1 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 22.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 29.6%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 15 55.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
bı sayın bakalım kac kısıymıs bugun tecavuz sahnesını arastırırken gordum. Baya ıbret aldıgımı soyleyebılırım :)

bak arkadaş sana diyorum ki bi söz söylediniz kanıt yok ortada vadide tecavüz olmadı.fatmagül toplumun ahlakını bozmaya yönelik bi dizidir başka da hiçbir pozitif yanı yoktur

İzlemeden nasıl böyle konusabiliyosun ? Tamam ilk bölümünde tecavüz sahnesi koydular ama sonra senaristler " erdoğan, Selim , Vural ve Kerim " olmak üzere hepsinin burnundan fitil fitil getirdiler bı tecavüz için yaşaranların basına gelmeyen kalmadı adamlar holding'i batırdı Niye cunku o masum kızın vebalini üstüne aldılar! Ve hepsi vijdan azabından geberiyolar! HERKEZ SİKİCİ KONUSU YOK DİYOLAR ama o tecavüz meselesini bı kaç bölümde kapatıp başka bı olayla perdeleseydiler daha mı iyi olucakti? Senaristlerin tek konuyu 2 sene çevirmelerinin amacı TECAVUZUN OYLE KOLAY UNUTULACAK BİSEY OLMADiGiNİ ve BU OLAYİN NE KADAR ONEMLi OLDUKLARİNİ VURGULAMAK istediler tabi anlayabilene!!

Lutfen kalan tartismayalim sonuclar ortada.Fatmagul 1.olmus ama kurtlar vadisi pusu da 12 reyting alarak cok cok iyi gitmis.Suskunlar ise 6 reyting alarak cok basarili oldu show tv nin persembeye ne koyarsa koysun tutmadu son yillarda bu dizi tutmus gibi gozukuyor bundan sonra bu 3 dizi arasinda cok savas olacak ucu'de iyi reytingler almislar kabul edelim.

Son düzenleme:
Suskunları İzledim Muhteşemdi ! Haftayı iple çekiyorum artık kesinlikle favorim kv de fsç nede bin basarrr ezel çakması diyip çekemeyenler uydurmasınn 😉 Murat Yıldırım Harikaydııı ... <3

Evet, Ezelden alıntıları görebiliyorum diziden, alıntı derken herşeyiyle anlıyorsunuz sanırım bazı durumlar, konusunda bir benzerlik var..EZEL fanıyım, Suskunlarda güzel ve 1.'liğe aday dizilerden fakat o hapishane bölümündeki olayları çok drama dökmüşler orayı atladım.

haftaya maç vercek stas rahat 2.lık garantı

Hiç belli olmaz orası. Kurtlar Vadisi Pusu, Fatmagül'ün Suçu Ne ? ve Suskunlar dizileri var. Bakalım Star TV için nasıl reytingler alacak ama şu bir gerçek, dizilerin reytinglerini biraz düşürecektir.

ondan öncesi yok işte anla artık vadide tecavüz falan olmadı :D

dizide tecavüze ugramış hastane yatan biri var. o tecavüzü anlata röportaj var herkes tecavüz var diyor tek sen yok diyon :))))) kadın oyuncu nasıl aynayı kırdıgını nasıl transa geçtiği anlatıyor ama sana göre yok :))))) o dizide oynayan oyuncuya mı inanacagız sanamı.. neyse sana özelden atarım internet kafeye gidersem

dizide tecavüze ugramış hastane yatan biri var. o tecavüzü anlata röportaj var herkes tecavüz var diyor tek sen yok diyon :))))) kadın oyuncu nasıl aynayı kırdıgını nasıl transa geçtiği anlatıyor ama sana göre yok :))))) o dizide oynayan oyuncuya mı inanacagız sanamı.. neyse sana özelden atarım internet kafeye gidersem
ya kardeş dizinin herhangi bi bölümünde tecavüz sahnesi var mı yok mu? gerisini takmam :D

ya kardeş dizinin herhangi bi bölümünde tecavüz sahnesi var mı yok mu? gerisini takmam :D
tecavüz var hemde seri şeklinde :)))) sanırım sen fatmagüldeki gibi bir görüntü varmı demeye çalışıyon.. ne öenemi var ha yönetmen çekmiş ha gelinik giydirip tecavüz edersen bu görüntünün devamını zaten izleyenler kafasından çeker :))))))))).. bu sahneleri izleyenler daha nasıl fantazi kurmuştur allah bilir :)))))

tecavüz var hemde seri şeklinde :)))) sanırım sen fatmagüldeki gibi bir görüntü varmı demeye çalışıyon.. ne öenemi var ha yönetmen çekmiş ha gelinik giydirip tecavüz edersen bu görüntünün devamını zaten izleyenler kafasından çeker :))))))))).. bu sahneleri izleyenler daha nasıl fantazi kurmuştur allah bilir :)))))
öyle bi tecavüz sahnesi olmadığına göre hiçbir sorun yok :D