21 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.0%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 11 44.0%
  • Pis Yedili (Show)

• CSKA Moskova - Real Madrid Maçı (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 24.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 12.0%
  • Adını Sen Koy - T.S. (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster ( ATV )

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .

arslan bey avatarın çok süper olmuş :D ama burada tartışılan bişey yok duygusal x kişi adlı üye kendi kendine bişeyler yapma çabası içersinde vadiyi tartışan yok.

ne oluyor takas şimdi niye bozuşuyuz ki. hayır yani ben anlamadım ki niye sen bana çamur atıyon. yok üye yok kendi kendine bişeyler yapmaya çalışıyo demişsin. ayıp yani dün dosttuk bugün düşman mı yaptın bizi.
izlemezsen izlemezsin sana bişey diyen mi var.
biraz daha saygı lütfen.

ne oluyor takas şimdi niye bozuşuyuz ki. hayır yani ben anlamadım ki niye sen bana çamur atıyon. yok üye yok kendi kendine bişeyler yapmaya çalışıyo demişsin. ayıp yani dün dosttuk bugün düşman mı yaptın bizi.
izlemezsen izlemezsin sana bişey diyen mi var.
biraz daha saygı lütfen.

bozuştuğumuzu kim söyledi ki :D kuzey güney bence muhteşem yüzyıldan çok daha iyi zaten kuzey güneyi izliyorum ama sende çok abartıyon yalan mı?

fragmanı güzel olabilirde diğer tarafta muhteşem yüzyıl var:)

varsa var ne yapak. bir yıldır izliyorsun kanka bıkmadın mı? be herkese anlatıyom. sana da diyorum heyecanlı gümbür gümbür bir dizi bizimkisi üstelik yeni ve sadece müzikleri bile dillere destan oldu.
yav üniv.de kafeteryada açıyom inanılmaz bir introsu var vallahi beni coşturuyor. dizi içindeki müzikler de koptu gidiyor. burda millet internet kafelerde indirmeye çalışıyor. daha ne deyim sana. benim hatırım için bugün kuzey güneyi baştan sona izle kanka.

varsa var ne yapak. bir yıldır izliyorsun kanka bıkmadın mı? be herkese anlatıyom. sana da diyorum heyecanlı gümbür gümbür bir dizi bizimkisi üstelik yeni ve sadece müzikleri bile dillere destan oldu.
yav üniv.de kafeteryada açıyom inanılmaz bir introsu var vallahi beni coşturuyor. dizi içindeki müzikler de koptu gidiyor. burda millet internet kafelerde indirmeye çalışıyor. daha ne deyim sana. benim hatırım için bugün kuzey güneyi baştan sona izle kanka.

duygusal arkadaşım filmini övmen yeterli ..
kimseyi zorla izlettiremezsinki
böyle yapınca kendi psikolojinide bozuyorsun..
izleyen izler zaten kimse engel olamaz..

Arkadaşlar konuya gireyim dedim reytingle ilgili bir mesaj yazmak için. Ama görüyorum ki konuda en az reytingler konuşulmuş. Bana biri Muhteşem Yüzyıl'ın fragmanının tıklanma sayısı ile bu konunun alakasını söyleyebilir mi lütfen ? Lütfen biraz konu başlığına saygı gösterelim arkadaşlar, olmuyor böyle !

Arkadaşlar konuya gireyim dedim reytingle ilgili bir mesaj yazmak için. Ama görüyorum ki konuda en az reytingler konuşulmuş. Bana biri Muhteşem Yüzyıl'ın fragmanının tıklanma sayısı ile bu konunun alakasını söyleyebilir mi lütfen ? Lütfen biraz konu başlığına saygı gösterelim arkadaşlar, olmuyor böyle !
Ben fragman sayisini soyledim cunki dun aksam muhtesem yuzyil vardi bu fragmani diger fragmanlardan 2 kat daha cok izlendi diye reytingleri belki artar diye ama sakarya firatin gelisiyle reytingler cok cok az dusmus,

Ben fragman sayisini soyledim cunki dun aksam muhtesem yuzyil vardi bu fragmani diger fragmanlardan 2 kat daha cok izlendi diye reytingleri belki artar diye ama sakarya firatin gelisiyle reytingler cok cok az dusmus,

Bunu çarşamba reytingleri açılınca orada paylaşsaydın veya yeni bir konu açıp orada belirtseydin daha güzel olmaz mıydı ? :)

Neyse ben de daha fazla konu dışı mesaj yazmayayım artık. Salı reytinglerini yorumlamıyorum, haftaya artık kısmet olursa. :)

muhteşem yüzyıl senin yazını okumak işkence oluyor şu yazının şeklini değiştir, harfler içiçe girmiş çorba gibi..