Seksenler dün akşam izlediğim tek programdı. Gerçekten çok komik bir bölümdü ve diziye yalnızca 2 defa reklam girdi her ikisi de 4 dakikaydı ve reklamlarını bile izledim. Çünkü hiç bir anını bile kaçırmak istemedim. Hele şu ölen amcanın evinin oynak zil sesi sahnesine çok güldüm. Umuyorum ki bu komiklikle uzun soluklu bir dizi olur. Reytingleri iyi hatta böylesi bir bölüme az bile.
Öyle 1 Geçer Zaman Ki, sıkıldım, bıktım, izlemiyorum. Niye daha komik daha eğlenceli bir dönem dizisi varken kendimi sıkayım ki? Gerçekten de Öyle 1 Geçer Zaman Ki'de sakız misali uzayan dizilerden birisi olmaya başladı. Diziyi uzatmak için olmayacak konu hataları yapıldığını düşünüyorum. Karakterlerin bir nebzede olsa yüzü gülse sanıyorum ki reytinglerde de artış olacak.
Pis Yedili, ilk bir kaç bölümünü izlemiştim. Eğlenceli fakat günümüz liseleriyle hiç bir alakası olmayan ve abartının bazen "Yeter artık." dedirttiği bir Show TV dizisi. Reytingleri de oldukça iyi.
Uçurum ??? Hiç bir yorumum yok. Dizinin reklamlarını, tanıtımları haftalar öncesinden bilmiş olsamda hiç bende merak uyandırmadı. İzlemek isteği de içimden hiç gelmedi. Reytinglerine bakacak olursak, bir çok kişiye göre de izlemek isteği gelmemiş. Sonuçta reytingler böyle gelmiş...
Milyoner, her zaman ki reytinglerini almış. Gayet başarılı.