21 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.0%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 11 44.0%
  • Pis Yedili (Show)

• CSKA Moskova - Real Madrid Maçı (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 24.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 12.0%
  • Adını Sen Koy - T.S. (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster ( ATV )

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Diğer siteleride topla en fazla 500 bin yüzyıl vadi 2 milyon olur youtubele birlikte :F

muhteşem yüzyılın fragmanını izleyen bir kez izliyor vadinin fragmanını ise fanatikleri 10 kez izliyor eğer vadi 2 milyonsa böl ona kalır 200 bin .. muhteşem yüzyıl ise 500 bin, demekki iki katından fazla izleniyor muhteşem hürrem:)

Seksenler dün akşam izlediğim tek programdı. Gerçekten çok komik bir bölümdü ve diziye yalnızca 2 defa reklam girdi her ikisi de 4 dakikaydı ve reklamlarını bile izledim. Çünkü hiç bir anını bile kaçırmak istemedim. Hele şu ölen amcanın evinin oynak zil sesi sahnesine çok güldüm. Umuyorum ki bu komiklikle uzun soluklu bir dizi olur. Reytingleri iyi hatta böylesi bir bölüme az bile.

Öyle 1 Geçer Zaman Ki, sıkıldım, bıktım, izlemiyorum. Niye daha komik daha eğlenceli bir dönem dizisi varken kendimi sıkayım ki? Gerçekten de Öyle 1 Geçer Zaman Ki'de sakız misali uzayan dizilerden birisi olmaya başladı. Diziyi uzatmak için olmayacak konu hataları yapıldığını düşünüyorum. Karakterlerin bir nebzede olsa yüzü gülse sanıyorum ki reytinglerde de artış olacak.

Pis Yedili, ilk bir kaç bölümünü izlemiştim. Eğlenceli fakat günümüz liseleriyle hiç bir alakası olmayan ve abartının bazen "Yeter artık." dedirttiği bir Show TV dizisi. Reytingleri de oldukça iyi.

Uçurum ??? Hiç bir yorumum yok. Dizinin reklamlarını, tanıtımları haftalar öncesinden bilmiş olsamda hiç bende merak uyandırmadı. İzlemek isteği de içimden hiç gelmedi. Reytinglerine bakacak olursak, bir çok kişiye göre de izlemek isteği gelmemiş. Sonuçta reytingler böyle gelmiş...

Milyoner, her zaman ki reytinglerini almış. Gayet başarılı.

öbgz tamamen saçmalik artik yaa nasl izlenior anlamiorum o diziöbgz out uçurum in..haydi galatasaray medical park göster gücünü şu efese

Seksenler dün akşam izlediğim tek programdı. Gerçekten çok komik bir bölümdü ve diziye yalnızca 2 defa reklam girdi her ikisi de 4 dakikaydı ve reklamlarını bile izledim. Çünkü hiç bir anını bile kaçırmak istemedim. Hele şu ölen amcanın evinin oynak zil sesi sahnesine çok güldüm. Umuyorum ki bu komiklikle uzun soluklu bir dizi olur. Reytingleri iyi hatta böylesi bir bölüme az bile.

Öyle 1 Geçer Zaman Ki, sıkıldım, bıktım, izlemiyorum. Niye daha komik daha eğlenceli bir dönem dizisi varken kendimi sıkayım ki? Gerçekten de Öyle 1 Geçer Zaman Ki'de sakız misali uzayan dizilerden birisi olmaya başladı. Diziyi uzatmak için olmayacak konu hataları yapıldığını düşünüyorum. Karakterlerin bir nebzede olsa yüzü gülse sanıyorum ki reytinglerde de artış olacak.

Pis Yedili, ilk bir kaç bölümünü izlemiştim. Eğlenceli fakat günümüz liseleriyle hiç bir alakası olmayan ve abartının bazen "Yeter artık." dedirttiği bir Show TV dizisi. Reytingleri de oldukça iyi.

Uçurum ??? Hiç bir yorumum yok. Dizinin reklamlarını, tanıtımları haftalar öncesinden bilmiş olsamda hiç bende merak uyandırmadı. İzlemek isteği de içimden hiç gelmedi. Reytinglerine bakacak olursak, bir çok kişiye göre de izlemek isteği gelmemiş. Sonuçta reytingler böyle gelmiş...

Milyoner, her zaman ki reytinglerini almış. Gayet başarılı.

dediklerinin birçoğuna katılıyorum..
seksenler dizisini birol güvenden dolayı izlemiyorum, tarzını sevmiyorum , çocuklar duymasındaki insanlara ders verir gibi bazı konuları dolaylı anlatımla değilde direk anlatıma girmesini ve izleyiciyi aptal yerine koymasını sevmiyorum, zaten ali kırca yı da bu yüzden sevmem vermek istediğini dolaylı anlatmaz direk anlatır, komediden çok anaokuluna ders veren öğretmen gibidir..

