21 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.0%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 11 44.0%
  • Pis Yedili (Show)

• CSKA Moskova - Real Madrid Maçı (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 24.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 12.0%
  • Adını Sen Koy - T.S. (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster ( ATV )

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Tamamını olmasa da Uçurum'u izledim diyebilirim, tahminen çok iyi bir giriş yapacak listeye, zira senaryo ama daha da önemlisi kurgu muhteşemdi, açıkçası gördüğüm en iyi işlerden biri. Kerem Deren yine flashback'lerle kurgulamış senaryoyu, yönetmen de çok iyi karşılık vermiş senariste, bazı zaman geçişleri çok profesyoneldi. Yönetmen beklentimin çok üstünde bir performansla işi kotarmış, tebrik ediyorum.

Reyting getirecek unsurlar da yeterince vardı dizide, şiddet, cinsellik, aşk, yani ne ararsan var, ilk bölüm en çok izlenilen bölümü olabilir dizinin. :)

ÖBGZ çok sıkıcı bir giriş yaptı, ilk yarısı itibariyle çoğu izleyicisini kaptırmıştır Uçurum'a, ikinci yarısı nasıldı bilmiyorum ama her iki grupta da düşmesini bekliyorum açıkçası, Uçurum'un ikinci veya üçüncü sıradan 7-8 reytinglerle listede yer bulacağını tahmin ediyorum.

Uçurum gerçekten büyük bir şok yaşamis, ne diyebilirim ki artik.. Böyle iddiali bir diziye, bu reytingler yakismiyor.

ÖBGZK gecen haftaya göre iki grubtada düsüs yasamis ama zirvede yeri saglam.

Seksenler iki grubtada yükselmis hele AB de 7 reytingin üstüne cikarak ucmus.

Pis Yedili Total deki basarisini sürdürürken AB de biraz düsmüs.

Ucurum ilk Bölümüyle her iki grubtada 3 reytingi gecemeyerek hayal kirikligi yasatmis.

Firar dizisi bu reytinglerle sezon sonunu görecektir.

Kurt Kanunu bu hafta Total de düserken AB de baya yükselmis Özeti 32. Yeni bölümü ilk 45 te.

''Uçurum'' dizisi başarılı olmamış ben zaten demiştim en başından beri farkındaysanız. reytingleri berbat!
Unutma beni ve deniz yıldızı süper gidiyor
Pis Yedili Ab'de berbat gidiyor. Totalde çok iyi ama :)
SEKSENLER dizisi gayet iyi :)
ÖBGZK çok çok iyi

Tamamını olmasa da Uçurum'u izledim diyebilirim, tahminen çok iyi bir giriş yapacak listeye, zira senaryo ama daha da önemlisi kurgu muhteşemdi, açıkçası gördüğüm en iyi işlerden biri. Kerem Deren yine flashback'lerle kurgulamış senaryoyu, yönetmen de çok iyi karşılık vermiş senariste, bazı zaman geçişleri çok profesyoneldi. Yönetmen beklentimin çok üstünde bir performansla işi kotarmış, tebrik ediyorum.

Reyting getirecek unsurlar da yeterince vardı dizide, şiddet, cinsellik, aşk, yani ne ararsan var, ilk bölüm en çok izlenilen bölümü olabilir dizinin. :)

ÖBGZ çok sıkıcı bir giriş yaptı, ilk yarısı itibariyle çoğu izleyicisini kaptırmıştır Uçurum'a, ikinci yarısı nasıldı bilmiyorum ama her iki grupta da düşmesini bekliyorum açıkçası, Uçurum'un ikinci veya üçüncü sıradan 7-8 reytinglerle listede yer bulacağını tahmin ediyorum.

endgame ilk defa değerlendirmen ve tahminlerin baştan sona yanlış çıktı:)

ÖBGZK gecen haftaya göre iki grubtada düsüs yasamis ama zirvede yeri saglam.

Seksenler iki grubtada yükselmis hele AB de 7 reytingin üstüne cikarak ucmus.

Pis Yedili Total deki basarisini sürdürürken AB de biraz düsmüs.

Ucurum ilk Bölümüyle her iki grubtada 3 reytingi gecemeyerek hayal kirikligi yasatmis.

Firar dizisi bu reytinglerle sezon sonunu görecektir.

Kurt Kanunu bu hafta Total de düserken AB de baya yükselmis Özeti 32. Yeni bölümü ilk 45 te.

Ucurum totalde 3 reytingi gecti a/b de ise ucurumun tkr 3 reytungi gecti.

Muhtesem yuzylin 48.bolum fragmani youtube da tiklanma rekoru kiriyo diger fragmanlari 150-200 bin civari izleniyor ama bu fragman 250 bini bile gecti.Sadece YOUTUBE'DE diyorum.

Son düzenleme:
arkadaslar Herkes ucurum u konusuyor ama Kimse kurt kanunu na deginmiyor. Ben gecen hafta Burda ilk iki bölumde giris yaptilar haftaya daha heyecanli olacaktir ve reytingler artacaktir demistim öylede oldu Dizi gecen hafta AB de 80. Siralarda dolanirken bu hafta Total de yükselmemis olsada AB de 32. Siraya yükselmis insallah bu yükselis devam Eder.

Ucankusfocus da gecen hafta 7. Olmustu bu hafta 5. Olmus.

Son düzenleme:
atv tekrarlarını bolca verirse gelecek hafta artabilir oranlar

evet mesela son dizisi gibi..:) hergün atv tekrarını verdi tekrarlarla film çöküşe geçti aslında salı gerçekten zor bir gün.. uçurum dizisinin ilk bölümünün reytingleri en azından son dizisinin ilk yayınlandığında aldığı oran kadar olmalıydı.. bunuda başaramamış.. demekki salı gününe konacak film gerçekten çok çok kaliteli olmalı..

Yer Gök Aşk'ta ilk bölümüyle 23.olmuştu. FOX tekrarlarını her gece vermişti 2.bölümde ilk 3'e girmişti. O zamandan beri tekrar verilmesinden yanayım ama 2.bölümden sonra tekrarlar azaltılacak tabi :)

Yer Gök Aşk'ta ilk bölümüyle 23.olmuştu. FOX tekrarlarını her gece vermişti 2.bölümde ilk 3'e girmişti. O zamandan beri tekrar verilmesinden yanayım ama 2.bölümden sonra tekrarlar azaltılacak tabi :)

yer gök aşk ın tekrarlarla izlenme oranının artması normal çünkü yeterince reklamı yapılamamıştı birde dezavantajı fox gibi bir kanalda olmasıydı fox tv çoğu kişide frekansı dahi eklenmemişti o zamanlar.. ama atv uçurum dizisini 3 aydır tanıtıyor tanıta tanıta filmin ıcığını cıcığını çıkardılar yinede aldığı oran buysa tekrarlarının çok verilmesiyle izleyicisinin artacağını sanmıyorum.. ama dediğin gibi bir ihtimal daha var oda artmakmı dersin:)