bı sayın bakalım kac kısıymıs bugun tecavuz sahnesını arastırırken gordum. Baya ıbret aldıgımı soyleyebılırım
bak arkadaş sana diyorum ki bi söz söylediniz kanıt yok ortada vadide tecavüz olmadı.fatmagül toplumun ahlakını bozmaya yönelik bi dizidir başka da hiçbir pozitif yanı yoktur
Suskunları İzledim Muhteşemdi ! Haftayı iple çekiyorum artık kesinlikle favorim kv de fsç nede bin basarrr ezel çakması diyip çekemeyenler uydurmasınn 😉 Murat Yıldırım Harikaydııı ... <3
OzaN admin olmadığı için geçici olarak yorum ilk mesaja eklenmiştir
hacı kalbım 4 mevsım ızlenmeme rekoru kırdı yazsan super olurdu ozan admın kesın ole yazardı
Görünen o ki, Kalbim 4 Mevim dizisi yakında bitirilecek.
haftaya maç vercek stas rahat 2.lık garantı
ondan öncesi yok işte anla artık vadide tecavüz falan olmadıinternete buludugum burası var kıza tecavüz edilmiş hastaneye kaldırılmış.. bundan öncesinide sen bul )))
Kurtlar Vadisi 13.Bölüm (2.Kısım ) | Facebook
haftaya maç vercek stas rahat 2.lık garantı
ondan öncesi yok işte anla artık vadide tecavüz falan olmadı
ya kardeş dizinin herhangi bi bölümünde tecavüz sahnesi var mı yok mu? gerisini takmamdizide tecavüze ugramış hastane yatan biri var. o tecavüzü anlata röportaj var herkes tecavüz var diyor tek sen yok diyon )))) kadın oyuncu nasıl aynayı kırdıgını nasıl transa geçtiği anlatıyor ama sana göre yok )))) o dizide oynayan oyuncuya mı inanacagız sanamı.. neyse sana özelden atarım internet kafeye gidersem
tecavüz var hemde seri şeklinde ))) sanırım sen fatmagüldeki gibi bir görüntü varmı demeye çalışıyon.. ne öenemi var ha yönetmen çekmiş ha gelinik giydirip tecavüz edersen bu görüntünün devamını zaten izleyenler kafasından çeker )))))))).. bu sahneleri izleyenler daha nasıl fantazi kurmuştur allah bilir ))))
ya kardeş dizinin herhangi bi bölümünde tecavüz sahnesi var mı yok mu? gerisini takmam
öyle bi tecavüz sahnesi olmadığına göre hiçbir sorun yoktecavüz var hemde seri şeklinde ))) sanırım sen fatmagüldeki gibi bir görüntü varmı demeye çalışıyon.. ne öenemi var ha yönetmen çekmiş ha gelinik giydirip tecavüz edersen bu görüntünün devamını zaten izleyenler kafasından çeker )))))))).. bu sahneleri izleyenler daha nasıl fantazi kurmuştur allah bilir ))))
Arkadaslar yeni konu nasil acabilirim?