da az buçuk gerçekcilik vardır. Hem mafya dizisinden başka ne beklersin ? Burada sadece kötüler ölüyor yani fazla abartmamak gerek. Buradan verilmek istenen slogan; Kötüler asla cezasız kalmaz...

mafya filmi denince aklıma The Godfather geldi bugüne kadar çekilmiş en süper filmdir .. kalite olarak yanına yaklaşan yoktur:)

Evet fatmagul süper bı bolumle gunün 1. Si olmuş :)) totelde muhteşem yüzyılı geçerek haftanın 2. Olmuş :))) suskunlar gercekten iyi başlamış bide bazıları fatmagulun reytinglerini alicak dediler görülen o ki kvp reytinglerini çalmış :))) kvp özet reytingi vasat yarı yarıya düşmüş :)))
bu arada haftaya macın etkisiyle Perşembe günkü dizi reytingleri ciddi düşecektir.

Kurtlar Vadisi Pusu'da az buçuk gerçekcilik vardır. Hem mafya dizisinden başka ne beklersin ? Burada sadece kötüler ölüyor yani fazla abartmamak gerek. Buradan verilmek istenen slogan; Kötüler asla cezasız kalmaz...

tabı canım 10 kursunlu sarjorle 200 kısıyı oldurmek baya gerçekçi

tabı canım 10 kursunlu sarjorle 200 kısıyı oldurmek baya gerçekçi

Benimle canım'lı falan konuşmamanı tavsiye ediyorum. "Gerçekçi" dediğim karakterlerdir. İzlemediğin şeye yorum yapmasan daha iyi olacak sanırım, biraz araştırırsan gerçekçiliği görürsün. :)