öyle bir geçer zamanki konusundad aynı fikirdeyim bıktırdı çok fazla dram var, izlerken psikolojim bozuluyor ama hala izliyorum..

diğer filmler konusunda söylediklerinede aynen katılıyorum.. yalnız çok fazla ara veriyorsun yorumlarına en az günde bir kez foruma takılsan keşke....

öbgzk düşmüş.pis yedili çok iyi oranlar almış.real madrid maçı dediğim gibi ilk 10 u bırak ilk 20 ye girememiş kreys aga diyodun ya ilk 10 a girer :D seksenler ab de süper reytingler almış kurt kanunu baya yükselmiş ab de.uçurum un tutmayacağı belliydi bence ben ab de tutunabilir diye düşünüyodum ama oranları kötü

Muhtesem yuzylin 48.bolum fragmani youtube da tiklanma rekoru kiriyo diger fragmanlari 150-200 bin civari izleniyor ama bu fragman 250 bini bile gecti.Sadece YOUTUBE'DE diyorum.
vadinin fragmanları 1 günde milyonu geçiyo :d hemde sadece kvp.com da :D mynette 250 bini geçiyo daha birçok site var :D

muhteşem yüzyılın fragmanını izleyen bir kez izliyor vadinin fragmanını ise fanatikleri 10 kez izliyor eğer vadi 2 milyonsa böl ona kalır 200 bin .. muhteşem yüzyıl ise 500 bin, demekki iki katından fazla izleniyor muhteşem hürrem:)

çok komiksin testere necmi :D vadinin sitesinde 1 kere izlemek bile işkence ne 10 u kimsenin işi gücü yok yarım saatte açılan fragmanı 10 kez izleyecek he komik olma destere :D ayrıca nerden biliyon muhteşem yüzyıl fragmanlarının 1 kere izlendiğini ben hiç sanmıyorum internette vadiyle hiçbir dizi yarışamaz boşuna karşılaştırma yapma :D

Uçurum yükselecektir. dün değil uçurumun dramatik yapısı ve muzikleri on numara senaristi zaten türkiyenin bir numarası yalnız kim yabancı bir kadının hayat kadını olma hıkayesını izlemek ister konusu bakımından sıkıntı var. uçurumun yukselecegının kanıtı tekrarının kendisini geçmesinden dolayı demek diziyi yarısında bakanlar sevmişki tekrarına devam etmişler...

ucurumun o.bz.g yi etkileyeceğini sanmıyorum obzg kadın dizisi. uçurum klasik ezel formatında yani genç erkeklerin birazda kadınların izleyeceği bir dizi...

Uçurum yükselecektir. dün değil uçurumun dramatik yapısı ve muzikleri on numara senaristi zaten türkiyenin bir numarası yalnız kim yabancı bir kadının hayat kadını olma hıkayesını izlemek ister konusu bakımından sıkıntı var. uçurumun yukselecegının kanıtı tekrarının kendisini geçmesinden dolayı demek diziyi yarısında bakanlar sevmişki tekrarına devam etmişler...

ucurumun o.bz.g yi etkileyeceğini sanmıyorum obzg kadın dizisi. uçurum klasik ezel formatında yani genç erkeklerin birazda kadınların izleyeceği bir dizi...

genç erkek dizisi nasıl oluyor beyazsoy :) +18 mi yani:)

arka sokağa pek takılmayan erkekler :)))))) daha çok amerikan film ve dizilerine takılan gurup

ben filmi izledim , konu olarak yine dram var güzel kızlar ve bunalım takılan karizma oğlan var filmde.. yani diğer filmlerden pek farkı yok.. ama oyunculardan 3 oyuncuyu çıkar gerisi sıfır..

ben filmi izledim , konu olarak yine dram var güzel kızlar ve bunalım takılan karizma oğlan var filmde.. yani diğer filmlerden pek farkı yok.. ama oyunculardan 3 oyuncuyu çıkar gerisi sıfır..

bunalim takılan oğlanın hikaysi maynak askerde arkadasını boğmak zorunda kalıyor.... yani erkek draması .. ezelde de aynısı bir erkeğin başına gelen büyük felaket... kardesini kurtarmaya çalışan abla (uçurum da da kardesini kurtarmaya çalışan abla var ) ve iki dizide de mafya var... yalnız oyunculuklar çok iyi..

yalnız güzel kız mi dedin :)))) destere emınmısın ucurumu ızledıgıne :)))))