21 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.0%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 11 44.0%
  • Pis Yedili (Show)

• CSKA Moskova - Real Madrid Maçı (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 24.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 12.0%
  • Adını Sen Koy - T.S. (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster ( ATV )

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
bunalim takılan oğlanın hikaysi maynak askerde arkadasını boğmak zorunda kalıyor.... yani erkek draması .. ezelde de aynısı bir erkeğin başına gelen büyük felaket... kardesini kurtarmaya çalışan abla (uçurum da da kardesini kurtarmaya çalışan abla var ) ve iki dizide de mafya var... yalnız oyunculuklar çok iyi..

yalnız güzel kız mi dedin :)))) destere emınmısın ucurumu ızledıgıne :)))))

evet başroldeki esmer moldovalı rolündeki yabancı kız güzeldi.. muhteşem yüzyıldaki isabella fortunaya benziyordu ben beğendim kızı:)

izmeye yürek dayanmaz. bakalım bu akşam neler olacak dizide. kıyamet kopacak. kuzey, sümerin ağzını burnunu dağıtacak gibi gözüküyor. zeynep diziden uzaklşınca dizi asıl konulara değindi ve toparlandı çabucak. bu akşam şamp. ligi maçı da var ve muhteşem yuzyıl etkilenir düşer insallah. umarım bu hafta 8 reyting üzerine çıkarız. dua edin arkadaşlar. ölümüne KUZEY GÜNEY .....

izmeye yürek dayanmaz. bakalım bu akşam neler olacak dizide. kıyamet kopacak. kuzey, sümerin ağzını burnunu dağıtacak gibi gözüküyor. zeynep diziden uzaklşınca dizi asıl konulara değindi ve toparlandı çabucak. bu akşam şamp. ligi maçı da var ve muhteşem yuzyıl etkilenir düşer insallah. umarım bu hafta 8 reyting üzerine çıkarız. dua edin arkadaşlar. ölümüne KUZEY GÜNEY .....

bune! dalgami geçion sen devamli flood yapion m.yüzyıl fark atcak yine MUHTESEM YÜZYIL BÜYÜK FARK ATCAK KUZEY GÜNEY BÜYÜK ŞOK YAŞİCAK

Uçurum ilk bölümüyle başarılı olamamış. Dizinin ilerleyen bölümlerde yükselmesi zor ama bu oranları biraz daha artırırsa bu sezonu rahatlıkla çıkarır :)

Internette vadi den cok fragmani tiklanan Dizi yoktur. YouTube de vadi fragmanlari cok izlenemez cünkü YouTube vadi Video Larini siliyor. Vadi fragmanlari sadece Kendo sitesinde cok izlenmiyor mynette felan da cok izleniyor

bune! dalgami geçion sen devamli flood yapion m.yüzyıl fark atcak yine MUHTESEM YÜZYIL BÜYÜK FARK ATCAK KUZEY GÜNEY BÜYÜK ŞOK YAŞİCAK

ne floodu ya. hani nerde yapmışım flood. benim iki mesajım arasında beyazsoy ve kankam desterenin mesajları var. hem ayrıca aynı yazıyı tekrarlamadım.sen ne floodundan bahsediyon.

Internette vadi den cok fragmani tiklanan Dizi yoktur. YouTube de vadi fragmanlari cok izlenemez cünkü YouTube vadi Video Larini siliyor. Vadi fragmanlari sadece Kendo sitesinde cok izlenmiyor mynette felan da cok izleniyor

Ne alaka benden biri vadinin atv deyken hd fragmanını yuklememı istedi yukledım 200kişi zor izlemiş :))))))))

Ne alaka benden biri vadinin atv deyken hd fragmanını yuklememı istedi yukledım 200kişi zor izlemiş :))))))))

ne alaka değil işte youtube dan pana film vadi videolarını sildiriyo mesela biz foruma youtube dan ekliyoruz video yu 2-3 saat sonra açılmıyo pana kaldırıyo.ayrıca arkadaşlar vadinin her fragmanı rekor kırıyo 2 milyonu geçtiği oluyo 1 milyon banko sadece kvp.com da siz 200 binlik izlenmeyi burda överseniz komik duruma düşersiniz :D

ya helal olsun adamlar ne fragman yapmış öyle. nefesim kesildi. lütfen izleyin . abartmadığımı göreceksiniz ve bana hak vereceksiniz. yabancı biri veya diziyi hiç izlemeyen biri bile olsa kuzey güney in bu fragmanını izledikten sonra mutlaka bu akşam bu diziyi izler. o kadar yani. helal olsun yapanlara.

ya helal olsun adamlar ne fragman yapmış öyle. nefesim kesildi. lütfen izleyin . abartmadığımı göreceksiniz ve bana hak vereceksiniz. yabancı biri veya diziyi hiç izlemeyen biri bile olsa kuzey güney in bu fragmanını izledikten sonra mutlaka bu akşam bu diziyi izler. o kadar yani. helal olsun yapanlara.

bende kuzey güneyi izliyom ama abartılcak bi yanı yok güzel dizi ama çok süper diyemem yani izlemesemde olur ama izliyorum :D

fragmanı izledim ama diziyi izlemeyeceğim.. malesef..

Sizler salı gününe dahi Kuzey Güney ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun fanatikliğini yapıyorsunuz orası ilginç geldi bana. :D

Yani bende izliyorum o iki diziyi severek ama bu konuyu, bu bölümde tartışmayalım ve bu arada tartışacaksakta fazla abartmayalım... :)

Sizler salı gününe dahi Kuzey Güney ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun fanatikliğini yapıyorsunuz orası ilginç geldi bana. :D

Yani bende izliyorum o iki diziyi severek ama bu konuyu, bu bölümde tartışmayalım ve bu arada tartışacaksakta fazla abartmayalım... :)

arslan bey avatarın çok süper olmuş :D ama burada tartışılan bişey yok duygusal x kişi adlı üye kendi kendine bişeyler yapma çabası içersinde vadiyi tartışan yok.

arslan bey avatarın çok süper olmuş :D ama burada tartışılan bişey yok duygusal x kişi adlı üye kendi kendine bişeyler yapma çabası içersinde vadiyi tartışan yok.

Eyvallah, Sağol kardeşim. :)

Bu arada, arada vadide var yani hiç farketmedim sanma. :D

fragmanı izledim ama diziyi izlemeyeceğim.. malesef..

nasıl yani kanka sen de mi? yapma gözünü sevi kral gibi bir bölüm var bu hafta. hem muh. yuzyıla efsane falan demişsin. oldumu şimdi. bu ne perhiz bu ne lahan turşusu. hani kuzey güneyciydik. yani ben öyle anlamıştım. vallahi çok ama çok üzüldüm. bu ne ya.:sorrow:

nasıl yani kanka sen de mi? yapma gözünü sevi kral gibi bir bölüm var bu hafta. hem muh. yuzyıla efsane falan demişsin. oldumu şimdi. bu ne perhiz bu ne lahan turşusu. hani kuzey güneyciydik. yani ben öyle anlamıştım. vallahi çok ama çok üzüldüm. bu ne ya.:sorrow:

fragmanı güzel olabilirde diğer tarafta muhteşem yüzyıl var:)